تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3178 از 4105 اولاول ... 217826783078312831683174317531763177317831793180318131823188322832783678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,771 به 31,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    چرا آموزشی مرزبانی،، الان تو اصلان دوز سه ماه هست؟
    دوستم از اول اردیبهشت رفته اخر تیر میاد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

امروز امریه ام اومد و افتادم تهران- لویزان مرکز آموزش پشتیبانی شهید سر لشگر فیض الله امانی نزاجا

کسی خبر داره چه جور جاییه؟
    داداش این لویزان رو خیلی گروهبان آموزشی ما تعریف میکرد میگفت هتله...

3. این کاربر از barooni10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط 4 روز پایان دوره دادن بهتون؟ :|
    داداش شماره ای چیزی داری از اون پرندک تا باهاشون تماس بگیرم که از 10م چهارشنبه برم یا از شنبه؟
    آره فقط 4 روز!!

نه والا ندارم... مطمئنا خودشون هم نمیدونن که از کی دوره سروع میشه!
    اگه بچه تهرانی چهارشنبه برو... چون اگه زودتر بری میندازتون گردان ابوذر ولی اگه دیر بری میفرستنون جاهای دیگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رسته رایانه دقیقا کارش چیه اونجا ؟

یعنی امکان نداره همونجا نگهم دارن ؟
    کار شما خیلی ربطی به رسته و این چیزا نداره. شما اگه شرایط داشته باشی تو اداره نگهتون میدارن و اگه نداشته باشین به احتمال خیلی زیاد میفرستن شهرستان. شرایط هم فقط متاهل و پدر نظامی و سرپرست خانوار حساب میشه. تک فرزند و تک پسر جزو شرایط نیست.
    البته احتمال اینکه رسته کامپیوتر رو نگه دارن تو اداره زیاده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آره فقط 4 روز!!

نه والا ندارم... مطمئنا خودشون هم نمیدونن که از کی دوره سروع میشه!
    اگه بچه تهرانی چهارشنبه برو... چون اگه زودتر بری میندازتون گردان ابوذر ولی اگه دیر بری میفرستنون جاهای دیگه
    نه بچه تهران نیستم. این گردان ابوذر چیش از بقیه گردانها سرتره؟ منطقش خوبه یا کادرهاش؟

اضافه ها و نهضتهاتون رو آخرسر حساب کردن یا نه؟

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

حذف گردید.
    Last edited by Mohammad_666; 08-07-2015 at 18:32.

داره خودمونی میشه #soreNa#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان

من اعزام شهریور هستم. یه جورایی داره کار امریه‌م درست میشه اما هنوز قطعی نشده. برای اینکه کارهای امریه رو انجام بدم باید اعزامم رو تمدید کنم برای آبان.
    حالا سوالم اینه:
    - توی فرم تمدید اعزام چه گزینه‌هایی هست؟ کدوم رو انتخاب کنم تا با تمدیدم موافقت بشه و احتمال قبول کردن درخواستم بالاتر بره؟
    - توی سایت وظیفه عمومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «مشمولانی که به علت بیماری قادربه انجام خدمت دوره ضرورت نباشند باتأیید پزشک معتمد بهداری استان موعداعزام آنان حداکثربه مدت دوماه به تعویق می افتد».
    این پزشک معتمد بهداری همون‌هایی هستن که برای شورای پزشکی معافیت یه نفر نظر می‌دن؟ اگه یه صورت معمولی با درخواستم موافقت نشه، از این راه می‌تونم کاری کنم تا اعزامم تمدید بشه؟
    سلام .. منم تقریبا همچین شرایطی داشتم برای درخواستت برو پلیس+10 بهشون بگو من امریه گرفتم برای برج X واسه امریه ام گفتن اعزامت باید واسه برج هشت باشه الان اومدم درخواست تمدید بزنم اون وقت خودشون واست میزون میکنن البته این راه درستشه.. ولی در کل اونایی ک زیاد این درخواستو میزنن(منظورم مراکزپلیس+10) فقط ازت میپرسن بار چندمته داری درخواستو میزنی ؟ معمولا برای بار اولیا اگه طرف دلیل هم نداشته باشه یه تیک مشکل خانوادگی هست اونو براش انتخاب میکنن که برای بار اول 95% مواقع جوابش مثبت میشه .. ضمنا شمام که پذیرش شدی غمی نداشته باش فقط بروبگو آقا من از فلان جا امریه گرفتم گفتن باس اعزامتو بندازی برج 8 .. یعنی بر فرض محال اگه دفعه اول جواب منفی گرفتی خدای نکرده میتونی مجددا اقدام کنی اوصولا واس امریه که راحت موافقت می کنن تازه این اوضاع شیر تو شیرو شلوغی که دیگه راحتتر درخواست تمدیدو قبول می کنن..

9. این کاربر از #soreNa# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده مدرکم فوق لیسانس مکانیک هست و الان در دوره آموزشی هستم
    آیا احتمالش هست که بعد از آموزشی دوره کد بخورم؟ یا با توجه به شرایط تک پسری یگان خدمتم هم تهران میوفته؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من برای معافی اقدام کرده بودم توی دوره کد و شورا به جای معافیت دائم بهم معافیت از رزم،نگهبانی،حمل اسلحه و ایستادن در آفتاب داد بعلاوه این که طی حکم شورا بنده باید در شهر محل سکونت خودم خدمت کنم اما متاسفانه چون من این حکم رو در دوره کد گرفتم و تقسیمات در دوره آموزشی انجام شده متاسفانه پیگیر که شدم صورت جلسه شورای پزشکی من به یگان ارسال نشده بوده و من به صورت عادی تقسیم شدم حال افتادم مهاباد و دنبال صورت جلسه ام و ستاد مشترک نیروی زمینی ارتش هسم اما متاسفانه حضور رو زدن 10 تیر و یکم فرصتم کمه کسی از دوستان هست که اینجا من رو قدری راهنمایی کنه که وقتی شرایط دار بودی و شرایطتت منظور نشده دقیا باید چه جور پیگیر بود برم مهاباد از اونجا پیگیری کنم یا نه از همین جا هم میشه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.
    بهترين كار پيگيرى از طريق نيروى انسانى پادگانى است كه در ان تقسيم شديد
    اگر كپى از معافيتى كه گرفتيد داريد كارتون زودتر انجام خواهد شد، روش ديگر هم مراجعه حضورى به ستاد نيرو تهران است كه با زمان كمي داريد فكر نكنم عملى باشد مگر اينكه از يگان مرخصى بگيريد
    سلام دوستان
    بنده مدرکم فوق لیسانس مکانیک هست و الان در دوره آموزشی هستم
    آیا احتمالش هست که بعد از آموزشی دوره کد بخورم؟ یا با توجه به شرایط تک پسری یگان خدمتم هم تهران میوفته؟
    دوره كد مختص به بچه هاي ليسانس است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا من تعریق کف دست دارم..به نظرتون اقدام کنم برای معافیت؟؟؟از آموزشی امکان داره معاف شم یا باید حمالی کنم تو اموزشی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •