تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3175 از 4751 اولاول ... 2175267530753125316531713172317331743175317631773178317931853225327536754175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,741 به 31,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی 19؟! من با 128 3گیگیه 60 هست که
    196 کیلوبیت میشه 24 کیلوبایت نه 19

سرویس شما حجمی هست و دارن به شما حجم میفروشن . سرعت سرویس حجمی رو که با نامحدود یکی نمی کنن.

اینا می تونستن روز ها به شما سرعت 1 گیگ بر ثانیه میدادن تا 3 سوته حجمتون رو تموم کنین و گیگی 5 تومن پول بدی.

2. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چند روز سرعت افت کرده شما هم همینطوری هستید ؟ یعنی روزها که سرعت روی 60 و 70 بود الان روی 16 کیلوبایت ... 128 اکو دارم .

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

چند روز سرعت افت کرده شما هم همینطوری هستید ؟ یعنی روزها که سرعت روی 60 و 70 بود الان روی 16 کیلوبایت ... 128 اکو دارم .
    جون من 128 شاتل کجا و 128 صبانت کجا(خودتون مقایسه کنید):

البته تو تست 2.1 مگ بود موقع تموم شدن دانلود 1.62 داد(تو ای دی ام سرعتم فیکس 260)

5. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

196 کیلوبیت میشه 24 کیلوبایت نه 19

سرویس شما حجمی هست و دارن به شما حجم میفروشن . سرعت سرویس حجمی رو که با نامحدود یکی نمی کنن.

اینا می تونستن روز ها به شما سرعت 1 گیگ بر ثانیه میدادن تا 3 سوته حجمتون رو تموم کنین و گیگی 5 تومن پول بدی.
    چه گیری کردما :( پس فک نکنم هیچ راهی باشه که من هم بتونم سرعت خوب برا بازی داشته باشم , هم حجم زیاد برا دانلود , شبها هم که همش قطع هست :(

داره خودمونی میشه Amirwwe619's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

چند روزیه سرعت اومده پایین ، پینگ هم خراب شده ، کس دیگه هم این مشکلو داره؟ :(

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان برای شالتل این نامه رو فرستادم و پساخشون این بوده و قبول نمی کنند و می گن باید یکی بیاد خونه ی خودتون اگر هم درست بود باید هزینه ی اومدنش رو بدین. از نظر شما چکار کنم؟

شما بر چه پایه می فرمایید که در لاگ ها مشکل خالصی نبوده
    اگر لاگ ها را بررسی کرده بودید می دیدید که من توی این چند روز پایانی هر دقیقه که به اینترنت وصل شدم یک میلیون و خورده ای برای هر دقیقه مصرف برای بنده درج می شود. مودم من هیچ مشکلی ندارد. اصلا مودم من قدیمی هست و این کارهای که می فرمایید قابل انجام نیست. همین مودم را بر روی سه رایانه و خط دیگر آزمایش کردم و هیچ مشکلی در کار نبوده. چطور می فرمایید مشکلی خاصی دیده نشد؟

با درود. بنده نزدیک به 3 ماه است که به نحوه ی مصرف اینترنت خود مشکوک شده ام. مصرف من دست کم در این سه ماه 10 برابر شده بدون اینکه فعالیت یا دانلود ویژه و زیادی داشته باشم. در این دوره ی سه ماهه ناچار شده ام نزدیک به 12 گیگ خریداری کنم که با توجه به دو گیگ هدیه بنده نزدیک به 10 گیگ خریداری کرده ام. یعنی نزدیک به 30 هزار تومان به بنده زیان رسیده است. تا اینکه چند روز پیش متوجه شدم که همین که به اینترنت وصل می شوم تنها با باز کردن یک برگه ی ساده ی اینترنتی و گذشت یک دقیقه 1 میلیون بایت از حساب من کم می شود و اگر ادامه پیدا کند همچنان کم می شود بدون استفاده از هر نرم افزاری یا هر چیزی.
    مودم من با کابل شبکه وصل می شود و ویرلس نیست.
    1-بنده همه ی درایو های خود را فرمت کردم و ویندوز تازه نصب کردم
    2- سه نوع ویروس یاب به روز شده را نصب کردم و همه ی رایانه را گشتم و هیچ ویروسی در کار نبود
    3- دیواره ی آتش زون آلارم را نصب کردم و همه ی دسترسی ها به اینترنت را قطع کردم
    4- همه بخش های به روز رسانی ویروس یاب ها و نرم افزارها و ویندوز را خاموش کردم
    5- دوباره رایانه را فرمت کردم و این بار ویندوز 7 نصب کردم بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری و باز هم همچنان مشکل حل نشد
    6- در این میان بارها با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم و به پیشنهاد آن ها هم مودم را عوض کردم و هم تا کنون سه رایانه ی دیگر را به این جا آوردم و رایانه های بدون اشکال در (در خانه ی صاحب رایانه) در اینجا همین که به اینترنت وصل می شود با گذشت دو دقیقه و باز کردن یک صفحه ی اینترنتی مانند یاهو مصرف به بالای 1 میلیون بایت می رسد و ادامه نیز دارد
    تکلیف این مقدار پولی که بنده بدون دلیل به حساب شما ریختم چی می شه؟ همچنان مشکل بنده حل نشده و با وصل شدن به اینترنت مصرف به صورت شگفت آوری در عرض 1 دقیقه به بیش از 1 میلیون بایت می رسه
    From: RT < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام
    مشترک گرامی جناب آقای
    کانکشن ها و لاگهای شما بررسی شد و مشکل خاصی مشاهده نشد. لطفا کانکشن ها و لاگهای خود را در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخش ترافیک مصرفی) بررسی نمایید و درصورتی که در تاریخ خاصی مشکلی را مشاهده نمودید در ایمیل خود ذکر بفرمایید تا دقیقا بررسی شود.در مورد موردی که عرض کردید لازم به تذکر است که برای پی بردن به این موضوع که ترافیک شما بیهوده محاسبه میشود میتوانید مودم را روشن نمایید ولی کابل مودم را قطع بفرمایید و چند دقیقه روشن باشد و سپس مودم را خاموش نمایید و لاگ خود را در my.shatel.ir بررسی نمایید.

9. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ضایع تر از شاتل تو دنیا وجود نداره
    تو گیم انلاین ابرومونو برد
    پینگش ازهمه افتزاه تر بود
    800

11. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این برنامه رو از کجا میشه دانلود کرد من هر چی توی سایت شاتل گشتم چیزی دستگیرم نشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چه گیری کردما :( پس فک نکنم هیچ راهی باشه که من هم بتونم سرعت خوب برا بازی داشته باشم , هم حجم زیاد برا دانلود , شبها هم که همش قطع هست :(
    با شاتل اساسا نمیشه بازی آنلاین در سطح خوب کرد (غیر از بازی های web browser )
    جدا از مشکل سرعت مشکل Ping و Time Out داره و بدجوری میره رو اعصابت .

اگه می خوای آنلاین بازی کنی صبانت ظاهرا بهترینه فعلا.

15. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shady08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

شاتل خیلی مسخرس کاراش ورداشته یه ساعت به شبانش اضافه کرده که مثلاً چی بشه به طوری از 1 تا 3 صفحه های وب هم درست حسابی باز نمیشن وی p ان هم که اصلا شبا کانکت نمیشه تورنت Torrent هم که بستن خداییش دلمون به چیه شاتل باید خوش باشه ؟! ...

17. 2 کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •