رسما دیگه خسته شدم ازبس مودم ریست کردم تا یه پینگ درست بده که اونم 170 با 8.8.8.8 میده در بهترین حالت!!!الا پینگ بعد ریست شد 350
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
رسما دیگه خسته شدم ازبس مودم ریست کردم تا یه پینگ درست بده که اونم 170 با 8.8.8.8 میده در بهترین حالت!!!الا پینگ بعد ریست شد 350
اره این دو سه روزه بعضی وقتا پینگم میره 250
الان خوبه
تو چند پست قبل منم همین مشکلو داشتم تا دیشب امروز یکم بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا عزیزانی که سرویس عصرانه آسیاتک دارن خواهشا بگن سرعت سرور خارجی شون چقدر هست و آیا تا 16 مگ بازه آخه میخوام بیام آسیاتک ممنون میشم![]()
دوست من گرفته میگه سرعت دانلود تو ساعات رایگان میشه ۱۵۰ کیلوبایت و شدیدا کاهش داره. سرور داخلی/خارجی فرق نداره.
اتفاقا یکی دیگه هم میگفت سرعتو محدود کردن برای من
خوب شد من پولشو ندادم وگرنه سرعت محدود بشه من یه لحظه نمیتونم اون سرویسو تحمل کنم میرم یه جای دیگه شاتلی چیزی هم کیفیتش بهتره هم این مسخره بازیای آسیاتکو نداره بین کاربراش فرق میزاره لعنت بهش
تازه اولشه احتمالا در آینده خیلی پایینتر میاد تا اون 256 گیگ درست در بیاد.![]()
Last edited by android500; 13-11-2016 at 14:32.
سلام
شاتل از آسیاتک بهتره؟
من خیلی وقته میخوام آسیاتکو بذارم کنار اما شرکت بهتری پیدا نمیکنم!
همشون وضعشون خرابه فقط ایرانسل یکم درسته و آسیاتکی که من میبینم از همشون بی کیفیت تره
رو اونیکی خظمون پارس آنلاین گرفتیم یه اینترنت معمولی رو داره ارائه میده ولی آسیاتک اکثرا مشکل داره پینگ میره بالا سرعت کم میشه (تک کانکشن) یدونه عکس تو تلگرام پدرتو درمیاره همش باید اعصاب بزاری مودمو خاموش روشن کنی ... ولی برعکس بقیه شرکتا نت با ثباتتری رو ارایه میدن
پسر خالم هم شاتل گرفته واقعا نتش فوق العادست از لحاظ کیفیت خیلی راضیه.
در کل وضع اینترنت ایران به دلایل خاصی که مهمترینشون مسائل فرهنگی و ... باشه آشغاله کافیه یه سر به سایت rabb.it بزنی و باهاش بری تست سرعت بگیری یا تو توتوب بگردی و بفهمی نت واقعی یعنی چی.![]()
Last edited by android500; 13-11-2016 at 16:30.
احترام به شعور مخاطب مهمترین چیزه!
من راضی ام یک سرویس متوسط داشته باشم اما شرکت به شعورم توهین نکنه و پشتیبان هاش فکر نکنن از پشت کوه اومدیم و هربار که زنگ میزنیم از روی کاغذ نخونن که اسپلیتر رو جدا کن مستقیم وصل کن!!!
آسیاتک خوب بود اما دیگه تموم شده!
من خودم از سال 90 مشترک آسیاتک بودم و معمولا از سرویس هام راضی بودم.
اما از وقتی دانلود شبانه برداشته شد و طرح های جدید اومد آسیاتک به گند کشیده شده!
سرعت دانلودم تا دو هفته پیش 1 مگ بر ثانیه بود اما یکباره اومد شد 200kb/s و تو این دو هفته نزدیک 10 بار زنگ زدم و پاسخ های بچه گانه پشتیبان ها رو شنیدم.
آخرش بهم گفتن که مشکل از مرکز مخابراتی شماست
منم دیگه بیخیال شدم
اما دنبال فرصتی میگردم که برم یه شرکت دیگ
یه مشکل دیگه که اسیاتک داره اینه که هر اتفاقی که برای اینترنت ملی میفته اولین اثرش رو آسیاتکه به خاطر همین همیشه مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)