بله انجا دوباره شما تقسيم مى كنند به يگان هاى زير مجموعه داخل استان يا خارج استان ، خدمت هم در اداره بهداشت درمان از جاهابجي ديگر راحتر است، روز اول با لباس نظامى با ارام و درجه و رسته كامل مى رويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله انجا دوباره شما تقسيم مى كنند به يگان هاى زير مجموعه داخل استان يا خارج استان ، خدمت هم در اداره بهداشت درمان از جاهابجي ديگر راحتر است، روز اول با لباس نظامى با ارام و درجه و رسته كامل مى رويد
سلام دوستان
امروز بنده برای لاغریم کمسیون پزشکی دارم، اگر نروم، باز برای من کمسیون تشکیل میشه؟
ترخیص که به محض قبولی هست نه شروع ترم نتایج هروقت بیاد قبول باشی ترخیص میشی
Sent from my iPad Air using tapatalk.
رسته رایانه دقیقا کارش چیه اونجا ؟
یعنی امکان نداره همونجا نگهم دارن ؟
رسته رايانه كار اداري و دفترى دارد كه مى تواند با كامپيوتر در زمينه افيس يا اكسل خدمت كند ، بله امكانش هست كه همانجا باقى بمانيد
اینو الان دیدم....خدایا خودت بهمون رحم کن![]()
داداش شما لویزان افتادی پارتی داشتی؟ درجه خودتون چی بود؟
پرندک کی مرخصتون میکنه دیگه برید؟
کی باید خودت رو به لویزان معرفی کنی؟
آره وقعا تقسیمات اصلا خوب نبود
من پارتی که نمیشه بهش گفت ولی از قبل پذیرش شده بودم برای لویزان و میدونستم اینجا میفتم
ما از دیروز مرخص شدیم
10ام(چهارشنبه) تاریخ معرفیمونه
سلام
شما هم فکر کنم دوره کد پرندک بودی
یه توضیحی در مورد تقسیما و درجه ها گروهانتون میدی
اگه این مهاباد رو برای خودت پرسیدی پس تقسیما افتضاح بوده شما از تهران اونجا افتادی
خدا بهمون رحم کنه
فقط 4 روز پایان دوره دادن بهتون؟ :|
داداش شماره ای چیزی داری از اون پرندک تا باهاشون تماس بگیرم که از 10م چهارشنبه برم یا از شنبه؟
سلام دوستان
من اعزام شهریور هستم. یه جورایی داره کار امریهم درست میشه اما هنوز قطعی نشده. برای اینکه کارهای امریه رو انجام بدم باید اعزامم رو تمدید کنم برای آبان.
حالا سوالم اینه:
- توی فرم تمدید اعزام چه گزینههایی هست؟ کدوم رو انتخاب کنم تا با تمدیدم موافقت بشه و احتمال قبول کردن درخواستم بالاتر بره؟
- توی سایت وظیفه عمومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «مشمولانی که به علت بیماری قادربه انجام خدمت دوره ضرورت نباشند باتأیید پزشک معتمد بهداری استان موعداعزام آنان حداکثربه مدت دوماه به تعویق می افتد».
این پزشک معتمد بهداری همونهایی هستن که برای شورای پزشکی معافیت یه نفر نظر میدن؟ اگه یه صورت معمولی با درخواستم موافقت نشه، از این راه میتونم کاری کنم تا اعزامم تمدید بشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)