ممنون جی تیز جان...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ممنون جی تیز جان...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ممنون بابت راهنماییتون، تصمیم گرفتم بودجه مو افزایش بدم یه 16 گیگ J3 بگیرم.
هفته دیگه میرم "پایتخت" اگه خریدم میام یه reviewی کوتاه بعد از کار باهاش مینویسم شاید به کار دوستان بیاد...
ممنون از دوستان
الان خودم ipod touch 4 دارم میخوام بفروشم میخوام یه player خوب بگیرم تا 150 یکم بالا پایین مشکلی نیست
منم اول از همه کیفیتش برام مهمه میخوام ازار درهنده نباشه توی مدت زیاد اگه یه مدل بگید که هدفونشم خوب باشه بهتر
+
تاچ باشه خوبه اما زیادم مهم نیست
راستی چیزی نیست wifi داشته باشه جز سری D cowon؟
این کیفیتهای ضبط صدا چی هستن؟ اگه درست بگم ایت علائم مشخص می کنه چند کیلو بایت در ثانیه ضبط می شه. ولی نمی دونم هرکدوم معادل چندkb هستن؟
LP
SP
HQ
SHQ
SST
STLP
STSP
STHQ
به جز اینا فرمت دیگه اس هست؟
و کسی می دونه هریک از این کیفیتها معادل چند kbps هستن؟
ممنون می شم
احتمالا امترتات بعدا Cowon Z2 رو وارد میکنه.
بلاخره محتمل هست که بعدها این مدل وارد بشه.
یه خبر تو تاپیک کووان گذاشتم
سلام
می خواستم بدونم واکمنی که روی گوشی های سونی اریکسون هست با واکمنی که روی mp3پلایر عرضه میشه فرقی داره؟
واکمن اصطلاحی هست که سونی برای وسایل پخش موسیقی قابل حملش از 3 دهه قبل استفاده میکرده فقط یه اسم هست. یک برند هست.
مثل اینه که شما بگید آیا همه خودروساز ها از بنز استفاده میکنند یا از بنز دیگری استفاده میکنند.
اگه شما معنی این جمله رو فهمیدید من هم معنی پرسش شما رو میفهمم.
البته بنده هم توضیحات جنابعالی رو درست متوجه نشدم !!
یه جور دیگه سوالم رو مطرح می کنم کیفیت صدای پلیرهای سونی با گوشی های سونی اریکسون(W) فرقی می کنه؟
بستگی داره موبایل به موبایل
پلیر به پلیر متفاوت هست
مثلا شاید فلان مدل گوشی سونی از سری B پلیر های سونی و بعضی مدل های سری s , e, و حتی سری a بهتر باشه. ولی مطمئن باش هیچ موبایل سونی از سری قدیمی X و سری جدید A و Z بهتر نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)