اتفاقا منم تا حالا محدود نشدم فقط پارسال که شبی 4 گیگ دانلود میکردم محدود شدم() الانم سرعت شب بین 65 تا 75 هست.
فقط کسی مشکل پینگ نداره؟ ماله من داغونه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اتفاقا منم تا حالا محدود نشدم فقط پارسال که شبی 4 گیگ دانلود میکردم محدود شدم() الانم سرعت شب بین 65 تا 75 هست.
فقط کسی مشکل پینگ نداره؟ ماله من داغونه.
نه اخه الان هم صبانت دارم و هم شاتل از شبانه شاتل فقط از 1 تا 3 استفاده میکنم
تازه اون هم دانلود نمیکنم فقط با شاتل وبگردی میکنم
در عوض یه 128 صبانت هم دارم که 2مگه سرعتش
با اون هم دانلود میکنم
ولی قبلا تنها شاتل داشتم و هر شب هم 1.4 گیگ دانلود میکردم ولی محدود نشدم
دیشب تونستم 1.5 گیگ بگیرم ولی خب از ساعت 1 تا 2.5 فقط حدود 150 مگ دانلود شد بعدش خوب شد . معلوم بود شاتل خودش از قصد dc میکرد![]()
اینم سرعت دانلود شبانه شاتلم:
البته چون اول دانلوده زمان درست محاسبه نشده!!!!!!!!
ولی در کل سرعت متوسطش از 70 کم تر نمیشه
![]()
الان وی پی ان من قطعه
از دیروز بعدازظهر شاتل طی اقدامی عجیب یوزر پس هر مشترک و به سرویس و خط خودش محدود کرده!!!!! (حداقل محدوده کرج)
از دوستان کسی نظری در این رابطه داشت به من P.M بده......
بچه ها این شاتل داره اعصاب منو خورد میکنه , چند شبه همین ساعت 1 که میشه قطع میشه تا صبح دوباره وصل میشه :(
میگم این سرویس های نامحدود به درد میخورن؟ منظورم اینه سرعت 128 نامحدود همون 60-65 هست ؟ ارزش داره بگیرم؟
الان 128 3گیگ دارم
شاتل سرویس نامحدود نداره .
با سرویس 128 مثلا نامحدود فقط 18 گیگ می تونی دانلود کنی اونم چون سرعت پایین هست خیلی طول می کشه .
سرویس های آرت شب ها وضعش از اکو هم بدتره و دانلود و وبگردی 1 تا 7 کاملا تعطیل هست حتی روزهای عادی.
سرويس 128 اكو دارم:
1.اوایلی که از شاتل سرویس گرفتم دان استریمم روی ۵۷۰ بسته شده بود ولی بعد از ۲ دوره برگشت به ۱۲۸ برای مدت یکسال. ۲ ماه پیش دوباره دان استریمم برگشت به ۵۵۵ تا امروز که به خاطر نوسان خطم دوباره تنظیمات مودمم رو چک کردم و دیدم روی ۱۷۳ هستش! چرا شاتل روند یکنواختی نداره؟ چرا از اول به مشتریهاتون خونه ۱۰۰ میلیونی هدیه می دهید و بعد یک مدت بهشون می گید باید از این خونه برید توی یک خونه ۱۰ ملیونی؟ اگر من از اول حقم خونه ۱۰ ملیونی هستش این کم و اضافه کردنها چه معنی می تونه داشته باشه؟
2.اين برنامه سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل به درد مي خوره؟كارش چيه؟كسي استفاده كرده؟
برنامه رو دانلود كردم ولي هيچ چيزي رو اجرا نمي كنه!
Last edited by frankval; 16-06-2011 at 13:24.
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)