سلام.بچه ها من شنیدم که قیمت adsl بایین اومده.کسی قیمتای جدید اندیشه و بارس رو نداره؟چهار راه
گلسار هم یه تابلو واسه بارس آنلاین زده.راستی بچه ها من اشتراک این ماهم فردا تموم میشه چه جوری باید تمدید کنم؟آخه فردا تعطیله.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.بچه ها من شنیدم که قیمت adsl بایین اومده.کسی قیمتای جدید اندیشه و بارس رو نداره؟چهار راه
گلسار هم یه تابلو واسه بارس آنلاین زده.راستی بچه ها من اشتراک این ماهم فردا تموم میشه چه جوری باید تمدید کنم؟آخه فردا تعطیله.
فک کنم باید بندازی بعده تعطیلات رسمی کشور یعنی 4روز دیگه، حالا یه تماس بگیر شاید جواب دادن
من از اندیشه سوال پرسیده بودم گفته بودن دفترشون از دوم بازه
سلام تو وب سایت اندیشه ساعت کارشونو تو عید زدن ضمنا می تونی آنلاینم تمدید کنی ضمنا سال نو همه بروبکسم مبارک![]()
راستی تمدید آنلاین فقط برا بانک سامان و پارسیان وجود داره ؟ که توی سایت اندیشه زده ؟؟
من که صادرات دارم نمیتونم ؟؟؟
چرا می تونی. هر کارت عضو شتاب میتونه آنلاین تمدید کنه. فرقی نمی کنه صادرات باشه یا ملی یا پارسیان.
خوب 2 سوال .
1. اطمینان دارین که با صادرات هم میشه پرداخت آنلاین کرد ؟؟
توی قسمت تمدید انلاین یک جاش نوشته
2. تاریخ انقضای کارت ؟؟ این یعنی چی ؟؟
12 روز دیگه باید برم تمدید اگه با صادرات بشه پرداخت کرد عالیه دیگه این همه راه نمیرم تا اونجا
شما برای پرداخت آنلاین در سامانه های پرداخت انلاین همانند بانک سامان یا بانک پارسیان اطلاعات زیر رو باید وارد کنید
1. شماره کارت : همون کد 12 رقمی که جلوی کارت درج شده (بصورت 4 رقم 4 تایی)
2. پسورد دوم : پسورد دوم یا پسورد اینترنتی رو باید قبلا فعال کرده باشید
یعنی با مراجعه به یکی از خودپردازهای بانک دارنده کارت اون ، اقدام به تغییر رمز دوم نمایید
در تمام خرید ها و پرداخت های ایترنتی ، رمز دوم بعنوان رمز کارت محسوب میشه و باید از رمز دوم استفاده کنید
3. CVV2 یا کد شناسایی کارت : یک عدد 3 یا 4 رقمی که در جلو یا پشت کارت نوشته میشود
(در عابربانک صادرات عدد 4 رقمی است که در جلوی کارت بالای شماره کارت نوشته شده است)
4. تاریخ انقصا : تاریخ انقضاء کارت که در جلوی اکثر کارت ها بصورت XX/XX مشخص شده که در واقع ماه و سال انقضا را نشان میدهد
مثلا در کارت های بانک صادرات و سامام بصورت مثلا 91/06 نوشته میشه یا در کارت های بانک ملت بصورت مثلا 1391/06 نوشته میشه
حالا این شماره ای که انقضای کارت رو نشون میده کدومش رو باید توی سال و کدومشو توی ماه وارد کرد .
مثلا اینو : 11/90
آخه داداش مگه ما ماه 90 هم داریم؟ 90 میشه سال 11 میشه ماه
یعنی بهمن 1390 کارت منقضی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)