تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 942 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب چی شد جناب علی؟ چرا خودت جواب این دروغ بزرگ رو نمیدی؟
    الان بیکار بودم گفتم یه سر برم عقب ببینم جریان چی بوده. بعد تمام جزییات رو در نظر گرفتم. این آقا 29 اردیبهشت سیم کات خریده و اولین صورت حسابش 1 تیر صادر میشه و اولین ریز مکالمه زودتر از 10 تیر به دستش نمیرسه.
    در این عکس هم چنتا سوتی بزرگ داده که عبارتند از: 1-اصلا این عکس شکل یک برگ کاغذ رو نشون نمیده
    2-کاملا تابلوئه که با اکسل کار شده (به نام ستون ها دقت کنید که A,B,...هست و زیر تاریخ یه چیز دیگه نوشته و ریز مکالمه اینطوری ستون بندی نمیشه. همونطوری که جناب The Mohammad یکی دو بار ریز مکالمه خودشون رو گذاشتن.)
    3-به مورد 50 دقت کنید. بزرگترین سوتی. ستون اول نوشته اس ام اس ولی دو ردیف جلوتر نوشته تلفن شهری و 1 ثانیه حساب کرده و هزینه هم 0 هست.
    4- اگر ایشون 29 اردیبهشت سیم کارت خریده باشه پس مکالماتش بر حسب ثانیه است و نه دقیقه که اینجا دقیقه ای حساب شده. (مکالمات تمام مشترکان از16 اردیبهشت خود به خود ثانیه ای شده)
    ایرانسل گفته که اگر کسی از دقیقه ای به ثانیه ای رفت یا برعکس بر حسب همون حساب میشه
    حالا به حرف M Like Mother میرسم که چطوری مافیای سیاه رو شرح داده.
    از تمام دوستان همینطور شما علی آقا عاجزانه تقاضا دارم نظرتون رو بگید. خواهش میکنم.....
    منم ميخواستم همين موضوع روبگم.ولي از اونجايي که بعضي از اعضاي اين تاپيک بدشون مياد اشکال هاشون رو بگي منم نگفتم.آخه يکي از اعضاي اين تاپيک اومده بود تعرفه هاي ايرانسل رو با کمترين تعرفه ي مخابرات(توو شهري) مقايسه کرده بود و گفته بود TCI تعرفه هاش کمتره.ديگه فکر هزينه ي جابه جايي و تعرفه ي بين شهري TCI رو نکرده بود.بگذريم.ولي خيلي درست و بجا گفتي.آفرين.(البته از ايرانسل بعيد نيست از اين اشتباه ها بکنه)ولی دمت گرم عالی بود.
    Last edited by Dr.Dolfin; 05-06-2007 at 12:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

يه سوال عجيب واسم پيش اومده؟يعني واسه تبديل SMS به MMS دنبال برنامه ميگردين؟همون طور که آقا مهدي و آقاي عليرضا گفتن با يه Copy&Paste مشکل حل ميشه.من همیشه همين کار رو واسه SMS هاي بلند انجام میدم و گاهي اوقات هم مطالب درسي رو واسه دوستام با MMS بصورت نوشته ميفرستادم.بعيد ميدونم اعضاي اين تاپيک از اين امکان(Copy&Paste اس ام اس تووی MMS) بي خبر بوده باشن.خوب خدا رو شکر خوب شد اين مساله توي تاپيک مطرح شد و مشکل حل شد.(آخه حيفه از ايرانسل به ايرانسل SMS بزني.MMS با هزينه ي خيلي کمتر کار SMS رو هم انجام ميده).در ضمن از یک تا 84 کاراکتر 4/. کيلو بايت ميندازه بعد ماکزيمم کاراکتري که تووي يک کيلوبايت جا ميشه 700 تاست.البته ارسالش يکي دو دقيقه طول ميکشه!(ماله من اينطوريه)حالا دوستان شما هم امتحان کنید نتیجش رو ببنید و به تاپیک هم اطلاع بدین.يا علي
    Last edited by Dr.Dolfin; 05-06-2007 at 13:31.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم ميخواستم همين موضوع روبگم.ولي از اونجايي که بعضي از اعضاي اين تاپيک بدشون مياد اشکال هاشون رو بگي منم نگفتم.آخه يکي از اعضاي اين تاپيک اومده بود تعرفه هاي ايرانسل رو با کمترين تعرفه ي مخابرات(توو شهري) مقايسه کرده بود و گفته بود TCI تعرفه هاش کمتره.ديگه فکر هزينه ي جابه جايي و تعرفه ي بين شهري TCI رو نکرده بود.بگذريم.ولي خيلي درست و بجا گفتي.آفرين.(البته از ايرانسل بعيد نيست از اين اشتباه ها بکنه)ولی دمت گرم عالی بود.
    باشه دلفین جون باشه ! دیگه به ما هم می پرونی ؟! باشه آقا دلفین باشه....من اون مقایسه را برا مصرف خودم کردم که عموما شهریه ! ببخشین اصلا غلط کردم نیشستم کلی تایپ کردم ! اگه من طرفدار ایرانسل نبودم عمرما اینجا تلف نمی کردم ! خودتم یه نگا کنی می بینی هیچ کس به من ایراد نگرفت چون 100 بار گفتم این مقایسه برای مصرف شهریه ! حالا من نمی دونم چرا شما این قدر بهتون بر خورده و چه جوری بهتون بفهمونـم منظورم چی بوده !
    Last edited by vahooli; 05-06-2007 at 14:10.

