حتمن نمایندگی رو حساب اینکه 265 گیگ حجم خیلی زیادیه بهتون گفته نامحدوده و هرچقدر میخوایید دانلود کنید
همه شرکت ها جشنواره فروش گذاشتن ولی اینی که اسیاتک گذاشته از هر لحاظ از همه بهتره
حتمن از های وب تخلیه میکنم و میام اینو میخرم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حتمن نمایندگی رو حساب اینکه 265 گیگ حجم خیلی زیادیه بهتون گفته نامحدوده و هرچقدر میخوایید دانلود کنید
همه شرکت ها جشنواره فروش گذاشتن ولی اینی که اسیاتک گذاشته از هر لحاظ از همه بهتره
حتمن از های وب تخلیه میکنم و میام اینو میخرم
این آسیاتک گور به گور شده پدر منو درآورد تا تخلیه بشه 26روز طول کشید (از 195 هم شکایت کرده بودم بعد درخواست تخلیه)
بر باعث و بانیش لعنت
معلوم نیست این خرابه رو کی میگردونه
![]()
فرقی نمیکنه بهشون بگید واستون اوکی میکنن
من که به چشم نبینم باور نمیکنم والا اگه واقعا میبنده ارزش داره بیایم سمت اسیاتک با این جشنواره عصرانه
با سلام خدمت دوستان عزیز.یک سوال درباره سرویس گیگا باکس داشتم
اول اینکه یک سرویس جدید گذاشته یک ماهه 50 گیگ سی روزه که می شه یک سرویس یک ماهه خرید و بعد گیگا باکس رو شارژکرد.
حالا سوال من این هست که آیا با خرید این سرویس گیگا باکس سرعت محدود می شه؟ منظورم اینه که سرعت دانلود که من که حدودا 900kb هست به سرعت سرویس من که 2mg هست تقلیل پیدا می کنه؟
دوم اگه سرویس من شامل دانلود نا محدود شبانه باشه با گرفتن ترافیک گیگا باکس غیر فعال می شه ؟ یعنی اگه شبانه دانلود کنم از گیگاباکس کم می شه؟
با تشکر
Last edited by ali110_shzal; 05-11-2016 at 23:12.
نه سرعتتون محدود نمیشه
دانلود شبانه از گیگ باکستون کم نمیکنه
سرویس صبجانه هم همین طور بود
تا الان 1400 گیگ دانلود داشتم و همچنان رایگان هست
واقعا اگه اینطور بشه یه سرویس فوق العاده میشه که رودست نداره![]()
شاید اینطور سرویسا باعث بشن جوونای مردم تا لنگ ظهر نخوابنافسردگی گرفتیم بوخودا
اصلا بایست ساعات رایگان رو خود کاربر بنا به نیازش انتخاب کنه چرا همش نصف شب آخه؟؟؟
Last edited by android500; 06-11-2016 at 01:03.
شما در ساعات رایگان سرعتتون افت میکنه ؟
نه صرفا دانلود ؛ سرعت وب گردی در ساعات رایگان پایین تر میاد ؟
سرویس عصرانه از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگانه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)