تو مشهد نه, من همین امروز زنگ زدم 2مگ تو تابستون تمدید شد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو مشهد نه, من همین امروز زنگ زدم 2مگ تو تابستون تمدید شد.
امروز سرعت من افتضاح کشیده پائین بزور صفحات رو باز میکنه !
کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟
شاتل 2مگ کرج
مسخره کردن خودشونو
![]()
Last edited by mr-dion; 18-06-2011 at 13:25.
مراقب باشید. شاتل داره دزدی می کنه. منم بیش از سه ماه طول کشید تا 1005 مطمئن شدم داره دزدی می کنه. سه تا رایانه ی دیگه رو آوردم با سه تا مودم دیگه آزمایش کردم دیدم درسته و دارن دزدی می کنن. اگر حس می کنید مصرفتون رفته بالا مشکل از شاتل هست و نه شما
در صورتی که هر از گاهی چراغ لینک شما چشمک زن می شه و دوباره وصل می شه بدونید دارن کاری می کنند ولی نمی پذیرند
وقتی شرکت های دیگه هستند واقعا اشتباه هست. منم الان یه مقداری از اینترنم باقی مونده. همین که این 500 مگ تموم بشه می رم صبا نت.
امروز سوال کردم گفتن معلوم نیست تمدید کنن یا نه
گفت شب با احتیاط دانلود کنی که اگه دانلود رایگان رو حذف کردن ترافیک تموم نشه!
امروز صبح که سرعت میانگین رو حساب کردم دیدم به جای سرعت 240-250 سرعت 215 کیلوبایت بوده بازم نصف فایل ها تا صبح دانلود نشدن دیشب از 1 تا 8 حداکثر 5200 مگ دانلود کرده و 300 مگ اپلود
فکر کنم چون هر شب حدود 50 تا فایل رو همزمان از مدیافایر شروع می کنم این اتفاق می افته وگرنه سرعت ساعت 1:20 حدود 240-250 بود صبح هم که بیدار شدم بازم همین طور
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
پس ممکنه این ترافیک های دانلود و اپلود شده اضافه واسه اون باشه؟؟؟ منکه دیگه خسته شدم هر بار که بیدار میشم میبینم با همون سرعت و محاسبه ای که کردم بازم نصف فایل ها کامل دانلود نمیشه سرعت و ترافیک یه جای دیگه هدر میرهمراقب باشید. شاتل داره دزدی می کنه. منم بیش از سه ماه طول کشید تا 1005 مطمئن شدم داره دزدی می کنه. سه تا رایانه ی دیگه رو آوردم با سه تا مودم دیگه آزمایش کردم دیدم درسته و دارن دزدی می کنن. اگر حس می کنید مصرفتون رفته بالا مشکل از شاتل هست و نه شما
در صورتی که هر از گاهی چراغ لینک شما چشمک زن می شه و دوباره وصل می شه بدونید دارن کاری می کنند ولی نمی پذیرند
من مشتری امروز و دیروزشون نیستم. سال ها هست ازشون می گیرم. 1005 دیگه مطمئن هساتم دارن یه کاری می کنند برم از این شرکت. انگار دارن مشتری هایی که شبانه رایگان می گیرن و فعال هستن هر شب با لینک مستقیم رو با این کارها آزار می دن که برن بیرون. حالا در این میون میان دزدی هم می کنند که یکی مثل من بیپچاره بیاد 12 گیگگگگگگگگگ بخره (البته 2 گیگش هدیه بود) و یک زیان دست کم 35 هزارتومنی به من بزنن بعد هم ناچار بشم برم عوض کنم شرکتو
فقط مراقب باشید. من خودم باور نمی کردم
مدت ها هست چراغ لینک مودم من داره قطع و وصل می شه و هیچ کاری نمیکنند. مودم جدید هم خریدم. هر بار یک چیزی می گن.
یک روز سرعت من شده بود 4 و 3 زنگ زدم گفتم اینجوری شده. شماره تلفن رو ازم خواست و مودم رو گفت خاموش و روشن بکن. این کارو کردم سرعت برگشته بود سر جای خودش!!! این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
Last edited by pashangparsi6; 18-06-2011 at 14:24.
شاتل برای تولد 3 گیگ ترافیک مجانی دیگه نمیده ؟!
دقیقا برای منم یک روز همینجوری شده بود...
واقعا متاسفم برای این شرکت که هر سال داره افتضاح تر میشه....
من قراردادم با شاتل تموم شده،اگه دوره ی جدیدو پرداخت نکنم خودبه خود قرارداد فسخ میشه؟
سرویس Art 1 تهران با VPN
![]()
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)