بچه ها اینجارو بخونید تا حسابی برای اینکه توی این کشور زندگی میکنید افسوس بخورید:
http://www.zoomit.ir/it-news/internet-network/item/759-1gbps-internet-access-for-$70-in-america
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها اینجارو بخونید تا حسابی برای اینکه توی این کشور زندگی میکنید افسوس بخورید:
http://www.zoomit.ir/it-news/internet-network/item/759-1gbps-internet-access-for-$70-in-america
البته تا پایان 2012 هم اینترنت 1 گیگ برای کل شهروندان کره ای ارائه خواهد شد
واقعا که سرعت اینترنت اونا چند برابر سرعت هاردهای ماست
حالا ما هم داریم با 2 مگ حال میکنیم
دوستان شاتلی الان من یه دو شبی میشه شبا دیگه نمیتونم تورنت دانلود کنم برا همه همین وضعه ؟!
این شاتل چه مرگشه
دیروز با سرعت میانگین 60 تا دانلود میکرد
الان پا شدم دیدم بالای 20 نمیره
چک کردم دان استریم روی 160ه!!! :|![]()
این دیگه چه مدلشه دوستان واسه شما هم همینطوره Torrent اصلاً نمیشه دانلود کرد تو شب !!!
از دیشب مخابرات تبریز قاطی کرده
از 2 به بعد شاتل قاطی کرد جوری که صدا توی اسکایپ به سختی میرفت_بعد از 7 ثانیه تاخیر میرسید)
ساعت 3 صبا نت رو وصل کردم
سرعتش 1.86 مگ و پینگ 178 بود
ولی بعد از یه ربع پینگش شد 900 به بالا سرعت هم از 40 بالا نرفت
و چند دقیقه بعد رسانت دوستمم قطع شد
امروز هم کلی اینترنت قطعه
امروز هم شاتل اس ام اس زده که چون مخابرات قاطی کرده ما شرمنده ایم(طفلکی ها هر چی فحشه به اینا میدیم ،،ولی همه ایرادها از مخابراته)
واقعا مخابرات به این میگن(خاک تو سرشون)
Last edited by fanoostalaei; 14-06-2011 at 13:47.
ديشب با پشتيباني صحبت كردم ميگم اين چه وضعشع كه اينقدر سرعت پايي هست.
جوابي كه داد.
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL ، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشترکین ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایلهای حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.
گفتم چشمت دراد سرويس گرفتم كه دانلود كنم حالا شبا مجايه خوب شبا ميگذارم دانلود به شما چه كه كي خيلي شبانه دان داره يكي نداره.
گفت همينه كه هست.
دلمون خوش بود که اینترنت 8 مگی قراره بگیریم که اینم نقش بر آب شد
![]()
از قطعی دیروز به بعد کیفیت یکم بهتر شده:
![]()
پاشید برید دوتا از کارمندا رو چاقو بزنید واسه بقیه درس عبرت میشه مثل بعضی شهرا!!!!
واقعا مال شما اینهمه قطعی داره؟ باز خدا رو شکر اینجا قطع نمیشه اما دقت کردم وقتی هم قطع میشه موبایل هم قطعه
فکر کنم واسه این ایام خاص باشه
![]()
Last edited by ELDORAMO; 14-06-2011 at 19:16.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)