تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 318 از 1635 اولاول ... 2182683083143153163173183193203213223283684188181318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان گلم استادای بزرگم
    می شه بحثای تخصوصیتونو تو قسمت خودش انجام بدید
    ممنون می شم

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

خب این مسئله که نیازی به بحث کردن نداره که.همین الان یه عکسی که 10MP هستشو،حجمشو با هر نرمافزاری که دوس داری،کوچیک کن تا حد 1MP اگه مانیتورت اینو میخواد.بعدش هر دو رو پشت سر هم نگا کن.آیا افت کیفیتی نمی بینی؟
    نه عزیز دل.. اگه رزولوشن نمایشگر شما 1280x800 باشه و عکس سورس شما 3000x2200 و عکس ریسایز شده ی شما 1280x800 باشه اونوقت بدون زوم کردن هیچ فرقی توی اون نمایشگرتون نمیتونی حس کنی.. مگر در یه صورت و اون اینکه بیایی و موقع ریسایز کردن رفته باشی و کیفیت رنگها و به یه معنی مقدار bit اون پیکسل را کاهش داده باشی.
    دوستان گلم استادای بزرگم
    می شه بحثای تخصوصیتونو تو قسمت خودش انجام بدید
    ممنون می شم
    نه دیگه.. چون بخش پیغامهای پروفایلی را مدیران بستن.. در ضمن بحث ما مربوط به دوربین S2000HD و درباره ی عکاسی بود پس در همینجا هم دنبال شد و تمام هم شد.. ضمنن دوستانی که تمایل نداشتن پستهای ما رو ببینن و هی غر غر کردن.. یه راه ساده وجود داشت که ظاهرن یاد نداشتن.. به این صورت که میتونستن سریع بوسیله ی موس شون اسکرول کنن برن پایین((این را واسه دفعات اینده میگم)) توی این صفحه حداقل 5-6 پست بیهوده و فاقد بار علمی وجود داره که بعضی دوستان به قصد دخالت بیجا پست دادن و متاسفانه علت سنگینی بیدلیل تاپیکها همین پستهای فاقد بار علمی و بیجای هستش.. سعی کنین مراعات کنین و تا زمانیکه مطلب درخور توجهی در ذهن ندارین وارد یه مباحثه نشین((اکیدن خواهش میکنم))
    پایان بحث قبلی.
    Last edited by avecina.ir; 27-06-2009 at 20:12.

3. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام: من کننSX1 ISخریدم وتازه دارم باهاش سروکله می زنم وخیلی هم آماتورهستم. چیزهایی که تابه حال متوجه شدم: عکسها درحالت اتومات اصلا جالب نیست بخصوص درفضای بسته وبهتره تنضیمات توسط شخص اعمال شودمثلا درفضای باز اگرازمنظره می خواهید عکس بگیریدسلکتورآنرادرحات منظره بگذارید. درفضای بسته منبع نورراخودتان انتخاب کنیدوهرچه تنظیمات دستی مثل مقدارایزو،میزان قدرت فلاش کیفیت عکس بالاترمی رود. کلا عکسهادرفضای بسته درحالت اتو ناامیدکننده است.
    کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی است. فیلم برداری درحالت 16/9Full HDاست وحداکثرمدت فیلم برداری پشت سرهم آن 4گیگ ودرصورت پایین بودن کیفیت فیلم(تنظیم می شود)تا4ساعت که قاعدتاکسی این کاررانمی کندمگربرای Youtubeبخواد!
    بردریموت کنترل آن کم است وازروبروعمل می کند.
    باطری شارژی CFL3000میلی آمپر گرفتم که کارایش بیش ازحدانتظارخوب بود.با مموری 4 و8 گیگ توشیبا هم که گرفتم مشکلی تاحالانداشتم.چون حجم فیلم برداریش بالاست اگرمموریش خوب نباشه error ممکنه بده.
    اگه ازسروران گرامی کسی دفترچه فارسی(راهنما)اونوبرای دانلودسراغ داره لطفا لینکشو بده.
    هرراهنمایی هم بفرمایندممنون
    دوربین منوی فارسی داره ولی دفترچه راهنماش اتگلیسی است وکیفیتش هم خوب نبود(ریز وبسیاربدوسطش منگنه شده بود)برای دانلود بود ولی انگلیسی.
    من هم مثل شما اول می خواستم sx1 بخرم اما وقتی قیمتشو دیدم 100 تومن از dslr a200k sony بالا تره از خریدش چشم پوشی کردم در ضمن در حالت اتومات در محیط بسته عکساش خوبه فقط نمیدونم چرا با حالت ورزشیش هم نمیتونم از اجسام متحرک عکس خوب بگیرم و مات و هاله دار می افته ؟

5. این کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم مثل شما اول می خواستم sx1 بخرم اما وقتی قیمتشو دیدم 100 تومن از dslr a200k sony بالا تره از خریدش چشم پوشی کردم در ضمن در حالت اتومات در محیط بسته عکساش خوبه فقط نمیدونم چرا با حالت ورزشیش هم نمیتونم از اجسام متحرک عکس خوب بگیرم و مات و هاله دار می افته ؟
    الان دوربین شما چیه؟

7. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

dslr a200k (آلفا 200)

9. این کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خسته نباشی
    مبارکت باشه
    میدونی چیه من می تونستم از سری حرفه ای هم بخرم ولی چون حرفه ای نیستم و حرفه ای هم کار نمی کنم ترجیح دادم sx1 که یه نیمه حرفه ای هست رو بخرم
    راستش من با این دوربین خیلی حال می کنم یعنی انتظارات یه اماتور رو برطرف می کنه ولی حرفه ای ها رو نمی دونم اگر تبریز باشی حاظرم دوربین رو بیارم خودت تست کنی

11. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یکی از بستگان نزدیک ما دوربین آلفا 200 داره من متوجه چندتا مشکل توش شدم که برای یه دوربین تو این قیمت خیلی بد به نظرم اومد یکی همین بلوری شدن اشیا نه چندان سریع با وجود پائین آوردن سرعت شاتر هست یکیم نویز دار بودن عکسها حتی تو نورهای نسبتا مناسب.
    این نکته رو اضافه کنم پائین آوردن سرعت شاتر نویز این دوربین رو خیلی بیشتر میکنه واسه همین عملا استفاده از اون گرفتن عکس از سوژه های سریع رو بی کیفیت میکنه.

13. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عکاسی به این روش که پانینگ نام داره نیاز به تکرار و تمرین و رعایت نکات و اصول خاص این روش است. تنظیم سرعت شاتر و دیافراگم تاثیر زیادی در بدست آوردن عکس مناسب را دارد. پیشنهاد می کنم این روش را با استفاده از مقالات مرتبط (دقیقا نمی دا نم در قسمت مقالات این سایت وجود دارد یا نه) مطالعه کنید. حتما به نتیجه دلخواه می رسید

یکی از بستگان نزدیک ما دوربین آلفا 200 داره من متوجه چندتا مشکل توش شدم که برای یه دوربین تو این قیمت خیلی بد به نظرم اومد یکی همین بلوری شدن اشیا نه چندان سریع با وجود پائین آوردن سرعت شاتر هست یکیم نویز دار بودن عکسها حتی تو نورهای نسبتا مناسب.
    این نکته رو اضافه کنم پائین آوردن سرعت شاتر نویز این دوربین رو خیلی بیشتر میکنه واسه همین عملا استفاده از اون گرفتن عکس از سوژه های سریع رو بی کیفیت میکنه.
    من دقیقا منظور شما را در مورد بلور شدن نچندان سریع متوجه نشدم. اگه امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدهید.
    ببنید کلا خروجی و کیفیت این قبیل دوربین ها تا حد زیادی به لنز آنها مربوط می شه .چون با لنز کیت این دوربین ها تفاوت زیادی با خروجی دوربین های رده غیر حرفه ای آشکار نمی شه. همچنین محدودیت هایی مانند ماکرو و تله به این موارد اضافه می شه. پس نیاز بخرید لنز های مناسب و و با کیفیت که گران قیمت هم هستند احساس می شه .آن هم نه فقط یک لنز. پس به این نتیجه می رسیم خرید این قبیل دوربین ها به صرف پایین بودن قیمت برای استفاده های معمولی چندان منطقی بنظر نمیرسه. البته مطلبی که در رابطه با نویز فرمودید مربوط به خود دوربین می باشد.اما رابطه پایین اوردن سرعت شاتر با ایجاد نویز را متوجه نمی شم آخه معمولا افزایش سرعت شاتر مخصوصا در نور کم و همچنین استفاده از دیافراگم بسته تر با عث بالار رفتن ایزو و ایجاد نویز می شود

15. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Arsalan-Researcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

9 راهنمایی

سلام.

از کجا می تونم دفترچه فارسی Nikon P80 رو گیر بیارم؟

لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من بين 2 تا دوربين گير كردم كه كدومو بخرم. هر دو 12 مگن.
    هدف من ضبط قيلم خوب HD و عكسبرداري در شب هست. بنظرتون كدوم بهتره؟
    Canon SX200 يا Sony 2900

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •