ممنون از پاسختون
ممنون از پاسختون
بايد يك هفته قبل از اتمام فرجه دفترچه رو ارسال كند تا وارد غيبت نشود اما همين طورى نمى تونه در خواست معافيت پزشكى بدهد ابتدا بايد پزشك عمومى مورد تاييد نظام وظيفه او را معاينه كند و در صورت وجود مشكل يا بيمارى او را به كميسيون معرفى كند،
حال فرض كنيم كه در فروردين كارهاى ارسال دفترچه و معاينه پزشك را انجام دهد در صورت لزوم كميسيون ، تاريخى در ارديبهشت تعيين مى شود اگر راى كميسيون به غير از معافيت دائم باشد براى او تاريخ اعزام در نظر گرفته مى شود ( اگر شانس داشته باشد گاهى كميسيون در اخر هاى ماه برگزار مى شود يعنى اگر كميسيون در اخر ارديبهشت باشد به تاريخ اعزام خرداد به احتمال زياد نخواهد رسيدچون ديپلم ها ١٩ هر ماه ه اعزام مى شوند) اگر به هر جهتى تاريخ اعزام در خرداد بود يك درخواست تعويق به اعزام در پليس +١٠ ثبت كند تا به كنكور هم برسد در ان صورت در تاريخ ١٩ تير اعزام خواهد شد. به اين ترتيب وارد غيبت هم نشده است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
رییس واقعا ممنون بابت این همه اطلاعات مفیدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بدترین لحظات زندگی لحظه رفتن به خدمته لامذهب. دو سال از عمر می پره میره. اه .
کاش فقط دو سال از عمر بپره این همه درس خوندی اونوقت بری طول ظل گرما برگه جریمه بنویسینوشته شده توسط mali58158158158158 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم دو سال نیست تازه، من 6 ماه فقط طول میکشه اعزام بشم دو سال و نیم الافیه
دوستان سلام
کسی نحوه پوشیدن لباس رو میگه؟مثلا بند پوتین و جوراب رو چطور باید بپوشیم ؟
و اینکه یکی از دوستانم 3 سال پیش برای معافیت پزشکی اقدام کرد و معاف نشد و سربازی نرفت .اما الان شرایط معافی رو داره.متونه اقدام کنه ؟ براش 3 سال غیبت زدن؟
بچه هایی که تو ناجا هستن وستوان میشن(حالا چه لیسانسه ها وچه فوق لیسانسه هاوبالاتر)در اکثر مواقع راهور(سر چهارراه) میشن مگر شرایط زیر رو داشته باشن
معاف از رزم باشن:معاف از رزم رو راهور لازم نداره چون سر چهار راه نمیتونه بزارتشون
قد کوتاه: این جا از اونجاهاس که قد کوتاه شاید خیلی به کار ادم بیاد
اما فوق لیسانس وبالاتر در ناجا :طبق قانون باید باتوجه به رشته شون ،به کار گرفته بشن اما این برای همه رشته ها صادق نیست! مثلا کسی که فوق لیسانس کانی شناسی داره رو چکارش کنن؟ مجبورن راهورش کنن![]()
درست یادم نیست چند میومد به حساب اما حدود 80ت هست ، در مورد امریه هم فکر نکنم فرقی کنه
سلام برادرای عزیز، یه سوال مهم داشتم لطفا راهنمایی کنید،
من الان سربازم با مدرک فوق دیپلم کاردانی ناپیوسته و انصرافی کارشناسی ناپیوسته(یک ترم خوندم انصراف دادم) ولی میخوام دوباره دانشگاه ثبت نام کنم برای کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد که داره بدون کنکور ثبت نام میکنه و خدمتو بپیچونم
اولا می تونم ثبت نام کنم بخاطر انصرافم؟ غیبت اولیه هم ندارم، فراری هم هنوز نشدم.
دوما اگه الان ثبت نام کنم کی از خدمت ترخیص میشم؟ آخر تابستون یا هر موقع که ثبت نام کنم
لطفا جواب بدید خیلی برام مهمه
سلام از ماست برادر عزیز
تا جایی که من می دونم با توجه به اینکه شما با مدرک کاردانی مشغول به خدمت هستید، و می خواهید در یک مقطع بالاتر یعنی کارشناسی ناپیوسته ادامه ی تحصیل بدهید و غیبت هم ندارید قاعدتا نباید هیچ مانعی برای ادامه ی تحصیل شما باشد و شما می توانید در مقطع کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنید. و آن انصراف هم خللی ایجاد نخواهد کرد.
اما در خصوص ترخیص از خدمت؛ من چندان اطلاعی ندارم ولی احتمال میدم ترخیص شما هنگام ثبت نام در دانشگاه باشه نه اینکه تا 31 شهریور اجازه ی ترخیص ندن؛ آخه شروع ترم دانشگاه ها که از اول مهر نیست و معمولا از اواسط شهریور ترم جدید دانشگاه ها شروع میشه
سلام
بعد آموزشی و برای خدمت در یگان نیاز به تهیه 4 بند که هم از پشت دو بندش به فانسقه و هم از جلو دو بند دیگش به فانسقه متصل میشه هست ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)