تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3170 از 3347 اولاول ... 21702670307031203160316631673168316931703171317231733174318032203270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,691 به 31,700 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دلیلش اینه که ایرانسل دکل هاش با فواصل زیاد زده و طوری تنظیمش کرده که تا فواصل زیاد آنتن بده ولی قدرت سیگنالش پایینه، واسه همین میبینی آنتن داری ولی اینترنت سرعتش پایینه یا تماس ها قطع و وصلی داره.
    تو مشهد هم وضعیت همینه. کل خیابونی که ما توش هستیم مشکل اینترنت داره، 4، 5 ماهه دارم پیگیری می کنم، چند وقت پیشم به 195 شکایت کردم آخرشم هیچی. جالبه یه خط آنتن 4جی میداد که با سرعت داغون استفاده می کردم، چند روزه همون یک خطم رفته کلا 4جی قطع شده. 3جی ایرانسل هم که کلا دکوریه، آنتن کامله ولی هیچی باز نمی کنه. یه بسته ایرانسل دارم تموم بشه سیمکارتش میندازم سطل آشغال. ایرانسل فقط کارش تبلیعاته، شکایتم بکنی فقط بلدن زنگ بزنن بهت حرف مفت بزنن ولی در عمل هیچکار نمی کنن.
    منم چند مدت پیش تو 195 بخاطر وضعیت انتن دهی هم سرعت پایین شکایت کردم اما 195 شکایت مربوط به سرعت را قبول نکرد و گفت فورجی تا سرعت 2 مگ قابل قبول هست و شکایت را کنسل کرد اما گفتند شکایت مربوط به پوشش ضعیف را پیگیری میکنن سه بار کارشناس ایرانسل اومد با لپتاب و مودمش وضعیت انتن دهی را تست و گفت خیلی افتضاح هست پیگیری میکنیم مشکل برطرف بشه چون طبق نقشه پوشش ایرانسل این منطقه 4g و 4.5g پوشش باید کامل باشه امروز هم از ایرانسل بهم زنگ زد و گفت مشکل انتن دهی حل شده یا هنوز مشکل دارید منم گفتم مگه خودبخود هم مشکل حل بشه طرف خندش گرفت گفت دوباره پیگیری میکنم
    در کل بعید میدونم کاری انجام بدند فقط بلدن تبلیغ کنن که فورجی را انداختیم اما اینجا که مرکز یه کلان شهر هست هنوز انتن دهی کامل نداره و یه خط سیگنال داره اونهم ثابت نیست هی میره رو 3g و 2g سوییچ میشه

2. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

منم چند مدت پیش تو 195 بخاطر وضعیت انتن دهی هم سرعت پایین شکایت کردم اما 195 شکایت مربوط به سرعت را قبول نکرد و گفت فورجی تا سرعت 2 مگ قابل قبول هست و شکایت را کنسل کرد اما گفتند شکایت مربوط به پوشش ضعیف را پیگیری میکنن سه بار کارشناس ایرانسل اومد با لپتاب و مودمش وضعیت انتن دهی را تست و گفت خیلی افتضاح هست پیگیری میکنیم مشکل برطرف بشه چون طبق نقشه پوشش ایرانسل این منطقه 4g و 4.5g پوشش باید کامل باشه امروز هم از ایرانسل بهم زنگ زد و گفت مشکل انتن دهی حل شده یا هنوز مشکل دارید منم گفتم مگه خودبخود هم مشکل حل بشه طرف خندش گرفت گفت دوباره پیگیری میکنم
    در کل بعید میدونم کاری انجام بدند فقط بلدن تبلیغ کنن که فورجی را انداختیم اما اینجا که مرکز یه کلان شهر هست هنوز انتن دهی کامل نداره و یه خط سیگنال داره اونهم ثابت نیست هی میره رو 3g و 2g سوییچ میشه
    من خونمون کلا اینترنت که بماند آنتن هم نمی داد یک سال نیم هی زنگ زدم فقط ماهی یه بار زنگ می زدن می گفتن درست شد منم می گفتم مگه خود به خود درست می شه بعد کاری نمی کردند هی دوباره زنگ می زدم الان بعد از یه سال نیم یه هفته است که آنتن دهی خوب شده و راحت می شه زنگ زد و پیامک داد اما از اینترنت خبری نیست ولی حداقل تماس می شه گرفت درحالی که تو نقشه پوشش نسل چهارم بود ولی درکل همین که بشه زنگ زد کافی واسه اینترنت از همون adsl استفاده می کنم فقط خدا کنه دوباره خرابش نکنن شش ماه پیشم یه بار یه هفته خوب شد دوباره خراب شد

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

4. 2 کاربر از esmiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان لطفا بگید قسمت هایی که رو عکس مشخص کردم تجهیزات چی هست؟
    هم اونی که خط قرمز دورشه و هم اونی که خط ابی دورشه. مرسی منظورم اینه برای فورجی هس یا تی دی ال تی ای و..

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
    Last edited by dele_tanha 1; 14-01-2018 at 00:06.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا برنامه اندرویدی هست که نشون بده به کدوم باند وصل هستیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

رفقا برنامه اندرویدی هست که نشون بده به کدوم باند وصل هستیم؟
    نرم افزار LTE Discovery از گوگل پلی دان کن

8. این کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان لطفا بگید قسمت هایی که رو عکس مشخص کردم تجهیزات چی هست؟
    هم اونی که خط قرمز دورشه و هم اونی که خط ابی دورشه. مرسی منظورم اینه برای فورجی هس یا تی دی ال تی ای و..

قرمز تجهیزات TD-LTE هست اگ اشتباه نکنم مبین نت هست
    ابی هم سکتور 3G 4G رایتل هست اگه باز اشتباه نکنم در غیر اینصورت باید کلا ایرانسل باشه
    بقیه دایره شکل ها هم لینک هستن

10. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

قرمز تجهیزات TD-LTE هست اگ اشتباه نکنم مبین نت هست
    ابی هم سکتور 3G 4G رایتل هست اگه باز اشتباه نکنم در غیر اینصورت باید کلا ایرانسل باشه
    بقیه دایره شکل ها هم لینک هستن
    مرسی. یعنی رو این دکل همراه و ایرانسل چیزی نزاشتن درسته؟ و فقط مال مبین نت و رایتله؟

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

مرسی. یعنی رو این دکل همراه و ایرانسل چیزی نزاشتن درسته؟ و فقط مال مبین نت و رایتله؟

بله من هم فکر می کنم مال رایتل و مبین نت هست همون طور که دوستمون گفتن ولی بهترین راه چک کردن سیگنال هست برای مشخص شدن دقیق

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

13. 3 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بله من هم فکر می کنم مال رایتل و مبین نت هست همون طور که دوستمون گفتن ولی بهترین راه چک کردن سیگنال هست برای مشخص شدن دقیق

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
    راستش رایتل هم تری جی و هم فورجی انتنش داخل خونمون همه جا فوله. دکله 200 متری خونمونه.ولی ایرانسل انتن فورجیش ضعیفه تو خونه و همراه. پس احتمال خیلی زیاد همون رایتله. اون بالایی ها هم همین دو هفته پیش نصب کردن پس درسته مال مبین نت هس چون مبین نت تازه شروع کرده به پیاده سازی td lte

15. این کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نرم افزار LTE Discovery از گوگل پلی دان کن

ممنونم

مودم ۸۳۷۲ هواوی دارم میشه از تنظیماتش رو باند هفت گذاشت که مودم هم رو همین فیکس بشه؟ چون این برنامه رو نصب کردم وای فای مودم رو نمی‌شناسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •