سرعت دیسکاوری ماکسنت چقدره؟
راستی کسی میدونه رنج ip پارس آنلاین چیه؟
سرعت دیسکاوری ماکسنت چقدره؟
راستی کسی میدونه رنج ip پارس آنلاین چیه؟
Last edited by saeid13732; 08-03-2012 at 17:50.
خیر یک ماهه !شما مبین نت می خوای یک سالشو بگیری ؟
فردا پس فردا میرم اونجا !
دوستانی که مبین نت دارن شبانه میانگین چقدر دانلود میکنن ؟ قطعی زیاد داره ؟ پینگ با 4.2.2.4 چنده ؟
اگه بدتر از پارس آنلاین ـه نریم سراغش D:
سرعت و پینگ معمولا ثابت هست .
نه زیاد میشه نه کم .
ولی ماهی چند روز قاطی می کنه مثل باقی ISP ها .
مثلا امروز قاطی کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها دیشب اینترنت ملی شده بود ؟!!!!
من که از ساعت 1 تا 2.30 هیچ سایت خارجی ( حتی گوگل و یاهو ) نمیتونستم برم ، ولی سایت های داخلی مثل سایت دانشگاهم و پارس آنلاین رو زود میاورد !!!
فک کنم 2.30 اینا درست شد !
تایید می شه دیشب از ساعت 1 تا 2:30 با سرعت 5 تا 10 کیلوبایت دان می کرد و بعدش درست شدبچه ها دیشب اینترنت ملی شده بود ؟!!!!
من که از ساعت 1 تا 2.30 هیچ سایت خارجی ( حتی گوگل و یاهو ) نمیتونستم برم ، ولی سایت های داخلی مثل سایت دانشگاهم و پارس آنلاین رو زود میاورد !!!
فک کنم 2.30 اینا درست شد !
اکانت خودم توی مکس نت ! دیگه بدون شرحه
![]()
434 گیگ رو تو چند ماه دریافت کردین؟
سلام سعید خوش اومدیتو این مدت که نبودی اینجا خیلی خلوت شده بود دیگه حاله پست دادن برامون نمونده بود ایشااللاه که محل خدمتت رو به انجا تو p30world انتقال بدن به خدا که اینجا واسه جوونها خدمت کردن صوابش از اونجا بیشتره
محتوای مخفی: تست ping
سلام بچه ها ، از کنترل پنل مخابرات چجوری میشه شارژ ترافیک خرید ؟؟؟ هم من هم پسر عمه م هر چقدر میزنیم ( توی صفحه بانک ملت ) میگه که فیلد ها رو دوباره چک کنین . مطمئنم که درست زدیم و چیزی رو هم که بعنوان اخطار قرمز نشون میده ، شناسه پرداخت هست که بغلش ستاره نزده ( یعنی اختیاریه) . کسی تونسته با کارت بانک از مخابرات شارژ بگیره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)