دوستان کسی به سئوالمجواب نمیده!!!!!!!!!!
منبع درسهای فارسی و ادبیات فارسی مقدماتی چیه؟
فارسی نویسنده ها و مولفش کیه؟
دوستان کسی به سئوالمجواب نمیده!!!!!!!!!!
منبع درسهای فارسی و ادبیات فارسی مقدماتی چیه؟
فارسی نویسنده ها و مولفش کیه؟
کتابها اینجا هست میتونی دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها قرار نیست نمره های نهایی رو اعلام کنن چون الان نمره های من تایید نشده هستن نمیدونم شاید فقط مال من اینطوره
سلامکتابها اینجا هست میتونی دانلود کنی
دستت درد نکنه اما برای فارسی هیچی نداشت!!
من نمونه سئوال یا PDFنمیخوام.فقط میخوام بدونم برای درس فارسی که واسه تابستون برداشتم کدوم کتاب رو بخونم
اسم کتاب و مولف رو میخوام
عزیزم باید وضعیت منابع دروس رو ببینی . اونجا اسم کتاب مولف و ناشر هستش و البته حذفیات هر درس هم نشون میده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین فارسی پیام نور مشخصه کتابش واسه انتشارات پیام نور هستش تقریبا حجیم و پر مطلب . اتفاقا میخوام واسه تابستون برا مامانم بین واحداش انتخاب کنمش ولی نمیدونم تاریخ امتحانش کی هست .
Last edited by mahya78; 23-07-2011 at 23:36.
تا جايي كه ميدونم همه نمره ها تاييد شدن.شما يه سر برو اموزش دانشگاتون اونجا پيگير شو.بچه ها قرار نیست نمره های نهایی رو اعلام کنن چون الان نمره های من تایید نشده هستن نمیدونم شاید فقط مال من اینطوره
سلام دوست عزیز
من به شما پیشنهاد میکنم به سایت دانشگاه پیام نور مراجعه کنید و قوانین راکاملا بررسی کنید .
pnu.ac.ir
من دارای 2 ودرک از دانشگاه آزاد و 1 مدرک از پیام نور هستم و جالب این جاست که مدرک پیام نور من امتیاز بیشتری در سفارت برای ادامه تحصیل در خارج گرفت .
مدرک پیام نور مدرک معادل نیست و درست مانند مدرک دانشگاه سراسری صادر میشود . طبق گفته دوستان مشکلاتی داشت که برطرف شد . کلاسها برگرار میشود امنحان میان ترم اجباریست . و از دید من دانشجویان پیام نور از سطح علمی بالاتری برخوردار هستند پون برای نمره ای که میگیرند تلاش بسیار میکنند و فقط در برخی دروس 6 نمره با استاد است در نتیجه درس خواندن بسیار مشکل و نمرات اخذ شده تماما حاصل تلاش دانشجو می باشد .(بر خلاف آزاد که خودم بسیار تجربه دارم نمره دهی بر اساس شاخص یا اینکه صحبت با استاد برای گرفتن نمره نمیباشد) بودند دوستانی که سر 0.25 دروس خود را افتاده اند .
به هر حال بهترین گزینه برای شما مراجعه به سایت دانشگاه می باشد.
با آرزوی موفقیت
[QUOTE=adameh_bahal;170459]من واقعاً معذرت ميخوام ولی منظورتونو از اينکه ميگين مدرک معادل ميده نميفهمم[/QUOTE
سلام دوست عزیز
من کامل توضیح دادم ولی متاسفانه قطع شد . بهتره به سایت دانشگاه پیام نور مراجعه کنید pnu.ac.ir
مدرک پیام نور مدرک معادل نمیباشد و دقیقا مانند مدرک دانشگاه سراسری است و از امتیاز بیشتری در سفارت خانه ها نسبت به ازاد برخوردار است .
طبق تجربه ای که در مقابل مدارک دانشگاه ازاد و پیام نورم در سفارت بدست آوردم به شما انتقال دادم .در هر صورت مراجعه به سایت بهترین گزینه برای شماست.
با آرزوی موفقیت
معدل ترم تابستون توي معدل كل تاثير داره؟
واسه دکوری یا خنده نیست که.
البته که تأثیر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)