نهشیوه ارائه ایی که کاردانی پاس کردیم :|![]()
این اون شیوه نیست
ما که سراسری قبول شدیم هم داریم / پس نگران نباش
نهشیوه ارائه ایی که کاردانی پاس کردیم :|![]()
این اون شیوه نیست
ما که سراسری قبول شدیم هم داریم / پس نگران نباش
نه عزیز ... این شیوه یا زبان ماشین یا آمار احتمالات مهندسی یا گرافیک 1 اون درسایی نیست که تو کاردانی بوده و جبرانی هم نیستو مهمتر از همه اون جبرانیه که اتفاقا میخوره به هممون :| اشتباه میکنی 70 واحد همون 88 واحد هست چون من از خانوم شفیعی تو کارشناس کامپیوتر پرسیدم واسه انتخاب واحد گفت شیوه ارائه برات بردارم میشه 19 واحد این ترم ! شیوه ارائه ایی که کاردانی پاس کردیم :|![]()
من از مدیر گروه پرسیدم از هرکی بخوای پرسیدم اینجا چیزی به عنوان واحد جبرانی ما نداریم و 70 واحده
رودهن و بیشتر دانشگاها مدیر گروه تصمیم میگیره واسه جبرانی که اینجا چنین چیزی نیست خیالت راحت من پرسیدم
پس اگه از گرمسار بزید جای دیگه ضرر کردید چون 12 یا 18 واحد جبرانی ضرره
شما میگی 650 ریختی قبول بشی دوباره هم باید 710 بریزی هم اینکه 82 یا 88 واحد پاس کنی برعکس اینجا که 70 واحده در هر صورت پاشو بیا که بری جایی پیش بخوری ضرر کردی
شیوه را هم بردار که طی شیریفی خیلی توپه
عزیزم سراسری و آزاد نیس ! کلیه بنظرم
چون من اگه سراسریمو انصراف نمیدادم چون ورودی بهمن 89 بودم از این قانون مستثنا میشدم ولی چون انصراف دادم و آزاد ( ورودی مهر 90 ) ثبت نام کردم شامل قانون تازه تصویبشون شدم متاسفانه :|(همگیمون یعنی )
![]()
دوست من شما پست بالایی منو بخون و نگران هم نباشعزیزم سراسری و آزاد نیس ! کلیه بنظرم
چون من اگه سراسریمو انصراف نمیدادم چون ورودی بهمن 89 بودم از این قانون مستثنا میشدم ولی چون انصراف دادم و آزاد ( ورودی مهر 90 ) ثبت نام کردم شامل قانون تازه تصویبشون شدم متاسفانه :|(همگیمون یعنی )
از پونه هم معذرت میخوام ، که با جدیت مخالفت کردم !!!![]()
منم از مدیر گروه کامپیوتر که پرسیدم گفت جبرانی نخورده بهمون خدا رو شکر ...
فعلا 20 واحد برداشت برام!!!
دوشنبه - پنجشنبه - جمعه که جمعه هر چی ریاضیه داریم :| صب تا 16 !!!
کسی میدونه دفترچه های آذر آزاد کی میاد ؟؟
مرکز آزمون که سوال کردم گفت تو آبان ماهکسی میدونه دفترچه های آذر آزاد کی میاد ؟؟
دوست داری بری جایی که 82 واحد بپاسی؟
دوست داری شهریه ثابتت بشه 630؟
چه درسایی بهت دادن؟؟؟؟؟؟؟؟ این استاد آمار و ریاضی گسسته یکی هست رسمآ یک کله درس میده جمعه
فک نکنم قضیه جبرانی جدی باشه:|!
اگه ام باشه عوضش 50 کیلومتر نزدیک میشم و بدون ترافیک ! از تهرانپارس تا برسم آخر افسریه 45 دقیق میکشه فقط این چند روز همش با ماشین خودمون اومدم سرویس شدم به تمام معنا هنوز نمیدونم سرویسش چجوریاس؟!
خدا بخیر کنه فردا رو همش ریاضی اینائه :| حالا نمره بده هستن بنظرت ؟
شما خودت گرمساری هستی ؟
رودهن پیشنیاز داره پرسیدم از دوستم ....
جاش یک ترم اضاقه خورن خیلی بده ..... احتمال هم بده شاید 5 ترمه تموم نکنی مثلآ تو رودهن ... احتمال هم بده 20 واحدی که اینجا پاس کنی اونجا تطبیق نزنن .....
مرد حسابی من از آزادی 3 سال میرفتم سمت دماوند اینجا برام نزدیکتره ...
الانم راحت با مترو میرم ترمینال جنوب از اونجا هم پُر اتوبوسه .....
نمره بده که نمیدونم ولی سخت میگیرن ناجور
نه بابا گرمساریم کجا بود
جالبه برای ما هم خبرش اومده که کسایی که کاردانی معدل زیر 14 دارن باید 24 واحد پیش بگذرونن
فعلا فرم هایی دادن پر کردن تا بعد معلوم میشه چه تصمیمی قراره بگیرن واسه این عده
خداروشکر که شامل حال ما نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)