منظورتو نفهميدم ، اسم كدوم عكس ها ؟
يه كم توضيح بيشتر پلييز
منظورتو نفهميدم ، اسم كدوم عكس ها ؟
يه كم توضيح بيشتر پلييز
ببخشید.منظورم عکساهایی است که با دوربین می گیریم
سلام
من تازه هک کردمp1
caps swich on start آیا حتما باید نصب بشه تا هک مورد نظر بعد از ریاستارت انجام بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نصب نکردم بعد خاموش روشن دوباره آن میشهonstart دیروز پس از هک خواستم اسکین اپل موزیک پلیرو بزارم که نشد البته onstart پوشه دیفاات رو کپی کردم همنجا که گفتین!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا کمی بهتر توضیح بدین برای هر هک و هر پست چون این توضیحات کاملا معلوم نیست و باعث کج فهمی میشه و من نمی دونم هر کدوم از هک هارو کجا چطوری و اصلا چیشو دقیق کپی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه وقت اشتباه بشه این جوری خیلی ها میان دست خالی بر میگردن
مثلا این توضیح خیلی خوب و کامله و دقیق معلومه ولی بعضیها خیر
همین جا سولات و مشکلات مربوط به هک ها رو مطرح کنم؟؟؟
سلام
من تازه هک کردمp1
caps swich on start آیا حتما باید نصب بشه تا هک مورد نظر بعد از ریاستارت انجام بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نصب نکردم بعد خاموش روشن دوباره آن میشهonstart دیروز پس از هک خواستم اسکین اپل موزیک پلیرو بزارم که نشد البته onstart پوشه دیفاات رو کپی کردم همنجا که گفتین!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا کمی بهتر توضیح بدین برای هر هک و هر پست چون این توضیحات کاملا معلوم نیست و باعث کج فهمی میشه و من نمی دونم هر کدوم از هک هارو کجا چطوری و اصلا چیشو دقیق کپی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایول الان تونستم با توجه به توضیحات کامل و دقیق پست 8 اسکین مشکی واکمن بریزم با موفقیت
تشکر می کنم از دوستان لطفا در موارد دیگر یکم راهنماییم کنید ببینید چه پیشرفتی داشتم
ولی اسکینapple
جواب نمیده لطفا در مورد خود هک واکمن 3راهنمایی کنید دقیق کجا بریزم
سلام
من تازه هک کردمp1
ایول الان تونستم با توجه به توضیحات کامل و دقیق پست 8 اسکین مشکی واکمن بریزم با موفقیت
تشکر می کنم از دوستان لطفا در موارد دیگر یکم راهنماییم کنید ببینید چه پیشرفتی داشتم
ولی اسکینapple
ولی اسکینapple
من تقریبا بیشتر تاپیک خوندم تشکر از حسین آقا فقط اگر توضیحات کمی کاملتر باشه برای کپی فایل ها خیلی بهتره
چون نحوه کپی فرق داره مثلا من با سوئینگ منیجر میریزم که یکم فرق داره با xplor
این طوری دقیق بدونیم کدوم فایلو کجا بریزیم عالی
دوستان من اين برنامه را نصب کردم و اوردمشم ولي وقتي مثلن حرفه (a)را مينويسم بعد ديگه دوباره نميتونم (a) را بنويسم اخه (a) نا پديد شده و ديگه کلمه ي (a) نيست که بخام روش کليک کنم و بنويسمش.همچنين کلمه هاي ديگه.
حالا من بايد چه کار کنم تا چنين اتفاقي نيفته؟يعني بعد از تايپ يه کلمه اون کلمه غيب نشه چه بايد کرد؟
لطفن راهنمايي کنيد.منتظرم.
ممنون
همون مشکل رجیستر رو داره تا وقتی رجیستر نشه حرف ها پاک میشن
اگه از این برنامه خوشتون اومده این ورژن که به صورت کامل هست و بدون محدودیته رو از سایت اصلی دانلود کنین :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)