داره خودمونی میشه asman616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همین دوربرا

پيش فرض

من كه بلا خره اين قضيه طلايي ابي قرمز و هدياي تابستاني ايرانسل نفهميدم
    بلاخره بعد از 2 سال عضويت بك دونه پست فرستاديم

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من كه بلا خره اين قضيه طلايي ابي قرمز و هدياي تابستاني ايرانسل نفهميدم
    بلاخره بعد از 2 سال عضويت بك دونه پست فرستاديم
    قرمز انتخاب کن از همه به صرفه تره

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

خوب چی شد جناب علی؟ چرا خودت جواب این دروغ بزرگ رو نمیدی؟
    الان بیکار بودم گفتم یه سر برم عقب ببینم جریان چی بوده. بعد تمام جزییات رو در نظر گرفتم. این آقا 29 اردیبهشت سیم کات خریده و اولین صورت حسابش 1 تیر صادر میشه و اولین ریز مکالمه زودتر از 10 تیر به دستش نمیرسه.
    در این عکس هم چنتا سوتی بزرگ داده که عبارتند از: 1-اصلا این عکس شکل یک برگ کاغذ رو نشون نمیده
    2-کاملا تابلوئه که با اکسل کار شده (به نام ستون ها دقت کنید که A,B,...هست و زیر تاریخ یه چیز دیگه نوشته و ریز مکالمه اینطوری ستون بندی نمیشه. همونطوری که جناب The Mohammad یکی دو بار ریز مکالمه خودشون رو گذاشتن.)
    3-به مورد 50 دقت کنید. بزرگترین سوتی. ستون اول نوشته اس ام اس ولی دو ردیف جلوتر نوشته تلفن شهری و 1 ثانیه حساب کرده و هزینه هم 0 هست.
    4- اگر ایشون 29 اردیبهشت سیم کارت خریده باشه پس مکالماتش بر حسب ثانیه است و نه دقیقه که اینجا دقیقه ای حساب شده. (مکالمات تمام مشترکان از16 اردیبهشت خود به خود ثانیه ای شده)
    ایرانسل گفته که اگر کسی از دقیقه ای به ثانیه ای رفت یا برعکس بر حسب همون حساب میشه
    حالا به حرف M Like Mother میرسم که چطوری مافیای سیاه رو شرح داده.
    از تمام دوستان همینطور شما علی آقا عاجزانه تقاضا دارم نظرتون رو بگید. خواهش میکنم.....
    اگه امکانش هست یه ذره لحنتون رو آروم تر کنید، ممکنه کسی نارحت بشه، خصومت پیش بیاد !!
    من فرمت pdf رو دانلود کردم، فرمت cvs که برای اکسل هم هست، میشه دانلود کرد !
    Last edited by TheMohammad; 05-06-2007 at 16:32.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه امکانش هست یه ذره لحنتون رو آروم تر کنید، ممکنه کسی نارحت بشه، خصومت پیش بیاد !!
    من فرمت pdf رو دانلود کردم، فرمت cvs که برای اکسل هم هست، میشه دانلود کرد !
    چشم چاکر شما هم هستیم!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ به سوالات ابراهیم

در مورد کپی کردن متن از اس ام اس به ام ام اس

من نمیدونم گوشی شما چیه؟؟؟؟؟ ولی اگه گوشیت نوکیا هستش (برای من 6600 هست و بر همین اساس برات توضیح میدم)

وقتی اس ام اس را باز میکنی!!! کلید مداد را نگه دار حالا با جوی استیک گوشی میتونی کل متن را انتخاب کنی!! حالا بدون اینکه کلید مداد را رها کنی دکمه Copy را بزن

حالا یه mms باز کن و مجددا دکمه مداد را نگه دار بعدش کلید Paste را بزن!!!

موفق باشید

پس چرا برای من نمیشه آقا ؟ (N73 )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پس چرا برای من نمیشه آقا ؟ (n73 )
    نمیدونم
    من با این گوشی تا حالا کار نکردم
    ولی فکر نکنم زیاد فرق کنه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

برای شما هم ام ام اس ارسال نمی کنه؟
    من که هر جا رفتم و هر کاری کردم، ارسال نکرد که نکرد.
    از تنظیماتش هم نیست. چون قبلاً می فرستادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •