تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 416 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

فعلا که بزرگترین کیشی نو جوتسو واسه شماست!با اختلاف زیادی در صدر هستید : دی همون طور که بهزاد گفت همین مادارا که فقط یه چندسال از جنـتی کوچیک تره گویا!
    منم از دانزو متنفرم ولی در زمینه اوچیها بازم حق با بهزاد بود.هاشی مشخصه که باید جلوی لشگر وای میستاده!اگه وای نمیستاده مردم خودش قتل عام میشدن!نکنه میگی که باید میگفت چون من صلح دارم نمیجنگم بیاید همه رو بکشید؟!
    درضمن ظلم هاشی رو نگفتی : دی
    خوب خوب.یه مدت پیش شما گفتی که معمولی اوچیها از معمولی سنجو قویتره.ولی الآن خودتم گفتی که نوابغن که مهمن و نابغه سنجو نابغه اوچیها رو(که برای قدرت چشم داداش خودشم کور کرد) رو شکست داده!
    بازم میگم که منم از به قول شما اون روباه پیر متنفرم خفن اگرچه که مرگش قابل احترام بود.

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نوابغ همه جا بودن ولی تو اوچیها و سنجو که شاخ قبیله ها بودن فراوان تر و تو همون دوره جنگ های قبیله ای و زمان هاشی و مادارا همون نوابغ و مهره های کلیدی بودن که کارساز بودن! مثلا نگاه کنید نیدایمه با شودایمه! فرقشون واقعا از زمین تا اسمونه با این حال که برادر بودن! هاشی به تنهایی مقابل لشگر هم وایمیسداه با چیزایی که ازش دیدیم مثل همون موکتون که تو کل
    داستان به یک نفر داده شده اون هم رئیس سنجوها
    که ادعای صلح هم داشته!

و در زمان کودتا هم اوچیها متحد و پر تعداد بودن ولی سنجو از هم پاشیده و دیگه کی بوده جلوشون وایسه مثلا اینو-شیکا-چو وایمیساده یا اون دانزوی معلول نامرد؟! بهزاد جان اصلا حرف از دانزو هم نزن که اون روزباه پیر اگه مرد بود زمان حمله پین میرفت دفاع کردن از دهکده ی عزیزش نه که فقط فکر کشتن و حمله ی غافلگیرانه و این چیزا باشه! اوچیها اگه میخواست مثل دانزو رفتار کنه که قبل از شروع داستان گرفته بود کونوها رو
    ساندایمه هم که گفت اگر با انبو و انبو بلک و کل قبایل متحد بشن باز خیلی سخته جلوی اوچیها وایسن تازه خوشبینانه برخورد کرد یعنی احتمال شکست هم بالاست!

بعدشم کیشی نوجتسو نگو که روانی میشم د اخه سرتو میکنی زیر برف فکر که چی؟ بیا بیرون!
    البته غیبت اوچیها در زمان حمله توبی و کیوبی به کونوها هم جای تامل داره که اون شب کجا بودن !؟ این دست کمی از عدم همکاری دانزو در حمله پین به کونوها نداره.

ساندایمه گفت جنگ داخلی با اوچیها کار ساده ای نیست . دانزو گفت اگه انبوهای من و تو با هم متحد بشن میتونیم کارشون رو بسازیم . اصلا این چیزی که شما میگی نبوده و نیست

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چپتر جدیدم اومد.
    مادارا چه قدر خار شده بوده.برای نمردن خودشو به درخت زندگی وصل میکرده آخی : دی
    داره مراحل شستشوی مغزی اوبیتو رو نشون میده توسط مادارا!

یه سوال:چرا اینقدر سلول هاشیراما خفنه؟منظورم اینه که برای درمان اوبیتو ازش استفاده شد برای مثال.کلا چرا انقدر خاصیت زندگی دادن داره؟

6. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

برادر اروتیک د اخه برو اول تا اخر داستان رو بخون بعد بیا خبر نداری هی دفاع هم میکنی؟!

بهزاد جان فکر کنم معلوم شده باشه که اوچیها تو کیوبی نقش نداشته و مشغول جلساتشون بودن
    در ضمن همون چند تا کلفت های اوچیها برای کل کونوها کافی بودن با این حال شیسوی حتی حاضر شد رو کل قبیلش گنجتسو بزنه تا متوقفشون کنه و باز هم جلوی ظلم کونوها سر خم کنن ولی کل کنسول ها گفتن بچه و بزرگ رو باید بکشیم
    بعدش دانزو اگه میتونست خودش حمله میکرد و نمیرفت به ایتاچی اون پیشنهاد کثیف رو بده... بلخره مرگ یه بار شیون یه بار! اشتباه از ایتاچی و شیسوی بود که ترس برشون داشت و با قومشون همراه نشدن وگرنه اوچیها مگه بد کونوها رو میخواست؟! اونا میخواستن سران زورگو رو از دور خارج کنن نه که جنگ و خونریزی و حمله های الکی راه بندازن

کیشی نوجتسو کلفت تر از خود هاشیراما؟ ولله اون نبود سنجو هیچی حساب نمیشد! مادارا هم بی دلیل و الکی که زنده نیس حتما علت و دلیلی داره!

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

عزیزم برادر میثم.اسمم امیره(اون چیزی که شما به فارسی نوشتی یه معنی بد هم داره اگه تلفظشو عوض کنی ).تا تهش خوندم و دیدم.درسته اون موقعی که تو یاهو میچتیدیم عقب بودم ولی سرعتم بالاست توی انیمه و مانگا.الآن تا آخرین اپیزودی که اومده(279) دیدم.مانگا رو هم بالاخره چندروز پیش کاملا رسیدم به جایی که اومده.بله دفاع هم میکنم از سنجو حرفی هست؟!
    اوکی؟
    خبر دارم که دفاع میکنم محض اطلاع (بدم میاد بعضی از این اوچیهائی ها تا یکی که کم میشناسنش میاد از سنجو طرفداری میکنه سریع میگن برو داستانو بخون بعد!)
    Last edited by Arrowtic; 20-09-2012 at 16:15.

10. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه سوال:چرا اینقدر سلول هاشیراما خفنه؟منظورم اینه که برای درمان اوبیتو ازش استفاده شد برای مثال.کلا چرا انقدر خاصیت زندگی دادن داره؟
    خوب این خصلت هاشیراما بوده و نیروی بدنی و زندگی اون چیزی در حد ریکودو بوده.
    همین قدرت هاشیراما باعث شده بود که مادارا و بقیه در به در به دنبال بدست آوردن قسمتی از قدرت اون باشن.

بهزاد جان فکر کنم معلوم شده باشه که اوچیها تو کیوبی نقش نداشته و مشغول جلساتشون بودن
    در ضمن همون چند تا کلفت های اوچیها برای کل کونوها کافی بودن با این حال شیسوی حتی حاضر شد رو کل قبیلش گنجتسو بزنه تا متوقفشون کنه و باز هم جلوی ظلم کونوها سر خم کنن ولی کل کنسول ها گفتن بچه و بزرگ رو باید بکشیم
    بعدش دانزو اگه میتونست خودش حمله میکرد و نمیرفت به ایتاچی اون پیشنهاد کثیف رو بده... بلخره مرگ یه بار شیون یه بار! اشتباه از ایتاچی و شیسوی بود که ترس برشون داشت و با قومشون همراه نشدن وگرنه اوچیها مگه بد کونوها رو میخواست؟! اونا میخواستن سران زورگو رو از دور خارج کنن نه که جنگ و خونریزی و حمله های الکی راه بندازن

کیشی نوجتسو کلفت تر از خود هاشیراما؟ ولله اون نبود سنجو هیچی حساب نمیشد! مادارا هم بی دلیل و الکی که زنده نیس حتما علت و دلیلی داره!
    نه میثم جان . هیچی مشخص نشده . مگر این که شما از عالم غیب خبر داشته باشی !
    شما به من بگو اون شب خاندان اوچیها کجا بود ؟! برای چه جلسه ای رفته بودن که ایتاچی هم خبر نداشت و پیش خودش گفت پدر و مادرم کجا رفتن !؟
    اون چند تا کلفت اوچیها کی بود ؟! تا اونجایی که دیدیم فقط شیسویی و ایتاچی مانگکیو داشتن . به نظرت با اتکا به این دو میشه کل کونوها رو گرفت ؟! ساروتوبی - دانزو - جیرایا و ... !

کیشی نوجتسو از مادارا کلفت تر نداریم . قد نوح عمر کرده . رینگان رو هم بواسطه قدرت هاشیراما بدست آورده . و اگه هاشیرامایی نبود رینگانی در کار نبود که مادارا به اون برسه و بخواد از تکنیک رین تنسه استفاده کنه.
    اگه سنجو نبود الان ادو تنسه ای هم در کار نبود که مادارا توی جنگ آفتابی بشه . و ....
    کلا این برداشتتون از کیشی نوجتسو من رو کشته !!!

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

امیر جان منظورم erotic که نبوده تو رو میگم

اون شب اوچیها اگر دخالت داشته در حمله تو فلش بک های ایتاچی و اوبیتو معلوم میشد و تا الان گفته شده بود بهرحال اگر میکردن والا من خوشحال تر میشدم چون گفتم که اساسا با کودتا موافقم

بعدش کیشی نوجتسو کلفت تر از هاشیراما و سوناده و دار و دستش مگه داریم؟ چرا قدرت هاشی اونقدر بالا بوده؟ همه کاگه ها قدرت داشتن ولی این یکی تو کل دنیا یونیک بوده بخصوص سر اون موکتونش! اون طرف تیر آهن 18 میرفت شکم سوناده چیزیش نمیشد! از اون طرف نامزد سوناده روح میشد چاکرا میداد! همین اخری هاش خودش کلی حرفه چه برسه به قبلی ها!

و بعله میشه گرفت ساندایمه خوشبینانه برخورد کرد و گفت میتونیم جلوشون وایسیم ولی خیلی سخته تازه اون هم با اطلاع قبلی که ایتاچی و شیسوی بهشون داده بودن و اون همه انبو و انبوبلک و کلن ها و...!

در مورد مادارا گفتم که الکی نیست که عمر نوح داره یک دلیلش میتونه همون ژن هاشیراما باشه یا قدرت های خاصی که داشته! مثلا اوبیتو اون زیردست های دانزو رو 2 هفته تو فضای خودش نگه داشته بود بدون اب غذا و مردن خب این قدرت اوبیتوئه
    اگر ادو هم نبود مادارا بلخره میومد شده با رینه تنسه یا هر چی چون نقشش همین بوده از اول

در ضمن هزاران نفر بخاطر این ادو تنسه مردن هزاران نفر زجر کشیدن یعنی همون نیدایمه هم ظالم و قاتلی بیشتر نبوده و یک تکنیک کشتار جمعی راه انداخته! یک نمونه اون ادم زنده ای که میکرده جایگاه برای برگرداندن روح یه بدبختی از اون دنیا! بعدم که خودش کارش تموم شده گفته این تکنیک ممنوعست!

کیشی نوجتسو هم یعنی یه نفر یا خیلی افسانه بره بالا مثل هاشیراما که حریفا و همزمان هاش یه جوتسوی اتش میزدن خودشون از کمبود چاکرا میمردن بعد اون ترمیم سر خود و چاکرا هم که لامصب نامحدود دیگه جنگل هم میزده که کیوبی با اون عظمت جلوش کم میاره! خب لامصب این اصلا دیگه ادمه؟
    یک معنیش هم همون سوناده و نمردن کاگه ها جلوی یه هیولا به اسم اوچیها مادارا ! الانش هم بدنش نصف شده ولی چاکرا داره توان هم داره که هندسیل کنه حلزون بکشه تازه کاگه هارم میخواد زنده کنه!!! اخه من به کی بگم اینارو ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایتاچی که بچه بوده و اصلا خبر نداره جریان چی بوده . اوبیتو هم که هنوز داره دوران بچگی اون رو نشون میده.

کلا بگم که نویسنده مانگا کیشی است و میتونه به هر کی میخواد حال بده . هاشیراما هم شامل این قضیه میشه . مشکلیه ؟!

اوبیتو اونطوری که دیدیم قصد بازگردوندن مادارا رو نداشته و این رو توی مانگاهای اخیر هم نشون داده که همچین به این قضیه تمایل نداشته .

به هر حال اگه هاشیراما و توبیرامایی در کار نبود الان شاهد حضور شخصی به اسم توبی و همچنین زنده شدن مادارا نبودیم و اصلا جنگی اتفاق نمیفتاد . پس برید دعا به جون هاشیراما کنید که هر چی دارین از اون دارین.

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اوه اوه چه داغ کرد هاشیراما هیچی نیست جز بزرگ نمایی ها و الطاف بی پایان کیشی در حقش وگرنه به نوعه و به شخصه چیزی نداره
    بلخره ادو هم نبوده یه رینه تنسه که بوده! اصلا ادو کنسل شد چرا مادارا تونست و موند؟
    هاشی و دار و دستش اگه حق اوچیها رو نمیخوردن کار به کودتا نمیرسید...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هه داغ کجا بود !
    همونطور که گفتم اگه هاشیراما نبود کسی نبود که بتونه از قدرت اون استفاده کنه و تا الان زنده بمونه و خودش رو ترمیم کنه . در اون صورت مادارا می مرد و مهمتر از همه نمیتونست اوبیتو رو نجات بده که نقشه اش رو پیش ببره.
    پس باز برید دعا به جون هاشیراما کنین .
    رین تنسه هم ارتباط تنگاتنگی با قدرت زندگی هاشیراما داره که در بالا بهش اشاره کردم.
    همونطور که گفتم ادعایی میکنی بدون هیچ مدرکی که اصلا ارزش مطرح کردن نداره . هر وقت مدرکی بدست آوردین در خدمتت هستیم .

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •