خدا كنه زود بيان
من تو موبايلستان هم گشتم بيشتر بازيهاي پر حجم wvga نيستند
خدا كنه زود بيان
من تو موبايلستان هم گشتم بيشتر بازيهاي پر حجم wvga نيستند
ممنون
فقط اينو تو قسمت گيمهاي wvga بزار
و همچنين سريالش هم بذار اگه داريش چون باز نشد
سلام
1 سوال از دوستانی که این گوشی رو دارن میخوام بپرسم
من میخوام این گوشی رو بگیرم به نظر شما ارزش 600 تا پول دادن رو داره یا ادم 100 تا بزاره روش پرو بگیره یا اپل
ایرادهاش و مزایای گوشیتون رو هم اگه بگید ممنون میشم
مرسی
سراغ اپل که اصلا نرو ( نظر شخصی خود دانی)
مزیت های پرو به ایکس وان:
1.سنسور شتابسنج
2. touch flo 3d
3.خروجی تی وی
بقیشو حضور ذهن ندارم. ببین اگه اینا واست مهم نیست ایکس وان بگیر. ایکس وان باطری قوی تر و ال سی دی بزرگتری نصبت به تاچ پرو داره.
پرو یکم از اکسپریا سره ....اگه اشتباه نکنم پرو کیبردش 4 ردیفه هست و اکسپریا 3 ردیفه... در ضمن اکسپریا 600 نیست و ارزونتره و حدود 200 اختلاف دارن نه 100 تومن.. ولی من خودم به شخصه وقتی اکسپریا رو از نزدیک دیدم باهاش کلی حال کردم...touch flo 3d به نظر من برتری پرو محسوب نمیشه..... یه بنده خدایی که اتفاقا تو کار تعمیر موبایل بود گفت یه برنامه رو اکسپریا میشه نصب کرد که کار شتاب سنج رو انجام بده البته ضعیف تر.... اگه حرفش درست باشه احتمالا با استفاده از دوربینه ولی من خودم مطمئن نیستم.... اپل به همه این گوشی ها سره ولی کار پاکت پی سی رو نمیکنه... اگه گوشی میخوای اپل بگیر ولی پاکت میخوای اپل بدردت نمیخوره... اگرم پاکت میخوای به نظرم پرو بهتره ولی من جای شما بودم اکسپریا میگرفتم..
Last edited by Amin.M.1986; 10-04-2009 at 16:29.
اگر اشتباه نکنم توی خود x1 با زدن یک دکمه میشه این کار رو کرد.نرم افزار نمیخواد.البته فقط چرخش تصویر ازعمودی به افقیتو کار تعمیر موبایل بود گفت یه برنامه رو اکسپریا میشه نصب کرد که کار شتاب سنج رو انجام بده البته ضعیف تر.... اگه حرفش درست باشه احتمالا با استفاده از دوربینه ولی من خودم مطمئن نیستم
Last edited by hamed1297; 10-04-2009 at 18:21.
با حرف های مختلف دوستان باید گفت بهترین انتخاب خود آدم می تونه انجام بده مثلا من به شخصه اصلا حال ریختن نرمافزار های مختلف ندارم منظورم پاکت پیسی هستش چون باید وقت کافی داشته باشین برای سرو کله زدن با دنیای بزرگ این گوشی ها البته آیفن هم همین طور اما بازم به نظر من و تایید حرف دوستمون اگه گوشی می خواین بخرید آیفن بهترین گزینست ولی اگه یه گوشی با قابلیتی بخواین که دلتون برای ویندوز هم تنگ نشه پاکت پیسی هایی از قبیل اکسپریا بهترین گزینه می تونه باشه
اگه پرو بهتره پس چرا x1 رو توصیه میکنی ؟گرم پاکت میخوای به نظرم پرو بهتره ولی من جای شما بودم اکسپریا میگرفتم
مرسی
من خودم 3 روز پیش امنیا گرفتم البته ولی از اکسپریا هم خوشم اومده بود و انتخاب سختی بود ... من همیشه راحتی برام خیلی مهم... باطری و اندازه گوشی و اندازه ال سی دی فاکتور هایی هست که باعث میشه اکسپریا رو انتخاب کنم راستی قیمت هم یادم رفت بگم
البته همونطور که نظرم رو گفتم آیفون واقعا به تمام این گوشی ها سره... کسی هم دلش واسه ویندوز تنگ نمیشه لااقل من که اگه میتونستم از یه سیستم عامل دیگه استفاده میکردم... اگر کسی نیاز به برنامه خاصی نداره که مجبور باشه از پاکت استفاده کنه توصیه اکید میکنم نخره... بازی هم شکر خدا واسه سمبین زیاد شده... شما ارزونترین پاکت که بخوای بخری مثلا touch viva دقت کن ببین با این پول میتونی یه smartphone فوق العاده بخری ..کیفیت بهتر صفحه و یوزر فرندلی بودن و ...... . اگه کسی مجبور نیست و پاکت بخره فقط پول دور ریخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)