دوستان رانژه کردن خط یعنی چی ؟
دوستان رانژه کردن خط یعنی چی ؟
مدت زمانی که طول میکشد مخابرات منطقتون بر روی خط شما پورت اینترنت پر سرعت راه اندازی کند این یعنی رانزه شدن
شايد اينجوري بگيم بهتر باشه:
وقتي خط تلفن شما در مركز مخابراتي و از طريق مخابرات به پورت سرويس دهندهي اينترنت پرسرعت شما(باز در همون مركز مخابراتي) وصل ميشه ميگن خط شما رانژه شده.
سلام دوستان
من يه مودم ميخوام كه هم بتونه اينترنت رو به صورت بيسيم داشته باشم هم با سيم.
در كل 3 تا كاربر (3 كامپوتر) هست كه منزل هر يك يا مجاور هم هستند يا طبقه بالا يا پايين.
من رو راهنمايي كنيد كه اگر من از خط تلفن منزلمان اينترنت ADSL رو بگيرم، چه جوري ميتونم با همسايه ديگه به اشتراك بگذارم؟
اين رو هم بگم كه مودم هميشه روشنه ولي دستگاه كامپيوترم رو نميتونم هميشه روشن بذارم ولي ميخوام همسايگان وقتي هم كه كامپيوتر من خاموشه، بتونن از اينترنت استفاده كنند.
خودم يه مودم تو اينترنت پيدا كردم به اسم Planet ADN-4000
اين هم اطلاعات آن:
برد اين مودم ها معمولاً چقدره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً توضيحات كاملي رو بديد چون تو اين زمينه مبتدي هستم.
با تشكر
سلام . احتمالا شما باید یک دستگاه واسه اتصال چند کاربر از خود شرکت تهیه کنید ؛ و حق اشتراک 3 کاربره بپردازید . تماس بگیرید شرکتی که میخواید ازش سرویس بگیرید بیشتر راهنماییتون میکنند .
من ميخوام از شاتل سرويس بگيرم و ART5 يا ART4 رو بگيرم.
چرا حق اشتراك 3 كاربره؟؟
فرض كنيد 2 كامپيوتر ديگه با كامپيوتر من LAN باشه.
سلام !
دوستان چندتا سوال دارم خدمتتون !
1. یه مودم با مشخصات : D-Link DSL-2640B 24Mbps Downstream, 3.5Mbps Upstream ADSL2/2+ Modem with Wireless Router میخام بخرم !
به نظر شما این مدم واسه سرعت 256 یا 512 مشکل خاصی نداره ! ؟ !
2. تو خونه سه تا تلفن هست ( روی خط اصلی ) که یکیش بیسیمه ! این مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ! ؟ !
3. چندتا اسپليتر نیاز دارم ! ؟ ! چه برند و مدلی که با مودم سازگار باشه ! ؟ !
Last edited by UNnamed_Boy; 21-06-2009 at 09:45.
به ازاء هر سیستمی که از اینترنت استفاده کنه باید حق اشتراک پرداخت کنند ؛ برای اینکه IP جداگونه بهشون تعلق میگیره . مثل کافی نت ها که چند سیستم از یک سرویس استفاده میکنند .چرا حق اشتراك 3 كاربره؟؟
مودم Linksys Wag54g2 رو بگیر، 4 تا پورت لن داره بعلاوه وایرلس
اگه همسایه ها دسترسی کابل دارن با لن به مودم وصل میشن، اگه نه باید آداپتور وایرلس بگیرن و با وایرلس وصل بشن
من الان با 3 تا سیستم مختلف با یه اشتراک وصل میشم
سلام
من با یک نفر دیگه می خواهیم adsl شیر کنیم!
من یک مودم می خوام که در صورتی که کامپیوتر من خاموش باشه هم بتونه از اینترنت استفاده کنه!
من با سیم lan شیر می کنم!
قیمت و نوع مودم؟!
Last edited by armin_software; 22-06-2009 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)