ممکنه سیگنال ایرانسل ضعیفتر باشه و مودم نیاز به مصرف جریان برق (آمپر) بیشتری داشته باشه.
پیشنهاد میکنم اگه PC شما پورت USB 3.0 داره (غالبا" رنگش آبی هست) به اون وصل کنید در غیر اینصورت جهت تست به یک آداپتور USB یک آمپر به بالا وصل کنید.
ممکنه سیگنال ایرانسل ضعیفتر باشه و مودم نیاز به مصرف جریان برق (آمپر) بیشتری داشته باشه.
پیشنهاد میکنم اگه PC شما پورت USB 3.0 داره (غالبا" رنگش آبی هست) به اون وصل کنید در غیر اینصورت جهت تست به یک آداپتور USB یک آمپر به بالا وصل کنید.
به اداپتور هم وصل میکنم همینطوره اصن ی مشکل عجیبیه که دارم
دقیقا این اختلال به ایرانسل مربوط میشه و حدود 5 ماهه شروع شده و با اینکه اینجا خیلی ها در اون بخش رسیدگی به شکایات رگلاتوری فرم پر کردن اما عملا به نتیجه ای نرسیدن و هنوز اینجا می بینم از خراب بودن فایلهای زیپ و فشرده دانلود شده گزارش میدن که مربوط به همین قطع و وصل شدنهاست. منم ضمیمه های ارسالی در ایمیل که مثلا حجم دو سه مگ دارن تا نصفه یا نزدیک به انتها دانلود میشن اما بعد متوقف میشه و فیلد یا عدم موفقیت میده. فقط سندهایی که فشرده و زیپ نیستن رو با آی دی ام می تونم تا آخر دانلود کنم. کندی سرعت در طول روز و قطع و وصل شدن کاملا مشخصه و خیلی ها ظاهرا تجربه کردن و ایرانسل هم فعلا در مواجهه با شکایت هایی که در این زمینه میشه فقط سرعت براش مهمه و اینکه اگه از دو مگابیت کمتر نباشه به هیچ چیزی دیگری توجه نمی کند![]()
دوستان کسی اطلاع نداره سایت جدید که ایرانسل نصب میکنه چقد طول میکشه پهنای باند بگیره حداکثر چند روز؟
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
...........
والا من سایتی میشناسم ۳ ماهه نصب کرده ولی هنوز خاموشه
ایرانسل تو پوشش دهی داخل تهران افتضاح عمل کرده، جدیدنم اختلالات زیاد و دستکاری ترافیک http عبوری
فکر کنم جوابتو گرفته باشی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 29-01-2018 at 18:24.
با سپاس از شما دوست عزیز
من هم به ۱۹۵ شکایت کردم حتما پیگیری کنید
با سپاس از شما دوست عزیز
من هم به ۱۹۵ شکایت کردم حتما پیگیری کنید
Irancell 3G ~HD Voice
![]()
دیشب سه بار تو یه ساعت قطعی داشتم فکر میکردم مشکل از مودمه اما طبق مطالب فوق احتمالا شبکه ایرانسل کلا هنگ کرده و درخصوص قطعی دانلود هم باید بگم دیشب به هیچ عنوان نتونستم فایلی رو دان کنم وبی خیال شدم
اما الان بهتره![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)