سلام کسی تیپ 364 نصیرزاده مهاباد بوده؟
سلام کسی تیپ 364 نصیرزاده مهاباد بوده؟
سلام
امروز امریه ام اومد و افتادم تهران- لویزان مرکز آموزش پشتیبانی شهید سر لشگر فیض الله امانی نزاجا
کسی خبر داره چه جور جاییه؟
سلام رفیق..
اول از همه فرقی نمیکنه شما کدوم قسمت از پادگان لویزان باشی! همینکه لویزان باشی انگار توی هتل 5 ستاره هستی! تبریک میگم بهت!..
قسمت پشتیبانی هم خدا رو شکر یعنی دیگه بالا سر سرباز نمیوفتی و کمک مربی نمیشی!
چنتا از دوستای من با پارتی بازی افتادن این قسمت، پس خیالت راحت جای ردیفی افتادی....
راستی شما هم دوره کد تکاوری پرندک بودی؟؟ امریه ها چه جوری شده؟ بچه های تهران بیشتر کجا افتادن؟؟ ستوان سوم هم به کسی دادن؟؟؟
سلام شما یگان افتادی اونجا یا دوره کد؟ چون من دوره کد خوردم اونجا و باید آخر این هفته خودمو معرفی کنم
منم خیلی دوس دارم بدونم چجور جاییه اونجا!!
سلام ایشالا که همینجور که میگید باشه
امریه ها خوب نبود اصلا! قشنگ حالت صفر و یک داشت... کسایی که پارتی و آشنا داشتن جای خوب و کسایی که پارتی و آشنا یا شرایط خاص نداشتن جاهای پرت افتادن. توصیه من اینه که از همین الان به فکر پارتی باش
ستوانی هم از 100 نفر کلا به 7-8 نفر دادن تو گروهان ما
سلام من دوره کدم تموم شده و یگانم اونجاست
دوره کدها بیشتر تو شیراز و اصفهان یا مثل دوره کد خودم تو پرندکه ... همین که دوره کد تو تهران خوردی خیلی عالیه
سلام دوستان، کسی هس که واسه تقسیمات، نیروی زمینی ارتش تو شیراز افتاده باشه و بخواد کازرون خدمت کنه؟ من از 10 تیر باید برم 07 کازرون با درجه ستوان 3 و بچهی شیراز هم هسم. اگر کسی بود و خاص جابه جا کنه ممنون میشم پیغام خصوصی بده![]()
Last edited by shakhdar; 27-06-2015 at 21:22.
تیپ 37 زرهی شیراز دارنگون کسی اطلاعاتی داره؟
سوال اصلی: تو برگه امریه من زده رسته الکترونیک کد تجهیزات مخابراتی
الان من رسته الکترونیک بدوزم رو یقه فرنچ یا بزارم ببینم پادگان چی بم میگه؟
Last edited by psycho0098; 27-06-2015 at 21:21.
یکی جواب ما رو هم بده بار سومه دارم میپرسم![]()
دادا خو حتما کسی نرفته که جوابتو نمیدن![]()
سلام
من الان همین اداره هستم. جای بدی نیست. البته همه جا بد و خوب داره کلی نمیشه گفت خوبه یا بد!
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)