دوستان گلم استادای بزرگم
می شه بحثای تخصوصیتونو تو قسمت خودش انجام بدید
ممنون می شم
دوستان گلم استادای بزرگم
می شه بحثای تخصوصیتونو تو قسمت خودش انجام بدید
ممنون می شم
نه عزیز دل.. اگه رزولوشن نمایشگر شما 1280x800 باشه و عکس سورس شما 3000x2200 و عکس ریسایز شده ی شما 1280x800 باشه اونوقت بدون زوم کردن هیچ فرقی توی اون نمایشگرتون نمیتونی حس کنی.. مگر در یه صورت و اون اینکه بیایی و موقع ریسایز کردن رفته باشی و کیفیت رنگها و به یه معنی مقدار bit اون پیکسل را کاهش داده باشی.
نه دیگه.. چون بخش پیغامهای پروفایلی را مدیران بستن.. در ضمن بحث ما مربوط به دوربین S2000HD و درباره ی عکاسی بود پس در همینجا هم دنبال شد و تمام هم شد.. ضمنن دوستانی که تمایل نداشتن پستهای ما رو ببینن و هی غر غر کردن.. یه راه ساده وجود داشت که ظاهرن یاد نداشتن.. به این صورت که میتونستن سریع بوسیله ی موس شون اسکرول کنن برن پایین((این را واسه دفعات اینده میگم)) توی این صفحه حداقل 5-6 پست بیهوده و فاقد بار علمی وجود داره که بعضی دوستان به قصد دخالت بیجا پست دادن و متاسفانه علت سنگینی بیدلیل تاپیکها همین پستهای فاقد بار علمی و بیجای هستش.. سعی کنین مراعات کنین و تا زمانیکه مطلب درخور توجهی در ذهن ندارین وارد یه مباحثه نشین((اکیدن خواهش میکنم))
پایان بحث قبلی.
Last edited by avecina.ir; 27-06-2009 at 20:12.
من هم مثل شما اول می خواستم sx1 بخرم اما وقتی قیمتشو دیدم 100 تومن از dslr a200k sony بالا تره از خریدش چشم پوشی کردم در ضمن در حالت اتومات در محیط بسته عکساش خوبه فقط نمیدونم چرا با حالت ورزشیش هم نمیتونم از اجسام متحرک عکس خوب بگیرم و مات و هاله دار می افته ؟
الان دوربین شما چیه؟
خسته نباشی
مبارکت باشه
میدونی چیه من می تونستم از سری حرفه ای هم بخرم ولی چون حرفه ای نیستم و حرفه ای هم کار نمی کنم ترجیح دادم sx1 که یه نیمه حرفه ای هست رو بخرم
راستش من با این دوربین خیلی حال می کنم یعنی انتظارات یه اماتور رو برطرف می کنه ولی حرفه ای ها رو نمی دونم اگر تبریز باشی حاظرم دوربین رو بیارم خودت تست کنی![]()
یکی از بستگان نزدیک ما دوربین آلفا 200 داره من متوجه چندتا مشکل توش شدم که برای یه دوربین تو این قیمت خیلی بد به نظرم اومد یکی همین بلوری شدن اشیا نه چندان سریع با وجود پائین آوردن سرعت شاتر هست یکیم نویز دار بودن عکسها حتی تو نورهای نسبتا مناسب.
این نکته رو اضافه کنم پائین آوردن سرعت شاتر نویز این دوربین رو خیلی بیشتر میکنه واسه همین عملا استفاده از اون گرفتن عکس از سوژه های سریع رو بی کیفیت میکنه.
عکاسی به این روش که پانینگ نام داره نیاز به تکرار و تمرین و رعایت نکات و اصول خاص این روش است. تنظیم سرعت شاتر و دیافراگم تاثیر زیادی در بدست آوردن عکس مناسب را دارد. پیشنهاد می کنم این روش را با استفاده از مقالات مرتبط (دقیقا نمی دا نم در قسمت مقالات این سایت وجود دارد یا نه) مطالعه کنید. حتما به نتیجه دلخواه می رسید
من دقیقا منظور شما را در مورد بلور شدن نچندان سریع متوجه نشدم. اگه امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدهید.
ببنید کلا خروجی و کیفیت این قبیل دوربین ها تا حد زیادی به لنز آنها مربوط می شه .چون با لنز کیت این دوربین ها تفاوت زیادی با خروجی دوربین های رده غیر حرفه ای آشکار نمی شه. همچنین محدودیت هایی مانند ماکرو و تله به این موارد اضافه می شه. پس نیاز بخرید لنز های مناسب و و با کیفیت که گران قیمت هم هستند احساس می شه .آن هم نه فقط یک لنز. پس به این نتیجه می رسیم خرید این قبیل دوربین ها به صرف پایین بودن قیمت برای استفاده های معمولی چندان منطقی بنظر نمیرسه. البته مطلبی که در رابطه با نویز فرمودید مربوط به خود دوربین می باشد.اما رابطه پایین اوردن سرعت شاتر با ایجاد نویز را متوجه نمی شم آخه معمولا افزایش سرعت شاتر مخصوصا در نور کم و همچنین استفاده از دیافراگم بسته تر با عث بالار رفتن ایزو و ایجاد نویز می شود
سلام.
از کجا می تونم دفترچه فارسی Nikon P80 رو گیر بیارم؟
لطفا راهنمایی کنید.
من بين 2 تا دوربين گير كردم كه كدومو بخرم. هر دو 12 مگن.
هدف من ضبط قيلم خوب HD و عكسبرداري در شب هست. بنظرتون كدوم بهتره؟
Canon SX200 يا Sony 2900
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)