سلام
چرا آموزشی مرزبانی،، الان تو اصلان دوز سه ماه هست؟
دوستم از اول اردیبهشت رفته اخر تیر میاد...
سلام
چرا آموزشی مرزبانی،، الان تو اصلان دوز سه ماه هست؟
دوستم از اول اردیبهشت رفته اخر تیر میاد...
داداش این لویزان رو خیلی گروهبان آموزشی ما تعریف میکرد میگفت هتله...
آره فقط 4 روز!!
نه والا ندارم... مطمئنا خودشون هم نمیدونن که از کی دوره سروع میشه!
اگه بچه تهرانی چهارشنبه برو... چون اگه زودتر بری میندازتون گردان ابوذر ولی اگه دیر بری میفرستنون جاهای دیگه
کار شما خیلی ربطی به رسته و این چیزا نداره. شما اگه شرایط داشته باشی تو اداره نگهتون میدارن و اگه نداشته باشین به احتمال خیلی زیاد میفرستن شهرستان. شرایط هم فقط متاهل و پدر نظامی و سرپرست خانوار حساب میشه. تک فرزند و تک پسر جزو شرایط نیست.
البته احتمال اینکه رسته کامپیوتر رو نگه دارن تو اداره زیاده.
نه بچه تهران نیستم. این گردان ابوذر چیش از بقیه گردانها سرتره؟ منطقش خوبه یا کادرهاش؟
اضافه ها و نهضتهاتون رو آخرسر حساب کردن یا نه؟
حذف گردید.
Last edited by Mohammad_666; 08-07-2015 at 18:32.
سلام .. منم تقریبا همچین شرایطی داشتم برای درخواستت برو پلیس+10 بهشون بگو من امریه گرفتم برای برج X واسه امریه ام گفتن اعزامت باید واسه برج هشت باشه الان اومدم درخواست تمدید بزنم اون وقت خودشون واست میزون میکنن البته این راه درستشه.. ولی در کل اونایی ک زیاد این درخواستو میزنن(منظورم مراکزپلیس+10) فقط ازت میپرسن بار چندمته داری درخواستو میزنی ؟ معمولا برای بار اولیا اگه طرف دلیل هم نداشته باشه یه تیک مشکل خانوادگی هست اونو براش انتخاب میکنن که برای بار اول 95% مواقع جوابش مثبت میشه .. ضمنا شمام که پذیرش شدی غمی نداشته باش فقط بروبگو آقا من از فلان جا امریه گرفتم گفتن باس اعزامتو بندازی برج 8 .. یعنی بر فرض محال اگه دفعه اول جواب منفی گرفتی خدای نکرده میتونی مجددا اقدام کنی اوصولا واس امریه که راحت موافقت می کنن تازه این اوضاع شیر تو شیرو شلوغی که دیگه راحتتر درخواست تمدیدو قبول می کنن..
سلام دوستان
بنده مدرکم فوق لیسانس مکانیک هست و الان در دوره آموزشی هستم
آیا احتمالش هست که بعد از آموزشی دوره کد بخورم؟ یا با توجه به شرایط تک پسری یگان خدمتم هم تهران میوفته؟
بهترين كار پيگيرى از طريق نيروى انسانى پادگانى است كه در ان تقسيم شديد
اگر كپى از معافيتى كه گرفتيد داريد كارتون زودتر انجام خواهد شد، روش ديگر هم مراجعه حضورى به ستاد نيرو تهران است كه با زمان كمي داريد فكر نكنم عملى باشد مگر اينكه از يگان مرخصى بگيريد
دوره كد مختص به بچه هاي ليسانس است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
آقا من تعریق کف دست دارم..به نظرتون اقدام کنم برای معافیت؟؟؟از آموزشی امکان داره معاف شم یا باید حمالی کنم تو اموزشی؟؟![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)