لذتی که در اتومات هست در دنده ای نیست
بدون شک تیپ 6 هر چقدر هم ترافیک کم بازم اعصاب آدم خورد میشه رو سرعت گیرا و ....
کلا دنده عوض کردن خودش جو میده که تا کات آف بریکه = خرج بنزین و....
کلا اتومات![]()
لذتی که در اتومات هست در دنده ای نیست
بدون شک تیپ 6 هر چقدر هم ترافیک کم بازم اعصاب آدم خورد میشه رو سرعت گیرا و ....
کلا دنده عوض کردن خودش جو میده که تا کات آف بریکه = خرج بنزین و....
کلا اتومات![]()
درست میگی عزیزم.
ولی یه لذتی هم دنده ای داره که اتومات نداره. برای دو کار مختلف ساختن شدن.
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
من باشم 5 میگیرم.
چون شتاب و چالاکی خیلی خوبه.
در کل باید ببینید چیمیخواین؟؟
تیپ 6 هم خوبه. گیربکس پیشرفته ای داره نسبت به قیمتش.
هر کدوم برای مصرف خاصی ساخته. باید ببینید کدوم رو خودتون بیشتر میپسندین و باشرایطتون بیشتر جور در میاد.
نمیشه گفت تیپ 5 بهتره یا 6. البته تیپ 6 گرونتره.
من الان اتومات مدل 84 دارم. خیلیم راضیم. اگرم تیپ 5 داشتم بازم راضی بودم. بستگی به خودتون داره.
سلام دوستان عزيز
من چند وقت پيش تيپ 2 گرفتم (تا حالا 800 تا رفتم باهاش ) واقعا بايد بگم كيفيت نسبت به چند سال پيش افت كرده
ايرادات جزيي كه كلي داشت بردم گارانتي درست كرد
اما دو تا مشكل داره نه مي فهمم از چيه نه اينكه تعميرگاه مركزي درستش كرد ! يكي مصرف يالاي سوخت (صدي حدود 10 تا مي سوزونه بنزين سوپر هم مي زنم)
دوم اينكه دسته كنترل ضبط بعضي وقتا از كار مي افته و بعضي وقتا كار ميكنه (با روشن خاموش كردن ماشين اتفاق مي افته) نمي دونم مشكل از چيه
اين دريچه گاز هم فكر كنم تو همه 206 هاي مدل امسال بوده چون تا رفتم گارانتي گفت اونو هم بايد چك كنيم
كسي تا به حال به اين مشكلات خورده ؟
كلا فكر كنم سري هاي قبل
دسته ظبط رو ببر پیش یه نصاب ظبط و سیستم. اگر دیدی مشکل داشت یه دونه اورجینال فرانسویش رو به قیمت 35 تومن بخر فکر کنم مشکل حل بشه.
ممکنه مشکل از ظبط هم باشه. تو نمایندگی از این چیزا سر در نمیارن. باید بری پیش یه تعمیرکار. ممکنه از سیم کشی باشه. به هر حال باید نشون بدی.
مصرف سوخت هم بهتر میشه هنوز زوده باید خیلی بیشتر از اینا باهاش بری. راننگدیت رو آروم تر کن. بیشتر از 80 یا 90 تا باهاش نرو. دور موتور هنگام تعویض دنده اصلا بالا نره که برای ماشین خشک مثل سم میمونه.
الانش به نظر من طبیعه باید بیشتر باهاش بری بعد ببینیم بازم این مشکل هست یا نه. که البته بعید میدونم مشکلت حل نشه.
ماشین خود من الان صدی 7.5 الی 8 میسوزونه!!!
البته مصرف اتومات نسبت به بقیه 206 ها بیشتره.
-------------------------------------------------------------------
اون کیفیت افت هم که گفتی میشه درستش کرد. چه فنیش و چه ظاهریش. خدارو شکر هنوز قطعات فرانسوی تو بازار زیاده. هر قسمتی از ماشین که میبینی اذیتت میکنه بخاطر افت کیفیت بگو تا راهنماییت کنم.
Last edited by F A R I D; 07-12-2011 at 09:20.
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
دیشب اتفاق عجیبی افتاد برای ماشینم که گفتم اول اینجا مطرح کنم. تو بزرگراه بودم و درجه آب هم تقریبا 70 درجه بود. هیچ چیز غیر عادی هم نبود. یکهو آلارم stop شروع به بوغ زدن کرد و درجه حرارت چسبد به سقف!! نشانگر stop هم مدام چشمک و بوغ میزد. زدم کنار و ماشین و خاموش کردم و کاپوت و هم زدم بالا هیچ نشانی از دود یا چیز عجیب غریبی نبود. یه 10 دقیقه ای صبر کردم بعد که ماشین و روشن کردم درجه حرارت رفته بود روی 0 درجه و دوباره عادی شد و مشکلی هم تا خونه پیش نیومد.
