مرسی، لطف میکنی
منظورم کسانیه که از اول مهر به اینور شروع کردن، حتی تو همین چندروز اخیر و البته احتمالا دانش آموز پیش دانشگاهی باشن
بازم خیلی خیلی ممنون
مرسی، لطف میکنی
منظورم کسانیه که از اول مهر به اینور شروع کردن، حتی تو همین چندروز اخیر و البته احتمالا دانش آموز پیش دانشگاهی باشن
بازم خیلی خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
این پستیه که واسه دوستمون محمد امین زدم
از شما و بقیه افرادی هم که اطلاعات کاملتری نسبت به ما دارن درخواست میکنم درصورت امکان اونارو با ما به اشتراک بزارن
مرسی
کل 3 ساله دبیرستان رو میگم . اگه قرار باشه واسه هر کتاب فیزیک یه دونه اموزش خوشخوانشو بگیریم که تموم نمیشه ( تموم میشه اما واسه الان مناسب نیست )
به نظر من کتابهای که جامع هستند و چند کتاب رو در بر میگیرن بهتر از کتابهای تکی هستن . میدونین یعنی چی ؟
یعنی کتابه آموزش فیزیک پایه خوشخوان که کل فیزیک دبیرستانه بهتر از تک تک کتابهایی هست که جدا زده . چون در اینجور کتابها مولف سعی میکنه بعترین راه حلها و نکات و روشها رو برای خواننده بیار . نه اینکه جامع هست سعی میکنن لپ کلام رو بگن و نکات خوبی رو بگن . البته این نظر منه .
همین یه کتاب فیزیک برای فیزیک 1 / 2 / 3 کافیه . زیاد کتاب نگیرید . همین + کتاب درسی + تست پایه گاج
دوستان یه چیزه دیگه . نمیدونم میدونید یا نه . ولی جهت اطلاع دانش آموزان پیش دانشگاهی باید بگم که دروس زبان فارسی و دیفرانسیل امسال برای ریاضی فیزیک ها نهاییه . برای تجربی ها نمیدونم . فکر کنم ریاضیشون نهایی باشه .
حتما تو مدرسه گفتن بهتون ولی فکر کردم شاید کسی ندونه .
هر کس که با کتاب آرامش یابد هیچ آرامشی رو از دست نداده . حضرت علی ( ع )
استوار باشید و سبز
Last edited by nits; 16-12-2009 at 20:45.
مرسی ولی من 2 سال پیش کنکورم و دادم رفت.![]()
کسی دیگه نظری نداشت؟؟
وسوسه شدیه زبان فارسی همگامان رو هم بگیریم!!
هندسه تحلیلی گاج بگیر . برای دیفرانسیل و ر یا ضی 2 و حسابان فعلا جلد اول رمزینه رو بگیر و بزن تستاشو تا جلد های بعدیش بیاد . گسسته هم همون گاج بهتره . مشترک با جبر و احتمال رو بگیر .
من خودم برای دیفرانسیل اندیشه سازان میزنم . برای ریاضیا ت 2 و حسابان هم قلم چی دارم .
یک توصیه : اگه وقت نداری و نمیتونی تست زیاد بزنی برو کتاب 8 کتاب ریاضی گاج رو بگیر . تستهای کل کتابهای ریاضی 3سال دبیرستان و 1 سال پیش دانشگاهی رو داره به جز آمار . قیمتش هم مناسبه=12000 تومن
اما اگه میخوای تستهای زیادی بزنی همون بالایی ها بهتره . زیاد هم کتاب خریدن و پول دادن خوب نیستا![]()
بچه ها این جلد 2 دیفرانسیل رمزینه نیومد ؟ چی کار داره میکنه این مهندس مهربان ؟ خیلی دوست دارم بدونم جلد دو چه جوریه ؟
به خصوص میخوام ببینم تو بخش رسم نمودار توابع مختلف چیکار کرده ؟
سلام
من شنیدم به کتاب به عنوان Sample به کتاب فروشی ها دادن ، حالا نمی دونم کتاب اصلیش میاد؟!
کسی در این رابطه خبری نداره؟
سلام اقا محمد امین عزیز
میگم میتونی همین امشب زحمت لیست کتابها را بکشی ؟!!!!
چون شاید من فردا رفتم کتاب بخرم و الان نمیدونم اگه رفتم برای زبان فارسی 3 همگامان را بگیرم یا همین گاج سبز خوبه؟!!!
راستی امروز کلاس دین و زندگی داشتیم و از دوستام چندتا که کتاب دین و زندگی 3داشتند را دیدم ..یکی شون کانون سبز داشت که به نظر من درست نیست وقت بزاری براش چون همون کتاب درسی را کپی کرده و یه خرده به خودش زحمت داده جواب اندیشه و تحقیق ها را هم نوشته و چندتا تست هم اخر هر درس هم از متن و هم از بخش" برای مطالعه "دراورده و نقطه ضعف واضح این کتاب این است که اصلا خبری از تست کنکور نیست !!حداقل گاج سفید که پارسال استفاده کردم و فهمیدم که فقط اتلاف وقته خوندن این کتاب برای دین و زندگی ،، تست کنکور سالهای قبل را میاورد!!!!!به نظر من بهتر از این دو کتاب پیک گل واژه است !!!شاید باورتون نشه اما این کتاب هم نمونه سوالات امتحان نهایی برای سومی ها و همچنین تستهای کنکور را اورده !!!
ولی این جور که شما دارید میگید کتاب خوب برای دین و زندگی همگامان مناسبه، اره ؟!!!!!
منظورتون این کتابه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by POUYOL; 17-12-2009 at 15:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)