سافت گذر که باید عضو vip باشیم![]()
سافت گذر که باید عضو vip باشیم![]()
اینو کی کردن vip![]()
من لپ تاپ گرفتم نورتون اینترنت سکوریتی 60 روزه روشه من گداشتم آپدیت بشه 200 مگ آپدیت کرد
حالا چه کنم بعد 60 روز پاک نشه ؟
اتوماتیک میزنه فایل های کیجن منو پاک میکنه چکار کنم اول خودم اجازه بدم بعد پاک کنه؟
سلام.
Norton Bootable Recovery Tool روی حافظه فلش و یا CD نصب میشه.
بعد از اجرا کافیه حالت دلخواه رو انتخاب کنید تا دیسک نجات ساخته بشه.قبلش دیتابیس آپدیت میشه.
برای اینکه به راحتی بتونید گاه به گاه دیتابیس رو آپدیت کنید، بهتره دیسک نجات را روی حافظه فلش ایجاد کنید.
حالا دیسک نجات ما آماده ست.
تنها نکته ای که وجود داره اینه که شما برای استفاده از این دیسک باید یه سریال معتبر داشته باشید.
وقتی که Norton Bootable Recovery Tool هنگام بوت سیستم اجرا شد از شما کلید معتبر درخواست میکنه.
پس باید سریال رو قبلا یادداشت کرده باشید.سریالهای NIS ، NAV و N360 قابل استفاده هستن.
برای اینکه تصاویری از محیط Recovery Tool به شما نشون بدم از سریال نسبتاً قدیمی NIS که دوست عزیزم امیر(AMIR.KIK) معرفی کرده بود استفاده کردم.
لازم نیست که حتما یک محصول از نورتون روی سیستم نصب کرده باشید.(تصاویر از روی سیستمی هستش که تابحال نورتون روش نصب نشده)
Norton Power Eraser هم تو این مجموعه قرار گرفته ولی قبل از اجرا آخرین آپدیتها رو دریافت میکنه.
همین مساله باعث میشه تو ایران نتونیم از این ابزار استفاده کنیم(داستان تحــریم)
روی Norton Advanced Recovery Scan کلیک میکنیم.
در مرحله بعد دو گزینه داریم:
Scan:
با انتخاب این گزینه عملیات اسکن کل سیستم شروع میشه.
Undo :
ممکنه به خاطر پاکسازی فایلهای مخرب سیستم دچار اختلال بشه.
این گزینه همه چیز رو به حالت قبلی بر میگردونه.حتی ویروسهای پاک شده هم بازیابی میشن!
پس از این گزینه فقط در مواقع ضروری استفاده کنید.
با انتخاب گزینه Change Location میتونیم مسیر ذخیره اطلاعات اسکن رو تغییر بدیم.(از این اطلاعات برای بازگشت به حالت قبل استفاده میشه)
تاریخ آخرین آپدیت هم در پایین صفحه مشخصه.
حتی قبل از آغاز عملیات اسکن،آپدیت دیتابیس بررسی میشه و اگر ارتباط برقرار باشه دیتابیس آپدیت میشه.
و در نهایت Quick Scan و بعد از اون Full System Scan انجام میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد ندارد
Last edited by *Batman*; 17-09-2012 at 21:39. دليل: لینک دانلود آپدیت شد
سلام.
احتمالا از ورژن 2011 استفاده میکنید.
برای فعالسازی از سریالهایی که در همین تاپیک معرفی میشن استفاده کنید.
برای سوال آخر هم این دو پست رو بخونید :
پست دوم تاپیک رو حتما نگاه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو ماه سیستم نداشتم تو خونه
تو این دو ماه نورتون نسخه جدیدی رو نداده ؟؟؟؟ اینترنت سیکرتی ؟
نه ورژن جدید نداشتیم.
ورژن 19.1.1.3 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و بعد آپدیت کنید.
ویرایش......
Last edited by Karkas20; 25-01-2012 at 09:07.
من وقتی میخوام از بک آپ آپدیت نورتون بگیریم اصلا پوشه ای به نام Definitions وجود نداره در این مسیری که اول گفتید
ویندوزم 7، نسخه 19....
چیکار کنم و کجا برم؟
مسیر زیر را باز کنید و سپس عبارت Definitions را جستجو کنید :
X:\ProgramData\Norton
اگر چند تا جواب به شما داد،پوشه ای رو که حجم بیشتری داره انتخاب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)