میخواستم ببینم چه مشکلی ممکنه ایجاد شده باشه؟ مرسی
Last edited by hoomi_gta; 07-12-2011 at 13:31.
ای سی یو ماشینت احتمالا قاطی کرده و هیچ مشکلی نیست و نگران نباش
من بعضی اوقات بنزین(1 در 100) زدنی به این مشکل برخورد کرد یعنی 20 لیتر بنزین زدم و اصلا نشانگر بنزینش بالا نیومد و کلی هم با اون مسول پمپ بنزینه حرفم شد که بنزیناتون هوا دارهاونم می گفت بابا مشکل از ای سی یو ماشینته
خلاصه راضیم کرد و از بقیه که پرسیدم گفتن که گاها اینطوری میشه
![]()
سلام
موقع دنده عوض کردن از دنده یک به به دو یا بالعکس ،،، دنده خوب نمی افتهو صدای ژیقییییییییییییی میاد
کلاج رو کامل میگیرم ! چرا اینطوری شده؟
تیپ 2
سلام دوستان
من 206 تیپ 3 مدل 88 دارم و تا حالا 10 هزارتا رفته
چند وقت پیش برای اولین بار بردمش تعمیر گاه و طرف دیاگ زد و گفت مصرفت توی شهر و جاده 10.6 لیتر هست خودمم با در نظر گرفتن بنزین هایی که میزدم به این مطلب رسیده بودم
بعد از تنظیم کردن گفت برو هفته دیگه بیا
بعد از یک هفته که رفتم گفت مشکل از انژکتور هست که بنزین زیاد میپاشه و باید یک مدل فابریک بخری وعوضش کنی که قیمتش برات 150 هزارتومن آب میخوره
میخواستم ببینم واقعا ایراد از انژکتور هست یا طرف از اینکه من اطلاعاتم کمه میخواد سو استفاده کنه
ممنونم
سلام دوستان
من یه 206 v9 صفر محصول 90 خریدم بعد که حرفایی شنیدم نگرانم کرد .مثلا اینکه تو سبقت ها اذیت میکنه؟ مثلا رو دنده 3 هستی حالا که رفتی تو سبقت دیر دنده عوض میکنه و سبقتو نمیرسه؟
عملکرد نامناسب تو سربالایی؟
لطفا کسی که جدیدا اینو کامل تست کرده نظر بده
پیشاپیش ممنون
درضمن
این حالت تیپ ترونیک تو سربالاییا بدرد نمیخوره؟
وقتی دنده رو رو دور 6عوض میکنه این یعنی که تو سربالایی کم نمیاره دیگه نه؟
حالا این وقتی میخواد معکوس کنه تو دور موتور چند دنده رو کم میکنه؟مثلا الان سربالاییه و ما با دنده 4 رو دور 5 میریم خب و میبینیم که دیگه مثله اینکه یواش یواش گازو پر نمیکنه و کم کم دور موتور به 4 برمیگرده .تو همون لحظه عوض میکنه دنده رو یا نه تا 3 و 2 میاد بعد عوض میکنه؟(این خیلی برام مهمه .یعنی سرعت عملش مهمه)
یه جورایی سردرگم شدم به خدا هم میخوام چیزی باشه که تو ترافیک به دردم بخوره هم اینکه تو سربالایی و سبقت اصلا کم نیاره مخصوصا اینکه از پارس و سورن و ال نود عقب نمونه
الانم که نمیتونم تستش کنم چون هم کارکرد کیلومترش میره بالا هم تو آب بندیش تاثیر بدی میذاره و این یعنی افت قیمت
سلام .
دوست عزیز AL4 کاملا هوشمنده و باتوجه به گازی که شما به ماشین میدین دنده عوض میکنه یعنی اگه شما پرگاز حرکت کنین دنده تو دور موتور 6 یا بیشتر عوض میشه ولی اگه معمولی گاز بدین 3000 عوض میکنه . تو سربالائی هم اگه با دنده 4 دارین میرین و کم آورد ماشین اول میره 3 بعد 2 . یعنی اینطوری نیست که از 4 بره 2 .
تو سبقت فکر نمیکنم کم بیاره . شتاب اولیه ماشین شاید کم باشه ولی دیگه فرقی با تیپ 5 نداره تو سرعت .
الان ماشین صفره اصلا به ماشین فشار نیار بذار یه 800 تائی بری بعد یه حالی بهش بده![]()
دز مورد دیر دنده عوض کردن اصلا درست نیست و دنده تقریباً زیر 1 ثانیه عوض میشه و مشکلی نداره از این لحاظ .
تو معکوس دادن بذار خود ماشین کارشو بکنه چون چندتا از دوستان با معکوس زیاد باعث شدن توربین گیربکس خراب بشه .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 08-12-2011 at 23:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)