البته میگم با ifun box و ... برای ریختن برنامه مشکلی نیست و میتونید از ایتونز استفاده نکنید و همچنین pc suit به نظرم ه بهترین راه همین هست ...
البته برای برنامه --- وگرنه برای فیلم و موسیقی و پادکست و ... ایتونز از همه بهتر هست ...
البته میگم با ifun box و ... برای ریختن برنامه مشکلی نیست و میتونید از ایتونز استفاده نکنید و همچنین pc suit به نظرم ه بهترین راه همین هست ...
البته برای برنامه --- وگرنه برای فیلم و موسیقی و پادکست و ... ایتونز از همه بهتر هست ...
داداش خودت میدونی
گیرفین کیفاش گرونه همه بالا 27 تومنه جیل و برنامه زیاد مهم نیست اما چون تمیزه خوبه اما بازم خودت میدونی
شارژرم داره؟
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
wifi مشکل داره؟ چه مشکلی؟
از کجا میشه فمید آی پود نسل 1 هست یا 2 یا 3 ؟
خطای 1394 موقع ریستور با شیفت برای چی هست؟
من فریمور الانم 3.1.1 هست میخوام 3.1.3 کنم مشکل چیه؟
1 و 2 از رو طراحی مشخص هست و فریمور و ورژن ایتونزی که پشت باکس زده و دکمه های ولوم و اسپیکر داخلی هم نداره ولی این چیزهارو نسل 2 داره ...
نسل 3 هم باید پشت باکس ایتونز 9 به بالا و فریمور 3.1 باشه یا بالاتر ...
نسل 4 هم که هیچ ...
نسل چهارم هنوز وارد ایران نشده؟
خیر فک نکنم هنوز اومده باشه چون 3روز هست که به صورت رسمی منتشر شده !
دستگاهت چیه؟
اگه ipod 3g وipod 2g نسل جدید هستی نمیزاره به 3.1.3 رستور کنی تنها میتونی به آخرین ورژن یعنی 4.1 رستور کنی که هنوز جیلبریک نشده
نه تو اینطور موارد که مشکلی نداره. اون که گفتم وای فای ایراد داره واسه کارای تخصصی تره. ورنه به حالت عادی بخوبی همه چی کار میکنه و فقط توسط اپل محدود شده و جیل بریک این محدودیت ها رو ور میداره. اگه نیازی به نصب برنامه های کرک شده ندارید، نیازی به جیل نیست.
برای جیل به سایت زیر از تو آیپادتون برید:
www . jailbreakme . com
نگفتم مشکل داره. برنامه ی MyWi برای iOS4 نیومده بود که خوشبختانه این اواخر ریلیز شد. تنها چیزی که مونده برنامه های iBluever و iBlueNova برای iOS4 هست که منتظریم ریلیز بشه تا لذت واقعی رو از iOS4 ببریم.
بچه ها، این مودم معمولی دیال آپه؟
عکس:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)