ببین زنگ بزن بپرس ببین با سفارش تلفنی هم 5 تومن تخفیف را میدن؟!
اخه تلفنی هم یک جور انلاین هست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببین زنگ بزن بپرس ببین با سفارش تلفنی هم 5 تومن تخفیف را میدن؟!
اخه تلفنی هم یک جور انلاین هست![]()
آخه واقا موندم که چرا واسه آنلاین 5 تومن تخفیف داره بعد تلفنی نداره.واسم خیلی جالبه! من فردا زنگ میزنم میگم که یا 5 تومن رو همین الان از حسابم کم کنید وگرنه سفارشمو کنسل کنید و سفارشمو آنلاین میدم که البته یارو خیلی باید (...) باشه که قبول نکنه چون مجبوره 15 دقیقه بعد دوباره زنگ بزنه و از نو همه چیو توضیح بده!!!یعنی خودش بیشتر از من تو دردسر میفته!!!
راستی من یه چیزی رو موندم!!! هزینه ی کلش رو که به من گفت از هزینه هایی که جدا جدا گفت (اشتراک + نصب + پیک) 1000 تومن بیشتر از جمع اینا شد!
برو بچه هایی که 512 Eco دارن می خواستم ببینم ماکزیمم سرعت دانلودشون با دانلود منیجر چقدره ؟
من تو هیچ زمانی از شبانه روز ساعت ( با IDA ) از 58 بیشتر نشده !!
با firefox و ie هم سرعت نهایت به 40 میرسه ( البته برای 1 فایل )
ماکزیمم سرعت معمولا روی 64 هستش(موقع دانلود برای من نوسان داره معمولا بین 55 تا 67 میچرخه) ولی نه برای یک فایل وقتی 2 تا فایل رو با لینک های مستقیم و پرسرعت میزاری روی دانلود ماکزیمم سرعت رو دریافت میکنی ولی برای تک فایل یکم کمتر میشه اونم علتش نوسان سروری هست که فایل روشه ورگنه اغلب حداکثر سرعت رو داری
توصیه میکنم بجای ida از idm استفاده کنی خیلی بهتره از هر نظر....
من خودم یک مدت با idm کار کردم بعد رفتم سراغ ida یک مدت, با اینکه ida رابط کاربری خوبی داره ولی idm را پیشنهاد میکنم بهت خیلی بهره هم از نظر سرعت و ....الان هم خودم از idm استفاده میکنم
سرعت من نوسان زیاد داره که ماکزیمم را بهت بگم60 70
البته بستگی به ترافیک مرکز مخابراتی شما هم داره....
نمیدونم مشکل از منه یا کلی هستش
امروز از صبح هر چند دقیقه یه بار دیسکانکت میشه!؟
البته بیشتر احساس میکنم مشکل از منه چون حتی بوق تلفن هم قطع میشه...
نمیدونم والا برای شما هم اینطوریه یا نه؟
نه من که مشکلی ندارم
پشتیبانی دی:
برای استفاده از خدمات شاتل به شرکت زنگ زدم و پرسیدم آیا سرویسهای آرت با مودم huawei ( مودم مورد علاقه صبا نت ) میشه کار کرد ؟ که گفتن احتمال داره ارتباط قطع و وصل بشه !
از دوستان کسی با این نوع مودم از سرویسهای شرکت استفاده کرده ؟ کیفیتش در چه حدیه ؟
نمیدونم والا چی بگم؟!
از یه طرف عقل و منطق میگه که شما با هر مودمی میتونید از هر شرکتی سرویس بگیرید...
از طرفی میبینم کسانی که مودمهایی که استفاده میکنند مورد تایید شرکت نباشه بعضیهاشون(و نه همگی) با مشکل بر میخورند!!!
بازم تاکید میکنم که این موضوع به هیچ عنوان عمومیت نداره (اثبات هم نشده) ول تجربه شخصیم میگه اکثر کسانی که با یک شرکت مشکل پیدا میکنن به خاطر مودمشونه.....
پس در حالت کلی نباید به مشکل بر بخو رید!!
یه سوال راجع به مودم. شاتل تو قرار داد نوشته از مودمهایی استفاده کنید که مورد تایید ما باشه !!! خوب حالا مودم مورد تایید اونا چیه ؟
هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)