مرسیسلام
شما چون برادر دارین نمیتونید از معافیت کفالت استفاده کنین
بعد بعضی ها که بردار بزرگ تر داشتن و با همین روش میگیرن چجوریه؟ داداششون هم سالم بودن
مرسیسلام
شما چون برادر دارین نمیتونید از معافیت کفالت استفاده کنین
بعد بعضی ها که بردار بزرگ تر داشتن و با همین روش میگیرن چجوریه؟ داداششون هم سالم بودن
سال 82 به بقل یه تبصره بود که اگه برادر شما خارج از محل سکونت شما و خانواده باشند( شهر یا کشور دیگه) و پدر شما بالای 60 شما معاف میشدید، که اون تبصره را برداشتن
با وجود برادر شما تنها از یک روش میتوانید کفالت بگیرید، برادر شما معلول باشه و ناتوان از نگهداری پدر
كسي كه معاف ميشه چقدر طول ميكشه تا كارتش با پست بياد در خونه اش؟!
دوست من که از معافیت ۳ برادری یکی دو سال پیش استفاده کرد چند ماهی طول کشید که براش کارت بیاد در خونشون اما حسابی به کار اینا نیست برای ارسال کارت.
سلام دوستان راسته که از سال 90 خدمت 24 ماه میشه ممنون میشم روشنم کنید
24 ماه میشه ولی برای بعضیا:::
محتوای مخفی: مدت خدمت :::
.
یکی از دوستان من ترم آخر کارشناسی ارشد حسابداری هست و در دانشگاه عضو بسیج فعال بوده
میخواد بعد از اتمام این ترم بره سربازی حالا با این سهمیه بسیجی که داره چند ماه از خدمتش کم میشه؟
الان من این اسفند ماه پست کنم دفترچه آماده به خدمت رو با این قانون قدیمی میرم سربازی یا با این قانون جدید که از 90 اجرا میشه ؟
سلام کسی در مورد بخشایش 3 ماه اضاف برای دیر پست کردن چیزی نمیدونه؟
دوستم سه ماه اخر (همین اضافها) رو داره میکشه...به مناسبتی چیزی نمیبخشن؟
داداشم يه روز دير پست كرده بود رفتم نظام وظيفه مداركشو بردم , بخشيدنسلام کسی در مورد بخشایش 3 ماه اضاف برای دیر پست کردن چیزی نمیدونه؟
دوستم سه ماه اخر (همین اضافها) رو داره میکشه...به مناسبتی چیزی نمیبخشن؟
اونجوري كه تو اون برگه كه حكم بخشش توش بود نوشته بود , فكر كنم تا 1ماه دير پست كردن رو ميبخشن
البته يه عالمه شرايط ديگه هم تو سايت police.ir گذاشتن
Last edited by alphacino; 03-02-2011 at 14:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)