تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 905 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی با توجه به اینکه گفته بودین اگه لنت باشه سطح روغن ترمز میاد پایین، رفتم نگاه کردم دیدم نه پایین نیومده آیا باز هم از لنته؟
    دوست عزیز
    منظور از دندانه آره همون صدایی که موقع بالا بردن دسته ترمز دستی می شنوید ( که البته سعی کنید در مواقع عادی با فشردن کلید روی آن از این صدا اجتناب کنید) یعنی وقتی دسته ترمز دستی را می کشید با کمی بالا امدن ترمز دستی کاملا عمل کرده و نیازی به بالاتر کشیدن آن نباشه که اگه اینجوری بود برای پراید می تونید سیم ترمز دستی رو از داخل ماشین تنظیم کنید به تعمیرکار بگید که لنت عقب و ترمز دستی رو تنظیم کنه و پایین بیاره که دوبراه بعد از چند هزار کیلومتر و با دیدن مجدد ترمز دستی درست میشه و باید مجدد تنظیم کنید
    این کار باعث بهبودعملکرد ترمز شده از مصرف بیش از اندازه لنت جلوگیری می کنه و از خدایی نکرده بروز حادثه هم ( کشیده شدن ماشید در ترمز شدید) جلوگیری میشه
    برای لنت هم الان براپراید مارک خاصی سراغ ندارم و همین ایرانی ها مثلپارس هم جوابگو هستند برا پراید و مواظب باشید به اسم کره ای و چینی گرون نخرید
    من خودم قبلا برا پراید جلو لنت ساز و عقب تندر می ذاشتم که ممکنه الان تندر گیر نیاد ولی از هر لحاظ راضی بودم
    مواظب باشید لنت شما تموم نشه چون دیسک اسیب می بینه و عواقب خوبی نداره
    برای لنت جلو اگه می خواید عوض کنید سعی کنید تعوض کار رو راضی کنید که فنر محافظ روی لت رو حتما سر جاش بذاره و اونو دور نندازه متاسفانه این کار مد شده و برای راحتی خودشون میگن که نیازی به اون نیست ولی فقط باعث می شن که لنت به صدای تق تق بیوفته و مخصوصا در دنده عقب ضربه به ماشین بزنه
    موفق باشید

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی با توجه به اینکه گفته بودین اگه لنت باشه سطح روغن ترمز میاد پایین، رفتم نگاه کردم دیدم نه پایین نیومده آیا باز هم از لنته؟
    در این مورد هم با توجه به جنس فوق العاده بوستر و پمپ ترمز پراید های جدید نرمم بودن پدال کلاچ و خوب عمل نکردن نسبی ترمز عادیه ولی بعد از اون چک کردن ها که بیشتر ماشین شما از ترمز دستی و لنت عقبه که در سطح روغن تاثیر زیادی نداره اگه باز هم مشکل داشتید به یه بوستر ساز نشونبدین ولی خرج برا خودتون نتراشید

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چندین روزی هست که من یه تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم که متاسفانه نتیجه ای نگرفتم هنوز!
    گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم شاید سریعتر به جواب برسم:
    یه سوال عجیب برام پیش اومده
    بهم گفتن که بنزین سوپر واسه ماشین دوگانه سوز خوب نیست چون خشکه !!!

راستش منو تو شک انداختن...
    ماشینم سمند دوگانه دستی مدل 83 اما کاملا سرحال هستش
    سوخت استانداردش سوپر با اکتان 95 هستش
    نظر کارشناسیتون چیه درمرود این قضیه ؟
    این بحث تاحالا خیلی مطرح شده برا همین تاپیک های جدید پاسخ داده نمی شه
    دوست گرامی
    بنزین س و پ ر عدد اکتان بالاتری داره و برا همین دیر تر منفجر می شه کلی بگم برای 16 سوپاپ مناسب تره
    اینی که نوشته اکتان 95 درسته ولی بنزین س و پ ر هم این عدد رو نداره
    ماشین شما هم که دستی دوگانه سوز شده
    پس همون بنزین معمولی رو بزنید
    در ضمن کیفیت بنزین س و پ ر امروزه خیلی بدتر از معمولیه و قابل اطمینان نیست ( مدرک معتبر رسمی نداره ولی اینجوریاست)
    بنزین معمولی + تعویص به موقع ف ی ل ت ر بنزین و هوا + روغن موتور مناسب + رادیاتور سالم همراه با ابو ضد یخ و جوش مناسب در همه فصل های سال + استفاده از بنزین همراه با گاز بخصوص در مواقع سرد بودن و سنگین بودن و 5 دقیقه قبل از خاموش کردن خودرو ( رسیدن به مقصد) + نیازی به استفاده از مکمل ها نیست چون تضمیننی نداره = رانندگی با خیال راحت و مطمئن و ارزان و دور از خرج های سنگین

