تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3177 از 4428 اولاول ... 2177267730773127316731733174317531763177317831793180318131873227327736774177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,761 به 31,770 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر نکنم دفعه اول بتونی آنلاین پرداخت کنی تهران که اینطوریه
    در سایت پارس آنلاین اینطور نوشته :

برای استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت پارس ‌آنلاین در شهرستان‌ها، روش‌های گوناگونی را به شما توصیه می‌کنیم:
    . ثبت نام بصورت آنلاین:
    در این روش پس از تکمیل و ارسال فرم مربوطه، یکی از کارشناسان فروش شرکت پارس آنلاین و یا نمایندگان فروش این شرکت در شهر شما، در مدت 24 ساعت کاری جهت تکمیل فرایند ثبت نام و ارائه خدمات با شما تماس خواهند گرفت.
    چنانچه کارت‌های خرید اعتباری عضو شبکه شتاب را در اختیار داشته باشید، می‌توانید خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهید.

حالا من برای پیگیری وضعیت درخواستم ، چه کاری باید بکنم؟ منتظرم بمونم خودشون تماس می گیرند؟ با پارس آنلاین تهران تماس بگیرم؟

ممنون

2. این کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستان این افت سرعت و قعطی و وصلی ای که

واسه همه ایجاد شده ، می خوام بدونم تو این

چند وقت این مشکل براتون پیش اومده یا

بعد از عید
    ​؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان این افت سرعت و قعطی و وصلی ای که

واسه همه ایجاد شده ، می خوام بدونم تو این

چند وقت این مشکل براتون پیش اومده یا

بعد از عید
    ​؟؟؟؟؟

هر دو تاش بعد از عید سرعت اومد پایین نسبت به پیش از آن اما باز قابل تحمل بود اما یه چند روزی که دیگه خیلی افتضاح شده و خیلی بیشتر از گذشته سرعت اومده پایین

5. این کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

آدم باش و به کسی توهین نکن.آقا اینجا مدیر نداره رسیدگی کنن به همچین پستی؟ شعورم خوب چیزیه
    راست میگه دیگه
    همیشه تا یه نفر حرف خوب می زنه می خواین بهش اعتراض کنین !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

وقتی ترافیک تموم میشه Little More بزنی دیگه شبانه رایگان نیس؟

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

وقتی ترافیک تموم میشه Little More بزنی دیگه شبانه رایگان نیس؟
    نخیر نیست.

9. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در سایت پارس آنلاین اینطور نوشته :

برای استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت پارس ‌آنلاین در شهرستان‌ها، روش‌های گوناگونی را به شما توصیه می‌کنیم:
    . ثبت نام بصورت آنلاین:
    در این روش پس از تکمیل و ارسال فرم مربوطه، یکی از کارشناسان فروش شرکت پارس آنلاین و یا نمایندگان فروش این شرکت در شهر شما، در مدت 24 ساعت کاری جهت تکمیل فرایند ثبت نام و ارائه خدمات با شما تماس خواهند گرفت.
    چنانچه کارت‌های خرید اعتباری عضو شبکه شتاب را در اختیار داشته باشید، می‌توانید خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهید.

حالا من برای پیگیری وضعیت درخواستم ، چه کاری باید بکنم؟ منتظرم بمونم خودشون تماس می گیرند؟ با پارس آنلاین تهران تماس بگیرم؟

ممنون
    به نظر من 24 ساعتش که گذشت حتماً با فروش شرکت تماس بگیرین. من خودم از طریق فرم آنلاین سایت درخواست گذاشتم (تو تهران) بعد از یک ماه خبری نشد. من هم این رو گذاشته بودم به حساب شلوغ بودن مرکز مخابراتی و نبودن پورت خالی (چون از قبل این رو خبر داشتم). خلاصه بعد از یه ماهی که گذشت، تصادفی زنگ زدم بخش فروش پارس‌آنلاین، فهمیدم که اصلاً درخواست رو ترتیب اثر ندادن. تازه اون موقع درخواستم رو تو سیستمشون ثبت کردن. جالبه که چند ساعت بعدش یکی از پارس‌آنلاین زنگ زد و گفت که همین الآن یه پورت خالی شده اگه می‌خوای می‌تونیم بدیمش به تو. من هم گرفتمش.

البته ممکنه با همه درخواست‌های آنلاین این جوری رفتار نکنن. به نظرم خیلی بستگی به اون کارشناسی داره که درخواست رو می‌بینه. یکی ممکنه بلافاصله روش اقدام کنه، یکی هم ممکنه خیلی جدی نگیردش. اون وقت یه همچین درخواستی احتمالاً دیگه تو کارتابل بقیه کارشناسا نمی‌ره چون یکی دیگه قبلاً مشاهده کرده‌تش.

به هر حال توصیه من اینه که برای ثبت‌نام بار اول حتماً پیگیری تلفنی رو انجام بدین.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به طرز فجیعی قطعی دارم
    هر شصت ثانیه اینترنت وصل میشه به مدت 7 ثانیه
    اعصابم رو ریخته به هم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اطراف تهرون

پيش فرض

سلام.............

متصدی کافی نت هستم در اسلامشهر و تا به امروز به دلیل وضع مالی بد مجبور شدم سه ماهه نا محدود 256 شارژ کنم.....تا چه سقفی سرعت دانلودم رو مایین نمیارن؟.....یعنی تا چند گیگ محدود نمیشم؟.....

ممنون میشم پاسخ بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.............

متصدی کافی نت هستم در اسلامشهر و تا به امروز به دلیل وضع مالی بد مجبور شدم سه ماهه نا محدود 256 شارژ کنم.....تا چه سقفی سرعت دانلودم رو مایین نمیارن؟.....یعنی تا چند گیگ محدود نمیشم؟.....

ممنون میشم پاسخ بدید
    تو سرویس‌های نامحدود دوره محاسبه مصرف ترافیک 31 روزه‌است. یعنی در هر 31 روز، شما با سرعت 256، 20 گیگابایت اول ترافیکت با سرعت حدود 3مگابیت در ثانیه، 10 گیگابایت بعدی ترافیکت با سرعت 1مگابیت در ثانیه و بعد از اون تا پایان 31 روز با سرعت اسمی سرویست یعنی 256کیلوبیت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی.
    هر 31 روز دوباره به همین ترتیب تکرار می‌شه.

یه سؤال: واقعاً برای کافی‌نت، 256 کفاف می‌ده؟ فکر کنم باید حتماً از یه نرم‌افزار سهمیه‌بندی پهنای باند اینترنت روی استیشن‌های متصل به اینترنت تو کافی‌نتت استفاده کنی، وگرنه سر هفته کل جایزه 30 گیگ مصرف منصفانه‌ات ته می‌کشه.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •