سلام دوستان من با یک مشکل ناجور برخورد کردم. وقتی نرم افزار کاسپرسکی را نصب می کنم دیگه نرم افزار maple اجرا نمی شه و خطای cant create the java virtual machine را صادر می کنه. کسی می تونه در این مورد کمک کنه؟
سلام دوستان من با یک مشکل ناجور برخورد کردم. وقتی نرم افزار کاسپرسکی را نصب می کنم دیگه نرم افزار maple اجرا نمی شه و خطای cant create the java virtual machine را صادر می کنه. کسی می تونه در این مورد کمک کنه؟
از آموزش زير استفاده کنيد که نحوه کامل آپديت دستی محصولات کسپرسکی 7.0 و 8.0 ميباشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم این مشکل رو دارم. البته از قسمت کلاسیک maple میشه استفاده کرد ولی از قسمت غیر کلاسیک که بهتر هم هست نمیشه استفاده کرد
سلام دوستان,من بعضی وقتها که وارد ویندوز میشم توی taskbar می زنه kaspersky internet security is turn off که البته توی security center ویندوز که میرم تو قسمت فایروال زده kaspersky is on ولی توی virus protection نوشته kaspersky anti virus is turn off .هر چی هم صبر می کنم درست نمیشه آنتی ویروسم هم روشنه و آپدیت شده.و آخر مجبور میشم ریستارت کنم و این بار دیگه این پیغام نمیاد.
چرا بعضي سايتها رو نميتونم باز كنم به جاش kaspersky parental control مياد بايد parental control رو disable كنم يا ميتونم فقط اون سايتها رو از ليستش خارج كنم؟البته آدرس اون سايتها رو توي parental control نديدم.
یه سئوال: بین آنتی ویروس های کسپر اسکی با ورژن های 6 و 7 و 8 (البته همگی آپ دیت و دارای کی) واسه اسکن آنتی ویروس، تفاوتی وجود داره؟ کدومشون قویتره؟؟؟
بخش Parental Control یا کنترل والدین سایتهای خلاف اخلاق رو ف-ی-ل-تر میکنه
حال این سطح ف-ی-ل-ترینگش در دو سطح Child با درجه بالا و والدین با درجه کم میباشد
معمولا کاربران هنگام نصب این بخش رو اصلا نصب نمیکنند یا پس از نصب غیرفعال میکنند
چون این گزینه در ایران کاربرد نداره (بدلیل اعمال شدید ف.ی-ل.ترینگ) و بیشتر در
کشورهایی نظیر آمریکا که هیچگونه محدودیتی ندارند برای والدین بسیار مفید خواهد بود
در حال حاضر بهترین نسخه آنتی ویروس کسپرسکی ورژن 7 اون میباشد
نسخه 6 یه نسخه پر از ایراد بود و نسخه 8 هم باگ های عجیبی داره
البته در مورد اینترنت سکیوریتی بحث فرق میکنه و ورژن 8 و 7 کارایی خوب دارند
موفق باشید
سلام دوستان من با یک مشکل ناجور برخورد کردم. وقتی نرم افزار کاسپرسکی را نصب می کنم دیگه نرم افزار maple اجرا نمی شه و خطای cant create the java virtual machine را صادر می کنه. کسی می تونه در این مورد کمک کنه؟منم این مشکل رو دارم. البته از قسمت کلاسیک maple میشه استفاده کرد ولی از قسمت غیر کلاسیک که بهتر هم هست نمیشه استفاده کرد
1- شما در حال حاضر از نسخه 8 استفاده میکنید یا 7 ؟ آیا در نسخه های پیشین این مشکل رو داشتید؟
2- آیا تمام کارهای لازم رو انجام دادید؟ مثلا در قسمت فایروال به پوشه Trusted انتقال دادید ؟
یا رفتار برنامه رو از دید کسپرسکی کاملا آزاد گذاشتید؟
3- سعی کنید با غیرفعال کردن بخش های مختلف ببنید این برنامه با کدوم بخش درگیره؟
مثلا یه بار Application Filter رو غیرفعال کنید و دفعه بعد فایروال ....
هم 7 هم 8 این مشکل رو داره.
حتی وقتی که کسپر رو exit میکنم اینطوریه!
دوست عزیز وقتی شما کسپرسکی رو غیرفعال میکنید ولی مشکل همچنان باقیست به این معنی که مشکل از کسپرسکی نیست
احتمالا مشکلی در ویندوز هستش اما شما برای اطمینان کسپرسکی رو آنیستال کن (قبلش آپدیت را رو نگهدار) و ببین مشکلت حل شد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)