دوستان مبدل سگا برای کنسول جیتگ ایکس باکس کی لینک دانلود و آموزش داره بده ما... دیوونه بازی ms pacman هستم.... اگه بازی ms pacman هم برای xbox کسی لینک دانلود داره بده ما...
دوستان مبدل سگا برای کنسول جیتگ ایکس باکس کی لینک دانلود و آموزش داره بده ما... دیوونه بازی ms pacman هستم.... اگه بازی ms pacman هم برای xbox کسی لینک دانلود داره بده ما...
یعنی میشه 20-30 تا بازی رو روی هارد اکسترنال نصب کرد ؟ بعد بازهم لازمه همش پوشه Xbox رو rename کنیم یا خودش چندتا پوشه میسازه ؟
هزینش چقدره ؟
ورژن دشبورد کنسول من 2.0.16203.0 هستش یعنی جیتگ میشه ؟
بله چرا که نشه... شما الان فقط یه قسمت کوچیکی از هارد اکسترنالتو دستگاهت میشناسه... حتی وقتی فلش وصل میکنی همشو نمیشناسه اما وقتی جیتگ میکنی همه ظرفیت هاردتو میشناسه و میتونی استفاده کنی... 20 30 تا بازی که کمه شما 1000 تا بازی روش نصب کن... شما میتونی یه پوشه بسازی و بازی ها رو انتقال بدی به اونجا... اونوقت توی قسمت my games داشبوردت هر بازی که روی چه هارد خودت و چه اکسترنال نصب باشه نشون میده و با یه کلیک کمتر از 3 ثانیه بازیو اجرا میکنه... من خودم هارد اکسترنالم رو بردم پیشش واسم 10 12 نصب بازی رو هارد به هارد کرد ... بعد اومدم خونه راحت بازی رو از روی هارد اکسترنال اجرا کرد... ولی من جون ظرفیت هارد کنسولم بالاس همشو move کردم روو هارد کنسول... اما واسه بازی های آرکید یه برنامه به هست به نام xexmenu 1.1 که باید روو کنسولت نصب کنی... بعد که بازی arcade انتقال دادی به هارد کمتر از 10 ثانیه میتونی قفل تمام بازی های arcade رو بشکنی... بعدش راحت اجرا میشه...
اما هزینش شیراز از من 90 تمن گرفت... خب داشبوردت 16xxx هست... شیراز فقط آقای دانش میتونه همچین داشبوردی جیتگ کنه... مشهد به اون بزرگیش کسی نتونسته جیتگ کنه... باید بپرسی ببینی واست میتونن جیتگ کنن یا نه... اما معمولا داشبوردای 14xxx و کمترشو اکثرا میتونن... چون جیتگ یه عملیات هم سخت افزاری و نرم افزایه... یه سری دیود و آی سی به دستگاهت اضافه میشه... همچنین چند عملیات نرم افزاری هم انجام میشه... آقای دانش گفت مایکروسافت توو آپدیت جدید سعی کرده جلو جیتگ رو بگیره... اما هنوز راهای واسه دور زدنشون هستگفت یه اشتباه کوچیک کنسول رو واسه همیشه از بین میبره
![]()
Last edited by arashsard; 06-04-2013 at 11:57.
من یه توضیح در این مورد بدم.... شما وقتی یه هارد ( چه فلش و چه اکسترنال ) میخوای به کنسولت وصل کنی وقتی وصل میکنی اول کنسول کلشو فرمت میکنه بعد خودش کانفیگ میکنه و پارتیشن بندی میکنه.... دقیقا میشه مثل هارد خود کنسول ... شما وقتی هارد رو از کنسول میکشی و به pc وصل میکنی محیط هارد کامل فرق میکنه... دیگه اون پارتیشن بندیا رو سیستم نشون نمیده... یه همچین محیطی میشه...
الان یه سوال پیش میاد... اینکه من اون بازیای ( آرکید یا خود بازیای xbox ) که مثلا دانلود کردی رو کجای فلش بریزم؟؟؟ بهترین و آسونترین کار استفاده از برنامه horizon هست... شما اون فایلی که دانلود کردی ( dlc یا xbli یا ... ) از طریق همین برنامه میتونی انتقال بدی...
فقط کافیه فلشی که کانفیگ کردی رو وصل کنی به سیستم... بعد برنامه horizon رو باز کنی...
بعد از inject file فایلی که دانلود کردی انتخاب میکنی.... مثلا من بازی آرکید ms pacman دانلود کردم.... خیلی راحت به قسمت game اضافه شده... حالا مثلا شما یه فیلم اضافه میکنی میره توو ویدئو... بعد که دوباره هاردو به کنسول وصل کردی میری به همون بخش و بازی یا ویدئو رو اجرا میکنی...
بعد با برنامه xexmenu 1.1 راحت قفل بازیو میشکنی و بازی میکنی...![]()
Last edited by arashsard; 06-04-2013 at 18:30.
یک ماه!!!....باتری ها چند میلی آمپرن؟ شارژرتون هم انرژایزر هست؟؟
تجربه خوبی از باتری شارژی ندارم...زود عمرش تموم میشه.
--------
دوستان این کنترلر سیم دار xbox (قیمت حدود 40-50) کیفیتش چطوره؟!
+
کجا میشه لیست بروز و کامل بازیهای xgd3 رو پیدا کرد؟
ممنون.![]()
با اجازه امید عزیز............
البته Play & Charge Kit انواع مختلفی داره،همشون هم جنسای تقلبیش 100 برابره اصلش تو بازار ریخته،که یکی از مشکلات کوچیکشون گیر کردن باطری به دسته هست و خراب کردن گیره نگهدارنده ی جای باطری................
اگه میخواید تهیه کنید حتما از جای معتبر و اصلش رو تهیه کنید..............
کنترلر سیم دار اصل که اصلا اون قیمت نیست،اصلش حدود 90 تومن هستش،اونی که شما میگی چینی هستش که کیفیتش معمولیه،آنالوگاش هم خیلی ضعیفه...................
اینم لیست بازیهای XDG3:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بازی کردن با افزاد دیگه تو محیط لایو پولیه یا مجانیه ؟
اول باید پول بدی یه اکانت گلد بخری-تو سایتهای ایرانی هم میفروشن
بعدش وصل میشی به لایو و کد اکانت گلدتو وارد میکنی-اکانت گلد میتونه از 48 ساعته باشه تا 1 ساله
بعد بازیهایی که نیاز به پوینت ندارنو میتونی راحت بدون پرداخت پول بازیشون کنی-پوینت:پول مجازی تو محیط لایو
بازیهای هم که پوینت میخوان باید بری پوینت بخری از سایتها و کدو وارد کنی تا بتونی بازیهایی که نیاز به پوینت دارنو بازی کنی-البته بدون چیز پی ان نمیتونی این کارو بکنی و اگه اینکارو بکنی با توجه به اینکه IPت تغییر میکنه ممکنه کنسولت بن بشه
دوستان اگه کنسول روشن باشه usb وارد یا خارج کنیم که واسه کنسول مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ یا باید خاموش کنیم usb وارد و خارج کنیم ؟؟؟
این قدر ناناز بازی در نیار کنسولت لوس میشه ها
باید میپرسیدی فلش براش مشکلی پیش نمیاد؟ تا بگم نه خیالت راحت
فلش بندانگشتی بزنی به کنسول با اون هیکل چیش میشه آخه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)