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ماشين 405 هر چند روز يه بار بعد از خاموش شدنش ديه روشن نميشه و بايد هلش داد ! : دي منظورم اينه كه اينطور نيست كه ماشين براي مثال اول صبح استارت نخوره ؛ بلكه بعد از اينكه خاموشش ميكني و مياي كه دو باره روشن كني ديگه را نميفته و با يكم هل دادن كار مي كنه ... ظاهرا از باتريشه ولي به استارتش هم مشكوكم .. نظر شما دوستان چيه ؟
    بستگی به خیلی چیزا داره اول مدل ماشینتون چنده
    بعد موقعی استارت می خوره کاملا عادیه یا ضعیفه؟
    وقتی استارت نمی خوره تمام چراغا و علامت ها عادی روشن میشند ؟
    چراغ جلو و نور بالا کاملا پر نورند ؟ چراغ رو روشن کنید و استارت بزنید ببینید چه تاثیری می ذاره ؟
    بست باتری رو حتما چک و تمیز کنید
    نوع و عمر باتری رو ذکر کنید
    وقتی استارت نخورد اگه همه این مطالب درست بود چند ضربه به اسارت وارد کنید و ببینید ایا درست میشه یعنی: ماشی خلاص و با احتیاط تمام از یکی بخواید استارت بزنه و شما با یه چیزی مثل انبردست چند ضربه به استارت بزنید
    جواب ها ررو اینجا مطرح کنید تا بیشتر کمکتون کنیم
    ماشینتون رو هم خیلی با هل روشن نکنید
    احتیاط ایمنی فراموش نشه!!!!!!!!!!!!
    Last edited by kasra2002; 18-07-2013 at 09:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست گرامی
    بنزین س و پ ر عدد اکتان بالاتری داره و برا همین دیر تر منفجر می شه کلی بگم برای 16 سوپاپ مناسب تره
    در ضمن کیفیت بنزین س و پ ر امروزه خیلی بدتر از معمولیه و قابل اطمینان نیست ( مدرک معتبر رسمی نداره ولی اینجوریاست)
    بنزین معمولی + تعویص به موقع ف ی ل ت ر بنزین و هوا + روغن موتور مناسب + رادیاتور سالم همراه با ابو ضد یخ و جوش مناسب در همه فصل های سال + استفاده از بنزین همراه با گاز بخصوص در مواقع سرد بودن و سنگین بودن و 5 دقیقه قبل از خاموش کردن خودرو ( رسیدن به مقصد) + نیازی به استفاده از مکمل ها نیست چون تضمیننی نداره = رانندگی با خیال راحت و مطمئن و ارزان و دور از خرج های سنگین
    سلام.در تكميل فرمايشات جناب كسري:دوست عزيز هر چي تو باك بريزي به خشكي گاز نميرسه.به عنوان مثال شما ميتوني با مخلوط گاز و اكسيژن تيراهن18 رو مثل ماست برش بزني ولي فكر نكنم با بهترين بنزين هم بشه اين كار رو كرد پس اين ماشينهاي بدبخت با گاز چه بلاها كه سرشون نمياد.

9. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست گرامی
    ممنون دوست عزیز
    سوالم فقط این بودش این حرفی که درمورد سوپر میزنن که خشکه و برای گازسوزها مناسب نیست،درسته یا نه !؟
    با توجه به اینکه سوخت استانداردش سوپر با اکتان 95 هستش.
    باقی مسائل رو درجریانم که این بنزین سوپر ما هم درست و حسابی نیست و ... اما با این حال تفاوتش رو با بنزین معمولی به وضوح حس میکنم... (بنزین سوپر رو همیشه میدون کرج که مال شرکت نفته میزنم...)
    گفتید ماشین شما دستی دوگانه شده پس بنزین معمولی بزن،میشه بگید چرا و دلیلش چیه !؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.در تكميل فرمايشات جناب كسري:دوست عزيز هر چي تو باك بريزي به خشكي گاز نميرسه.به عنوان مثال شما ميتوني با مخلوط گاز و اكسيژن تيراهن18 رو مثل ماست برش بزني ولي فكر نكنم با بهترين بنزين هم بشه اين كار رو كرد پس اين ماشينهاي بدبخت با گاز چه بلاها كه سرشون نمياد.
    خب این حرفتون یعنی چی !؟
    جواب سوالمو نگرفتم من !!!
    واسه ماشین های گاز سوزی که سوختشون بنزین سوپر با اکتان 95 توصیه شده،بنزین سوپر مضره ؟
    درحالیکه من تفاوت بزنین معمولی رو با سوپر به وضوح حس میکنم.هیچ وقت هم از مکمل یا چیز دیگه ای استفاده نکردم.
    ماشینم با بنزین سوپر با دنده 2 سرعت رو به 85 تا 90 میرسونه،دور موتور هم رو 5.5

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.شما فرمودي كه بنزين سوپر براي ماشين دوگانه خوبه يا نه؟ما هم عرض كرديم هر نوع بنزيني به خورد ماشين بدي از گاز بهتره.و اگه بنزين سوپر با كيفيت گيرتون بياد كه چه بهتر.من خودم روا گازسوز شركتي داشتم هر3000 تا يك باك كامل بنزين سوپر ميزدم.(البته من شنيدم بنزين سوپر براي كابراتوريها كارايي چنداني نداره بخصوص كه كنيستر ندارن و پرت بنزين زياد ميشه.)

13. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.شما فرمودي كه بنزين سوپر براي ماشين دوگانه خوبه يا نه؟ما هم عرض كرديم هر نوع بنزيني به خورد ماشين بدي از گاز بهتره.و اگه بنزين سوپر با كيفيت گيرتون بياد كه چه بهتر.من خودم روا گازسوز شركتي داشتم هر3000 تا يك باك كامل بنزين سوپر ميزدم.(البته من شنيدم بنزين سوپر براي كابراتوريها كارايي چنداني نداره بخصوص كه كنيستر ندارن و پرت بنزين زياد ميشه.)
    سلام
    بله این حرفتون که درسته هر بنزینی از گاز بهتره!
    البته ناگفته نمونه که بنزین سوپر مناسب هر خودرویی نیست،بستگی داره چه سوختی برای اون ماشین توصیه شده باشه که توجیه علمی داره و در این مقوله نمیگنجه...
    ------
    باز هم سوال من بی پاسخ موندش...

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.از يكي از دوستان كه تو كار دياگ و... پرسيدم ميگه هيچ مشكلي نداره فقط بنزين سوپر در بعضي ماشينها بازدهي 100% خودش رو نداره و يك جور هزينه اضافه پرداخت ميكني.

16. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •