sims3 رو از سایت p30 world بخرید این همه مشکل ها ی update رو درست میکنه
sims3 رو از سایت p30 world بخرید این همه مشکل ها ی update رو درست میکنه
1-وقتی کتابی رو مینویسی با همون کامپیوتر وقتی تموم شه روز بعدش میاد توی صندوق پستت1-چه جوری کتاب بنویسم به غیر از کامپیوتر چون تو چین یه نفر میخواد یه کتاب رو که خودم نوشتم بهش بدم؟
2-اون دونه هایی که نوشته rare چی هستن؟
2-یعنی کمیاب/نادر
من هم همین مشکل رو دارم
بیخود خودتو خسته نکن من هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم
![]()
دوستان عزیز سیمز شما از پایه مشکل داره وقتی میگیم از فروشگاه پیسی بخرید چشم مارو درمیارید که گرونه![]()
حالا که اینطوری شد اصلا سیمز چیه بازی بدرد نخور هیچ موضوعی هم نداره هیچ فایده ای هم نداره الکی گرونه
بریم ساختمون سازی بازی کنیم جالب تره!
(واقعا تو این یه ماهه از دست سیمز اعصابم همینطوری خورده)![]()
پازل و ساختون سازي حال نميده شما برو اويل 5 رو بازي كن آخرشه من خودم بازي كردم بسي فاز گرفتم![]()
مگی خانم اونایی که ایران نیستن چجوری از پی سی ورلد بخرن؟ اصلش هم که خیلی گرونه نمی ارزه. شما بگو ورژن پی سی ورلد کدومه؟ RAZOR یا RELOADED ؟
يكي واسه من در مورد SIMS 3 WORLD تو ضيح ميده چه جوريه حتما بايد SIMS 3 نصب باشه روش الحاقيه چه جوريه ؟![]()
من sims 3 رو به همراه world adventures نصب و آپدیت کردم ، بعدش هم کرکش کردم اما هر وقت میزنم رو اون آیکون play ارور میده میگه the process could not be start
چی کار کنم؟
سلام دوستان . خسته نباشید . یه کمکی میکنید ؟! sims3 رو نصب دارم الان بازی sims3 world adventure رو گرفتم میخوام نصبش کنم این ارور رو میده :This product requires an installed copy of The Sims™ 3. Please install The Sims™ 3 before installing this product. . چکار کنم خوب شه ؟ ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)