تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 1137 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منظورت از کسایی که دیر شروع کردن چیه ؟ دانش اموز پیش دانشگاهی رو میگی که دیر شروع کردن واسه کنکور ؟
    باشه میزنم تو این چند روز ی که هستم . اما رای دوستانه دیگه هم شرطه .

نمیدونم دوستان نیاز میدونن یا نه ؟ . به غیر از شما یه نفر دیگه هم اینکارو میخواست .
    ولی شما منتظر باشین . یکم سرم شلوغه .

در خدمتم . محمد امین
    مرسی، لطف میکنی
    منظورم کسانیه که از اول مهر به اینور شروع کردن، حتی تو همین چندروز اخیر و البته احتمالا دانش آموز پیش دانشگاهی باشن
    بازم خیلی خیلی ممنون

2. این کاربر از eby8311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول می خواستم بنویسم ولی به این نتیجه رسیدم که اینکارو نکنم چون سلیقه ها متفاوته و همه به یک نظر واحد(جز شیمی)نمی رسیم
    و مثل من به سرشون میاد که اول اینجارو پیدا کردم....
    سردرگم شدم خیلی از کتابو رو از نظر حجم و قیمت و مولف بررسی کردم وسوسه خرید کتاب افتاد به جونم و فقط از زمان درس خواندنم کم شد.....

پس بقیه رو تو چاه نمی اندازم مثل خودم بشن
    سلام دوست عزیز
    این پستیه که واسه دوستمون محمد امین زدم
    سلام محمد امین جان
    خسته نباشی
    آقا لطف بکن یه پست بزن واسه کسایی که دیر شروع کردن و بهترین کتابهای آموزشی و تستی رو معرفی کن؛ ضمنا اگه بتونی یه بررسی کتاب خلاصه هم واسه هر درس بزاری بد نیست (مخصوصا کتابهای گاج، کانون فرهنگی و مبتکران) . آخه یه سری کتابها دست بچه ها هست که نمیدونن با همونا برن جلو یا کتابای پیشنهادی شمارو بخرن
    شرمنده زحمت میشه!
    مرسی
    از شما و بقیه افرادی هم که اطلاعات کاملتری نسبت به ما دارن درخواست میکنم درصورت امکان اونارو با ما به اشتراک بزارن
    مرسی

4. این کاربر از eby8311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خوشخوان 2 سری کتاب فیزیک داره یکی کل 3 سال دبیرستان تو یه کتاب و یه نوع هم جداجدا است.شما کدومو می گید؟

کل 3 ساله دبیرستان رو میگم . اگه قرار باشه واسه هر کتاب فیزیک یه دونه اموزش خوشخوانشو بگیریم که تموم نمیشه ( تموم میشه اما واسه الان مناسب نیست )
    به نظر من کتابهای که جامع هستند و چند کتاب رو در بر میگیرن بهتر از کتابهای تکی هستن . میدونین یعنی چی ؟
    یعنی کتابه آموزش فیزیک پایه خوشخوان که کل فیزیک دبیرستانه بهتر از تک تک کتابهایی هست که جدا زده . چون در اینجور کتابها مولف سعی میکنه بعترین راه حلها و نکات و روشها رو برای خواننده بیار . نه اینکه جامع هست سعی میکنن لپ کلام رو بگن و نکات خوبی رو بگن . البته این نظر منه .
    همین یه کتاب فیزیک برای فیزیک 1 / 2 / 3 کافیه . زیاد کتاب نگیرید . همین + کتاب درسی + تست پایه گاج

6. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان یه چیزه دیگه . نمیدونم میدونید یا نه . ولی جهت اطلاع دانش آموزان پیش دانشگاهی باید بگم که دروس زبان فارسی و دیفرانسیل امسال برای ریاضی فیزیک ها نهاییه . برای تجربی ها نمیدونم . فکر کنم ریاضیشون نهایی باشه .
    حتما تو مدرسه گفتن بهتون ولی فکر کردم شاید کسی ندونه .

هر کس که با کتاب آرامش یابد هیچ آرامشی رو از دست نداده . حضرت علی ( ع )

استوار باشید و سبز
    Last edited by nits; 16-12-2009 at 20:45.

8. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کل 3 ساله دبیرستان رو میگم . اگه قرار باشه واسه هر کتاب فیزیک یه دونه اموزش خوشخوانشو بگیریم که تموم نمیشه ( تموم میشه اما واسه الان مناسب نیست )
    به نظر من کتابهای که جامع هستند و چند کتاب رو در بر میگیرن بهتر از کتابهای تکی هستن . میدونین یعنی چی ؟
    یعنی کتابه آموزش فیزیک پایه خوشخوان که کل فیزیک دبیرستانه بهتر از تک تک کتابهایی هست که جدا زده . چون در اینجور کتابها مولف سعی میکنه بعترین راه حلها و نکات و روشها رو برای خواننده بیار . نه اینکه جامع هست سعی میکنن لپ کلام رو بگن و نکات خوبی رو بگن . البته این نظر منه .
    همین یه کتاب فیزیک برای فیزیک 1 / 2 / 3 کافیه . زیاد کتاب نگیرید . همین + کتاب درسی + تست پایه گاج
    مرسی ولی من 2 سال پیش کنکورم و دادم رفت.

10. 2 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان پیشنهاد شما چیه
    برای
    تست دیفرانسیل---گسسته---تحلیلی----حسابان و ریاضی 2
    کسی دیگه نظری نداشت؟؟
    وسوسه شدیه زبان فارسی همگامان رو هم بگیریم!!

12. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

کسی دیگه نظری نداشت؟؟
    وسوسه شدیه زبان فارسی همگامان رو هم بگیریم!!

هندسه تحلیلی گاج بگیر . برای دیفرانسیل و ر یا ضی 2 و حسابان فعلا جلد اول رمزینه رو بگیر و بزن تستاشو تا جلد های بعدیش بیاد . گسسته هم همون گاج بهتره . مشترک با جبر و احتمال رو بگیر .
    من خودم برای دیفرانسیل اندیشه سازان میزنم . برای ریاضیا ت 2 و حسابان هم قلم چی دارم .

یک توصیه : اگه وقت نداری و نمیتونی تست زیاد بزنی برو کتاب 8 کتاب ریاضی گاج رو بگیر . تستهای کل کتابهای ریاضی 3سال دبیرستان و 1 سال پیش دانشگاهی رو داره به جز آمار . قیمتش هم مناسبه=12000 تومن
    اما اگه میخوای تستهای زیادی بزنی همون بالایی ها بهتره . زیاد هم کتاب خریدن و پول دادن خوب نیستا

14. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها این جلد 2 دیفرانسیل رمزینه نیومد ؟ چی کار داره میکنه این مهندس مهربان ؟ خیلی دوست دارم بدونم جلد دو چه جوریه ؟
    به خصوص میخوام ببینم تو بخش رسم نمودار توابع مختلف چیکار کرده ؟

16. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

بچه ها این جلد 2 دیفرانسیل رمزینه نیومد ؟ چی کار داره میکنه این مهندس مهربان ؟ خیلی دوست دارم بدونم جلد دو چه جوریه ؟
    سلام
    من شنیدم به کتاب به عنوان Sample به کتاب فروشی ها دادن ، حالا نمی دونم کتاب اصلیش میاد؟!
    کسی در این رابطه خبری نداره؟

18. 2 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام اقا محمد امین عزیز
    میگم میتونی همین امشب زحمت لیست کتابها را بکشی ؟!!!!
    چون شاید من فردا رفتم کتاب بخرم و الان نمیدونم اگه رفتم برای زبان فارسی 3 همگامان را بگیرم یا همین گاج سبز خوبه؟!!!
    راستی امروز کلاس دین و زندگی داشتیم و از دوستام چندتا که کتاب دین و زندگی 3داشتند را دیدم ..یکی شون کانون سبز داشت که به نظر من درست نیست وقت بزاری براش چون همون کتاب درسی را کپی کرده و یه خرده به خودش زحمت داده جواب اندیشه و تحقیق ها را هم نوشته و چندتا تست هم اخر هر درس هم از متن و هم از بخش" برای مطالعه "دراورده و نقطه ضعف واضح این کتاب این است که اصلا خبری از تست کنکور نیست !!حداقل گاج سفید که پارسال استفاده کردم و فهمیدم که فقط اتلاف وقته خوندن این کتاب برای دین و زندگی ،، تست کنکور سالهای قبل را میاورد!!!!!به نظر من بهتر از این دو کتاب پیک گل واژه است !!!شاید باورتون نشه اما این کتاب هم نمونه سوالات امتحان نهایی برای سومی ها و همچنین تستهای کنکور را اورده !!!
    ولی این جور که شما دارید میگید کتاب خوب برای دین و زندگی همگامان مناسبه، اره ؟!!!!!

منظورتون این کتابه ؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by POUYOL; 17-12-2009 at 15:34.

20. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •