196 کیلوبیت میشه 24 کیلوبایت نه 19
سرویس شما حجمی هست و دارن به شما حجم میفروشن . سرعت سرویس حجمی رو که با نامحدود یکی نمی کنن.
اینا می تونستن روز ها به شما سرعت 1 گیگ بر ثانیه میدادن تا 3 سوته حجمتون رو تموم کنین و گیگی 5 تومن پول بدی.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
196 کیلوبیت میشه 24 کیلوبایت نه 19
سرویس شما حجمی هست و دارن به شما حجم میفروشن . سرعت سرویس حجمی رو که با نامحدود یکی نمی کنن.
اینا می تونستن روز ها به شما سرعت 1 گیگ بر ثانیه میدادن تا 3 سوته حجمتون رو تموم کنین و گیگی 5 تومن پول بدی.![]()
چند روز سرعت افت کرده شما هم همینطوری هستید ؟ یعنی روزها که سرعت روی 60 و 70 بود الان روی 16 کیلوبایت ... 128 اکو دارم .
جون من 128 شاتل کجا و 128 صبانت کجا(خودتون مقایسه کنید):
البته تو تست 2.1 مگ بود موقع تموم شدن دانلود 1.62 داد(تو ای دی ام سرعتم فیکس 260)
![]()
چه گیری کردما :( پس فک نکنم هیچ راهی باشه که من هم بتونم سرعت خوب برا بازی داشته باشم , هم حجم زیاد برا دانلود , شبها هم که همش قطع هست :(
چند روزیه سرعت اومده پایین ، پینگ هم خراب شده ، کس دیگه هم این مشکلو داره؟ :(
دوستان برای شالتل این نامه رو فرستادم و پساخشون این بوده و قبول نمی کنند و می گن باید یکی بیاد خونه ی خودتون اگر هم درست بود باید هزینه ی اومدنش رو بدین. از نظر شما چکار کنم؟
From: RT < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما بر چه پایه می فرمایید که در لاگ ها مشکل خالصی نبوده
اگر لاگ ها را بررسی کرده بودید می دیدید که من توی این چند روز پایانی هر دقیقه که به اینترنت وصل شدم یک میلیون و خورده ای برای هر دقیقه مصرف برای بنده درج می شود. مودم من هیچ مشکلی ندارد. اصلا مودم من قدیمی هست و این کارهای که می فرمایید قابل انجام نیست. همین مودم را بر روی سه رایانه و خط دیگر آزمایش کردم و هیچ مشکلی در کار نبوده. چطور می فرمایید مشکلی خاصی دیده نشد؟
با درود. بنده نزدیک به 3 ماه است که به نحوه ی مصرف اینترنت خود مشکوک شده ام. مصرف من دست کم در این سه ماه 10 برابر شده بدون اینکه فعالیت یا دانلود ویژه و زیادی داشته باشم. در این دوره ی سه ماهه ناچار شده ام نزدیک به 12 گیگ خریداری کنم که با توجه به دو گیگ هدیه بنده نزدیک به 10 گیگ خریداری کرده ام. یعنی نزدیک به 30 هزار تومان به بنده زیان رسیده است. تا اینکه چند روز پیش متوجه شدم که همین که به اینترنت وصل می شوم تنها با باز کردن یک برگه ی ساده ی اینترنتی و گذشت یک دقیقه 1 میلیون بایت از حساب من کم می شود و اگر ادامه پیدا کند همچنان کم می شود بدون استفاده از هر نرم افزاری یا هر چیزی.
مودم من با کابل شبکه وصل می شود و ویرلس نیست.
1-بنده همه ی درایو های خود را فرمت کردم و ویندوز تازه نصب کردم
2- سه نوع ویروس یاب به روز شده را نصب کردم و همه ی رایانه را گشتم و هیچ ویروسی در کار نبود
3- دیواره ی آتش زون آلارم را نصب کردم و همه ی دسترسی ها به اینترنت را قطع کردم
4- همه بخش های به روز رسانی ویروس یاب ها و نرم افزارها و ویندوز را خاموش کردم
5- دوباره رایانه را فرمت کردم و این بار ویندوز 7 نصب کردم بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری و باز هم همچنان مشکل حل نشد
6- در این میان بارها با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم و به پیشنهاد آن ها هم مودم را عوض کردم و هم تا کنون سه رایانه ی دیگر را به این جا آوردم و رایانه های بدون اشکال در (در خانه ی صاحب رایانه) در اینجا همین که به اینترنت وصل می شود با گذشت دو دقیقه و باز کردن یک صفحه ی اینترنتی مانند یاهو مصرف به بالای 1 میلیون بایت می رسد و ادامه نیز دارد
تکلیف این مقدار پولی که بنده بدون دلیل به حساب شما ریختم چی می شه؟ همچنان مشکل بنده حل نشده و با وصل شدن به اینترنت مصرف به صورت شگفت آوری در عرض 1 دقیقه به بیش از 1 میلیون بایت می رسه
با سلام
مشترک گرامی جناب آقای
کانکشن ها و لاگهای شما بررسی شد و مشکل خاصی مشاهده نشد. لطفا کانکشن ها و لاگهای خود را در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخش ترافیک مصرفی) بررسی نمایید و درصورتی که در تاریخ خاصی مشکلی را مشاهده نمودید در ایمیل خود ذکر بفرمایید تا دقیقا بررسی شود.در مورد موردی که عرض کردید لازم به تذکر است که برای پی بردن به این موضوع که ترافیک شما بیهوده محاسبه میشود میتوانید مودم را روشن نمایید ولی کابل مودم را قطع بفرمایید و چند دقیقه روشن باشد و سپس مودم را خاموش نمایید و لاگ خود را در my.shatel.ir بررسی نمایید.
ضایع تر از شاتل تو دنیا وجود نداره
تو گیم انلاین ابرومونو برد
پینگش ازهمه افتزاه تر بود
800
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با شاتل اساسا نمیشه بازی آنلاین در سطح خوب کرد (غیر از بازی های web browser )
جدا از مشکل سرعت مشکل Ping و Time Out داره و بدجوری میره رو اعصابت .
اگه می خوای آنلاین بازی کنی صبانت ظاهرا بهترینه فعلا.
شاتل خیلی مسخرس کاراش ورداشته یه ساعت به شبانش اضافه کرده که مثلاً چی بشه به طوری از 1 تا 3 صفحه های وب هم درست حسابی باز نمیشن وی p ان هم که اصلا شبا کانکت نمیشه تورنت Torrent هم که بستن خداییش دلمون به چیه شاتل باید خوش باشه ؟! ...
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)