تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3171 از 4428 اولاول ... 2171267130713121316131673168316931703171317231733174317531813221327136714171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,701 به 31,710 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سیستم جدید پارس آنلاین، آدرس هایی روی اینترنت که ازشون "حتی یک کاربر" دانلود زیاد داشته باشه رو دچار اختلال و افت سرعت و ping timeout میکنه!

من تابحال چندین بار مجبور شدم IP سرور شخصیم رو عوض کنم (ماهی یکی دو بار) و این مسئله رو به غیر از "سایت های دانلود معروف"، روی بسیاری سرورهای دیگه روی اینترنت مشاهده نمودم.

این واقعاً یه جوکه! روشی خنده دار تر از این فکر نکنم وجود داشته باشه برای محدود کردن دانلود کاربران. اصلاً چطور یک "ISP" به خودش حق میده که دسترسی به آدرس های خاصی روی اینترنت رو محدود کنه؟!

2. 12 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی اینجا از مرکز مخابراتی انقلاب مشهد داره؟
    چه طوری وضعش؟
    خواهشا جواب بدید
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

این " اصولاً پارس‌آنلاین اجازه نمی‌ده شما مدولاسیون رو خودت تغییر بدی" رو دوستان میتونن تست کنن ببین اصولا اینطوریه یا نه . تغییر مودولاسیون اگه از سمت isp روی auto گذاشته شده باشه از توی مودم کاربر امکان پذیره. ضمنا اینکه گفتم مودولاسیون رو تغییر بده واسه این بود که گاهی ریت ها مقداری روی گزینه های مختلف مثلا adsl2 یا g.dmt فرق داره .
    شما هر استانداردی رو که isp براتون میذاره میتونید زیر اون رو انتخاب کنید! مثلا اگه adsl بذاره شما میتونید g.dmt یا پایینترش رو دستی بذارید (یا خود همون adsl که حد بالاش هست) یا مثلا اگه adsl+ بذاره به همین صورت! میتونید همه رو دستی انتخاب کنید ولی اگه از طرف isp مثلا g.dmt انتخاب شده باشه شما دیگه نمیتونید adsl و بالاتر رو دستی انتخاب کنید

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سیستم جدید پارس آنلاین، آدرس هایی روی اینترنت که ازشون "حتی یک کاربر" دانلود زیاد داشته باشه رو دچار اختلال و افت سرعت و ping timeout میکنه!

من تابحال چندین بار مجبور شدم IP سرور شخصیم رو عوض کنم (ماهی یکی دو بار) و این مسئله رو به غیر از "سایت های دانلود معروف"، روی بسیاری سرورهای دیگه روی اینترنت مشاهده نمودم.

این واقعاً یه جوکه! روشی خنده دار تر از این فکر نکنم وجود داشته باشه برای محدود کردن دانلود کاربران. اصلاً چطور یک "ISP" به خودش حق میده که دسترسی به آدرس های خاصی روی اینترنت رو محدود کنه؟!
    متاسفانه اینطور به نظر میرسه که پارس (نه تنها پارس بلکه اکثرِ شرکت های سرویس دهنده تو ایران)
    مصرف کننده رو هالو فرض میکنه.
    با یه مقداری دستکاری کوچیک چیزی که باید حقمون باشه رو ازمون میگیرن!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما هر استانداردی رو که isp براتون میذاره میتونید زیر اون رو انتخاب کنید! مثلا اگه adsl بذاره شما میتونید g.dmt یا پایینترش رو دستی بذارید (یا خود همون adsl که حد بالاش هست) یا مثلا اگه adsl+ بذاره به همین صورت! میتونید همه رو دستی انتخاب کنید ولی اگه از طرف isp مثلا g.dmt انتخاب شده باشه شما دیگه نمیتونید adsl و بالاتر رو دستی انتخاب کنید
    منم همینو گفتم که

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    چند روزی میشه که مودم را روشن می کنم و کامل وصل هست ولی هیچ سایتی را نمیاره.
    این مشکل موقتی هست و مثلا ۵ دقیقه اینطوری میشه ۲ ساعت خوبه.
    پشتیبانی هم زنگ زدم همون اول سیستم پاسخگوی اوتوماتیک میگه به دلیلِ بعضی مشکلات با زیر ساخت امکان بازکردنِ صفحات وب نیست.
    کسی این مشکل را نداره؟

Sent from my iPad using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان من تازه میخوام از پارس انلاین نت بگیرم میخواستم بپرسم این که نمایندگی شهرمون سرویسهای 1 ماهه ارائه نمیده و برای بعضی از سرویس ها 3 ماه به بالا و بعضی از سرویس ها 6 ماه به بالا ماه به بالا ارائه میده قانونیه؟ نمیشه کاری کرد؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تازه میخوام از پارس انلاین نت بگیرم میخواستم بپرسم این که نمایندگی شهرمون سرویسهای 1 ماهه ارائه نمیده و برای بعضی از سرویس ها 3 ماه به بالا و بعضی از سرویس ها 6 ماه به بالا ماه به بالا ارائه میده قانونیه؟ نمیشه کاری کرد؟
    ابوالفضل جان زنگ بزن پشتیبانی تهران و به امور شهرستان این مورد رو بگو تا بهشون اخطار بدن.

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان
    سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ، اگه فرضو به این بگیریم که خط معمولی هست چند باید باشه؟ نرمالش میخوام بدونم چقدره؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان
    سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ، اگه فرضو به این بگیریم که خط معمولی هست چند باید باشه؟ نرمالش میخوام بدونم چقدره؟
    والا نرمِش اینه که شب ۵-۶ گیگ بده (با وضعِ الآن)
    و متاسفانه یا خوشبختانه تو ساعاتِ مختلف شبانه روز سرعت ( مخصوصا ساعت ۳ اینطورا ) خیلی نوسان داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •