به امید راه اندازی انجمنی جدید با موضوع روان شناسی...
سلام دوستان میخواستم داخل شیشه ی اسکنرم را تمیز کنم ممنون میشم کمکم کنید که؛ چطو باز و چه قسمتهایی وبا چی تمیز کنم، اگه با عکس باشه بهتر.
اون نقل قولتون دیگه چی بود؟
به انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و اونجا سوالتون رو مطرح کنید.
این تاپیکا برن تو انجمن ورزش بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلا ربطی به بازی های کامپیوتری ندارن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by caca_caca888; 13-05-2011 at 13:56.
شما اگه از دید دیگری به این قضیه نگاه کنی می بینی که اگه همون جا به فعالیت های خودشون ادامه بدن خیلی بهتره و دست مدیر های قسمت ورزش رو باز تر می زاره که بتونن به تمامی بعد های این قضیه نگاه نسبتا خوبی داشته باشن !
یک سوال فنی تخصصی این محدودیتا کی برداشته میشه
محدودیت جدید زمانیه یا پستی ؟! یا هردو باهم؟!آخه قبلن 10تا پست میدادی محدودیت تموم میشد ولی الان
حداقل تو اعلانت بزنید کاربران "عضو جدید" نه میتونن پ.خ بدن نه پیغام عمومی!!!
خلاصه از دوستانی که پ.خ دادن رسما تشکر میکنم به هرحال به بزروگواری خودتون ببخشید قوانین دست بندرو بسته و نمیتونم به هیچ وجه من اللممکن جواب بدم
عجب اشتباهی کردما تولد بهترین دوستمو نتونستم تبریک بگم :((((
یه هفته از تولدش گذشت باز پیغام عمومی نمیتونم بدم
خلاصه رفیخ گلم تولدت مبارک با آرزوی بهترین ها برای تو
امیدوارم این پیغام ببینی:ایکس
بای تا های![]()
تاپیکهای اول و دوم مربوط به بازیهای آنلاین هستند و جایگاه اصلیشون هم در همون بخش بازیهای آنلاین هست .این تاپیکا برن تو انجمن ورزش بهتره
تاپیک سوم هم که به نوعی آموزشی هست رو میشه بررسی کرد ( هرچند که باز هم در ادامه ی تاپیک به طرف بازی آنلاین کشیده شده) .
با تشکر .
خیلی ممنون از جوابت Duncan عزیز
ولی باید اینجوری سوالمو مطرح میکردم :
من یه گروه ایجاد کردم ولی نمیدونم چی شد که تو پروفایلم تو قسمت
" عضو گروه های " دو تا از اون گروه ظاهر شده !!
حالا چجوری میشه از اون انصراف داد ؟
در ضمن :
مشکل اساسی که منو کلافه کرده و هر چن روز یه بار میره رو اعصابم !!:
من فک کنم که " آکوا " با من مشکل داره !!
چون هر وقت که تعداد پستام رسیده به 170 یهو 20 ،30 تا از پستام یه جا حذف شده !!
تا قبل رسیدن به 170 حذف نمیشن و اگه ام بشن 2 ، 3 تا حذف میشه ! ولی به 170 که
میرسه فرداش که آن میشم میبینم کم شده !
تا حالا 4 ،5 بار رسیدم به 170 پست واین اتفاق واسم افتاده !!
اگه مشکلی هست بگین منم بدونم تا دیگه پست ندم دیگه !!!
و سوال آخر :
انجمن موسیقی کجاست؟؟؟
نتونستم پیداش کنم !!
خیلی ممنون
کاشکی برخی کاربران را یک جوری تشویق میکردید برای آواتارشان تصویر حاوی استعمال سیگار بکارنبرند
این انجمن به دلیل مسائل مربوط به فیلترینگ به همراه چند انجمن دیگه (شامل دانلود فیلم و انیمیشن و ...، گالری عکس، دانلود بازی و ...) از نظر کاربران عادی پنهان (هیدن) شده ... غیر از تیم مدیریت، کاربری نمیتونه این انجمنها رو ببینه ...و سوال آخر :
انجمن موسیقی کجاست؟؟؟
نتونستم پیداش کنم !!
امیدوارم هر چه سریعتر انجمنمون برگرده
از بابک و ادامین گرام استدعا دارم مثل همیشه تمام تلاششون رو بکنن تا نظر کاربرا جلب بشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)