من خودم استقلالی هستم
ولی با مربی پرسپولیس قطبی خیلی حال میکنم واقعا مربی دلسوزیه و خیلی انگیزه داره و اصلا غرور نداره
قدرشو بدونین هر چی دارین از قطبی دارین
اگه قهرمان هم شدین نوش جانتون چون تیمتون خوب بود
موفق باشید
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من خودم استقلالی هستم
ولی با مربی پرسپولیس قطبی خیلی حال میکنم واقعا مربی دلسوزیه و خیلی انگیزه داره و اصلا غرور نداره
قدرشو بدونین هر چی دارین از قطبی دارین
اگه قهرمان هم شدین نوش جانتون چون تیمتون خوب بود
موفق باشید
Last edited by jamshidjap; 15-05-2008 at 13:59.
کی گفته سه تیم از ایران قراره بره اسیا؟
فکر نکنم ها. از کجا شنیدی شما؟
سازمان ليگ فدراسيون فوتبال نحوه صعود تيم هاى ايرانى به مسابقات ليگ حرفه اى فوتبال آسيا را مشخص و اعلام كرد.
بر اين اساس در شرايط عادى كه ۲ تيم از فوتبال ايران توانايى شركت در مسابقات ليگ قهرمانان يا همان ليگ حرفه اى فوتبال آسيا را خواهند داشت، تيم هاى قهرمان ليگ برتر و جام حذفى به نمايندگى از ايران در اين رقابت ها حضور مى يابند اما اگر يك تيم هم عنوان قهرمانى مسابقات ليگ و هم جام حذفى را از آن خود كند بر اساس قوانين كنفدراسيون فوتبال آسيا تيم دوم ليگ به رقابت هاى باشگاهى اين قاره مى رود. سازمان ليگ همچنين پيش بينى هاى لازم را به عمل آورده است كه اگر فوتبال ايران ۳ سهميه حضور در ليگ حرفه اى فوتبال آسيا را به دست آورد، چطور تيم هاى برتر را براى حضور در اين رقابت ها تعيين كند. براين اساس مقرر شده است كه تيم هاى قهرمان ليگ برتر و جام حذفى به علاوه تيم دوم مسابقات ليگ به مسابقات ليگ حرفه اى فوتبال آسيا راه يابند. اما اگر يك تيم عناوين قهرمانى ليگ و جام حذفى را به دست آورد، ۳ تيم برتر مسابقات ليگ برتر راهى مسابقات ليگ حرفه اى فوتبال آسيا خواهند شد و تيم نايب قهرمان جام حذفى فرصت حضور در مسابقات آسيايى را نخواهد داشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس هنوز دوتا سهمیه داریم.
اینم بازی پرسپولیس واسه اونا که ندیدن:
mms://media.iransima.ir/tv3/tv3_13870225_012.wmv
امروز اخبار ورزشی مصاحبه با تاج در همین مورد رو گذاشت ..
گفت ما مدارکی رو که سوزوکی ! خواسته فرستادیم و اونم تایید کرده که این
درخواست قانونی و شدنیـه ..
میگفت تقریبا قطعی ، و جواب رسمی و کاملا قطعی رو هم 20 می ، سه شنبه
هفته ی بعد میدن به ایران ...
ایشالا که موافقت کنه این سوزوکی خان ..
یا حق
![]()
خبرگزاری پرسپولیس : در پي درخواست تكميلي باشگاه پرسپوليس از ديوان داوري ورزش مبني بر صدور دستور موقت جهت اعلام نتايج قطعي ليگ برتر پس از رسيدگي و صدور حكم نسبت به 6 امتياز كسر شده، ديوان داوري در دستوري فوري به فيفا، 24 ساعت مهلت داده تا نسبت به معرفي داور منتخب خود اقدام كند.احتمال بازگشت 6 امتياز پرسپوليس قوت گرفت
با پذيرش اعتراض پرسپوليس، 6 امتياز به جمع امتيازات باشگاه در پايان فصل افزوده خواهد شد كه در اين صورت، اين تيم قهرمان ليگ برتر به شمار ميرود.
عكس روز ؛ كاپيتان جوانتر از همه
خبرگزاري پرسپوليس : به این عکس نگاه کنید!! باقری با این سن وسال واین پرش بلند !!!؟
زرينه: دو بازيکن پرسپوليس دچار ضرب ديدگي شدند
خبرگزاري پرسپوليس : دکتر فريد زرينه در گفت و گويي گفت: در جريان ديدار امروز عباس آقايي و مهدي واعظي دچار ضرب ديدگي شدند که اميدواريم با تمهيداتي که براي آنها در نظر مي گيريم مشکلي براي همراهي پرسپوليس در برابر سپاهان نداشته باشند.
وي در مورد وضعيت مصدوميت بادامکي نيز اظهار داشت: وي در بازي مقابل صباباتري در ليست 18 نفره تيم حضور داشت اما هنوز به مرز آمادگي کامل نرسيده است.
خلیلی رکورد دایی را شکست و به رکورد پیوس نزدیک شد
خبرگزاری پرسپولیس : خلیلی با دو گلی که در بازی مقابل تیم صبا باتری به ثمر رساند رکورد بیشترین گل زن تیم پرسپولیس در لیگ برتر را که در اختیار علی دایی با 16 گل در لیگ 82 رقم خورده بود را شکست.
رکورد بیشترین گل زده یک فصل پرسپولیس در اختیار فرشاد پیوس است که در سال 73 با به ثمر رساندن 20 گل، عنوان آقای گلی را به خود اختصاص داده است.
محسن خلیلی هم اکنون با 17 گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ برتر است.
Last edited by sudotux; 15-05-2008 at 17:42.
واقعا برادر ها این زیباست ....
کفیدیم ...
در پاسخ به شايعات
عليپور: شيث رضايي يكي از بهترين مدافعان ليگ برتر است
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: رضايي در ميان مدافعان ايران از جمله بهترين بازيكنان است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي پرسپوليس، عباس عليپور با رد انتشار مطالبي از نقل وي درباره حذف شيث رضايي از تيم فصل آينده، اظهار داشت: انتخاب بازيكنان بر عهده كادر فني است و نه هيچ شخص ديگري. هيچ وقت درباره اينكه ايشان يا هر بازيكن ديگري براي فصل آينده خواهند بود، اظهار نظر نكردهام. در عين حال معتقدم آقاي رضايي يكي از بهترين مدافعان حال حاضر ليگ برتر هستند و اطمينان دارم اگر بدون حاشيه به تمرينات بپردازد، يكي از مهرههاي موثر و ثابت تيم ملي هم خواهد بود.
مدير روابط عمومي پرسپوليس خاطر نشان كرد: درباره موضوع فيلم مذكور هم گويا برخي مدعي هستند فيلمي را در اختيار دارند كه شيث رضايي در آن به هواداران توهين كرده است. در آن مصاحبه گفتم اين فيلم را نديدهام و طبعاً نميتوانم درباره آن اظهار نظر كنم؛ اما اگر فرض را بر صحت بگذاريم، حركت آقاي رضايي نسنجيده و اشتباه بوده است چرا كه تمام سرمايه پرسپوليس، هواداران خوب اين تيم هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)