دوست عزیز
منظور از دندانه آره همون صدایی که موقع بالا بردن دسته ترمز دستی می شنوید ( که البته سعی کنید در مواقع عادی با فشردن کلید روی آن از این صدا اجتناب کنید) یعنی وقتی دسته ترمز دستی را می کشید با کمی بالا امدن ترمز دستی کاملا عمل کرده و نیازی به بالاتر کشیدن آن نباشه که اگه اینجوری بود برای پراید می تونید سیم ترمز دستی رو از داخل ماشین تنظیم کنید به تعمیرکار بگید که لنت عقب و ترمز دستی رو تنظیم کنه و پایین بیاره که دوبراه بعد از چند هزار کیلومتر و با دیدن مجدد ترمز دستی درست میشه و باید مجدد تنظیم کنید
این کار باعث بهبودعملکرد ترمز شده از مصرف بیش از اندازه لنت جلوگیری می کنه و از خدایی نکرده بروز حادثه هم ( کشیده شدن ماشید در ترمز شدید) جلوگیری میشه
برای لنت هم الان براپراید مارک خاصی سراغ ندارم و همین ایرانی ها مثلپارس هم جوابگو هستند برا پراید و مواظب باشید به اسم کره ای و چینی گرون نخرید
من خودم قبلا برا پراید جلو لنت ساز و عقب تندر می ذاشتم که ممکنه الان تندر گیر نیاد ولی از هر لحاظ راضی بودم
مواظب باشید لنت شما تموم نشه چون دیسک اسیب می بینه و عواقب خوبی نداره
برای لنت جلو اگه می خواید عوض کنید سعی کنید تعوض کار رو راضی کنید که فنر محافظ روی لت رو حتما سر جاش بذاره و اونو دور نندازه متاسفانه این کار مد شده و برای راحتی خودشون میگن که نیازی به اون نیست ولی فقط باعث می شن که لنت به صدای تق تق بیوفته و مخصوصا در دنده عقب ضربه به ماشین بزنه
موفق باشید