در یگان به شما چهار بند فانوسقه، کلاه فیبیری و قمقه اب خواهند داد و تا پایان خدمت متعلق به شماست ، در پایان خدمت باید ان ها را صحیح و سالم به انبار یگان تخویل دهید.
در یگان به شما چهار بند فانوسقه، کلاه فیبیری و قمقه اب خواهند داد و تا پایان خدمت متعلق به شماست ، در پایان خدمت باید ان ها را صحیح و سالم به انبار یگان تخویل دهید.
سلام
من آموزشیم تموم شده چند روز دیگه باید خودمو برای خدمت در یگان معرفی کنم، می خوام همینجا عکس بگیرم ببرم تا بعد کم تر مشکل داشته باشم
این عکسی که برای ارتش باید بگیریم چه مشخصاتی باید داشته باشه
باید درجه سرباز داخل مشخص باشه یا نه ؟ من که درجم گروهبان یک هستم و درجه ام روی بازو هست باید در عکس مشخص باشه؟
اگر کسی عینک داشته باید عینکش رو هم بزنه یا عکس بدون عینک مانعی نداره ؟
سایز عکس همون سه در چهار هست ؟
-شش عدد عکس کفایت می کنه یا بیشتر لازم هست ؟
Last edited by musican33; 27-06-2015 at 10:29.
عكس بايد سه در جهار پشت زمينه سفيد تمام رخ و در ان درجه شما مشخص باشد ، اگر بدون عينك هم باشه مسلئه اي نيست
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
داداش تو کی فرستادی دفترچت رو؟؟؟
سلام
شما چون از کارشناسی نا پیوسته انصراف دادین دیگه تا تعیین وضعیت خدمتیتون نمیتونید ادامه تحصیل بدین و از تاریخ انصراف ۱ سال فرصت دارین اعزام بشید.
فک می کنم این که شما گفتین مربوط به دانشجویانی باشه که از کارشناسی پیوسته انصراف دادن و بهشون مدرک کاردانی دادن؟ ولی من کاردانی فارغ التحصیل شدم و کارشناسی ناپیوسته انصراف دادم. این طور که قوانین رو خوندم هر کسی در طول تحصیل مجازه یک بار انصراف بده و دوباره مشغول تحصیل بشه
من اعزام مجدد بودم...امروز حکم دادن...افتادم همون پادگان قبلی..![]()
سلام..
آقا ماهایی که بچه تهرانیم دوره کُد پرندک هرروز روز برگ میشیم؟؟ یا مثل آموزشی باید بمونیم توو پادگان؟؟ اگه مرخصی روزانه بدن، صبحا چه ساعتی باید حاضری بزنیم توو دژبانی؟؟
در مورد دوره تکاوری و کار با جنگ افزارهایی که توی برگ امریه خورده هم ممنون میشم یه توضیحی بدی، کلا کار عملی شما اونجا زیاد انجام میدین؟ یا تا الان همش علافی و هتل بوده؟؟
و اینکه امتحانای دوره کُد هم مثل امتحانای دوره ی آموزشی الکی و بی تاثیره؟؟
ممنون دادشی
کسی تا حالا تو تیپ 41 قوشجی بود؟؟ اگه بوده یه توضیحی درباره اش بده
سلام دوستان
از عزیزانی که دوره کد عقیدتی لویزان رو گذروندند یا اطلاعاتی راجع بهش دارند خواهشمندیم یه اطلاعاتی به ما که به زودی عازمیم اونجا، بدن!
امکانات پادگان در مقایسه با 01 چطوریاست؟ بهتره یا نه؟ وضعیت حمام و آسایشگاهش چطوریه؟ آبسردکن داره؟
رژه هم داریم یا نه؟
روزبرگ میدن؟
کلاس هاش چطوریاست؟
چند نفر هستیم اونجا؟
مسیر ورود و خروج به پادگان از کجاست؟
ساعات کلاس ها چطوریه؟ بعدازظهر هم کلاس داریم؟
پنجشنبه ها هم کلاس هست؟
پیشاپیش ممنوووووووون
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)