اخه میگن وایمکس خیلی گرونه!!!نمیدونم چنده ولی میگن گرونه و صرف نمیکنه.
حالا مگه برا مخابرات سرعت دانلود چنده؟؟؟؟؟؟؟خیلی پایینه؟؟؟؟؟؟؟
اخه میگن وایمکس خیلی گرونه!!!نمیدونم چنده ولی میگن گرونه و صرف نمیکنه.
حالا مگه برا مخابرات سرعت دانلود چنده؟؟؟؟؟؟؟خیلی پایینه؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش مثل اين شركتا توربو نيست
همونه كهباهات قرار داد ميبندن
سلام
من یکسال پیش صبانت داشتم واقعاً ازش راضی بودم. هم روزانه و هم شبانش.
حالا بعد چند وقت که دوباره وصل کردم می بینم شبانش افتضاحه! فقط کمی با دایل آپ فرق داره!
برای همه اینطور شده؟ یه جا خودنم گفته بودم اگر از DNSهای دیگه مثل گوگل استفاده کنی سرعت میره بالاتر!
شما با همین سرعت دارید زندگی می کنید یا اینکه کاری کردید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
بله سرعت کلا داغون شده!
برو یه شرکت دیگه
اینو داشته باشین:
كاربران خود تخفيف بگيرند!
اما جالبترین اظهار نظری که به تازگی و در بخش قیمت اینترنت صورت گرفته به رییس سازمان تنظیم مقررات بازميگردد، در حالی که بر اساس اساسنامه این سازمان به نظر ميرسد که این نهاد باید مدافع حقوق مصرفکنندگان باشد، رییس سازمان در گفتوگو با «فارس» اخیرا اعلام کرده است که با توجه به تعيين تعرفههاي اينترنت توسط دولت و شركت زيرساخت، كاهش 20 درصدي قيمت پهناي باند در درجه نخست با افزايش بهرهوري اين شركت و در مرحله بعد با خواست مردم از اپراتورها محقق ميشود.
محمدكرمپور در خصوص تخفيف 20 درصدي قيمت پهناي باند اظهار داشت: مشتريان زيرساخت براي برخورداري از تخفيف به اين شركت مراجعه خواهند كرد و بخش نظارت سازمان تنظيم نيز بر اين موضوع كنترل خواهد داشت و اين مساله كه شركتها بايد چه ميزان به مشتركان خود تخفيف دهند، مشخص خواهد شد.
وي در اين خصوص كه غيرمحسوس بودن اين كاهش قيمت و نيز مختار بودن شركتها براي برخورداري از آن، حالت دلخواهي را ايجاد كرده و به نظر ميرسد احتمال عدم تمايل شركتها به دريافت تخفيف و ايجاد تغييرات جزئي در قيمت سرويسهاي خود، دور از دهن نباشد، گفت: شما روي اين مساله كار كنيد، ما نيز كار خواهيم كرد تا مردم از اين موضوع مطلع شوند و حركت براي دريافت اين تخفيف را از اپراتورها بخواهند. وي ادامه داد: مشتركان بهترين ناظر هستند و اكثر اپراتورها براي اخذ تخفيف اقدام خواهند كرد؛ شما نگران نباشيد!.
هر چند که پیش از این و از سوی این نهاد، بخشی برای شکایت کاربران اینترنت پرسرعت اعلام شده بود، اما با گذشت چند سال از تاسیس این بخش هنوز آماری از شکایتهای کاربران یا جریمههای احتمالی این نهاد از گران فروشان يا حتي اسامي شركتهاي گرانفروش ارائه نشده است. از سوی دیگر از آنجایی که تعداد شرکتهای ارائهدهنده این گونه خدمات در مقایسه با سایر خدمات آنچنان زیاد نیست، این که چرا به جای بازرسان سازمان تنظیم مقررات، کاربران باید به دنبال تخفیف گرفتن یا نظارت بر قیمت ارائه شده باشند، سوالی است که هماکنون ذهن کاربران اینترنت در کشور را به خود مشغول کرده است.
اقا کسی قیمت وایمکس رو نداره؟؟؟؟البته من تو نیشابور هستم .میگم که اصلا اینجا پوشش میده؟؟؟؟
اصلا نمیدونم برای اشتراک گیری باید چکار کرد.
اگه میشه راهنمایی کنید .خیلی ممنون میشم.
سرعتا چجوریه؟
خیر فعلاً باید منتظر مبین نت باشید.
من دیروز بهسایت مبین نت رفتم اما قیمتاش رو نزده بود
وقتی رفتم قسمت پوشش دهی نوشته بود خراسان رضوی
حالا این یعنی کل خراسان رضوی رو در بر میگیره؟؟؟؟؟یا این که فقط مشهد رو؟؟؟؟؟؟؟
ولی چند تا استان بود که جلوش مثلا زده بود: شهر کرد.
ممنون و اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون![]()
اینم بخاطر فشار سازمان تنظیم مقرراته
چون میخواد وایمکس موبین نتشو بفروشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)