تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 376 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از جوابتون.من isp من پارس انلاین هست بصورت معمولی روزا 130 دانلود میکنه ولی مشکل شبابشه که میرسه به 15_20 حالا میخواستم بدونم اگه از تورنت استفاده کنم میتونم با سرعت بالاتری دانلود بزنم؟؟من الان برنامه uturent رو دانلود کردم الان این برنامه خوبه؟؟راستی نسخه فارسیشم گرفتم..اگه نرم افزار بهتری هست که بتونم شبا با سرعت بالاتری دان بزنم معرفی کنید ممنونم
    اگه میشه راجع به این سید ها به پییر ها یه توضیحی بدید باید چقدر باشه؟؟ایا معرف میزان سرعت دانلود هست؟؟؟
    Last edited by amaranth_silent; 01-09-2010 at 16:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ممنون از جوابتون.من isp من پارس انلاین هست بصورت معمولی روزا 130 دانلود میکنه ولی مشکل شبابشه که میرسه به 15_20 حالا میخواستم بدونم اگه از تورنت استفاده کنم میتونم با سرعت بالاتری دانلود بزنم؟؟من الان برنامه uturent رو دانلود کردم الان این برنامه خوبه؟؟راستی نسخه فارسیشم گرفتم..اگه نرم افزار بهتری هست که بتونم شبا با سرعت بالاتری دان بزنم معرفی کنید ممنونم
    اگه میشه راجع به این سید ها به پییر ها یه توضیحی بدید باید چقدر باشه؟؟ایا معرف میزان سرعت دانلود هست؟؟؟
    سید یعنی کسانی که نسخه کامل تورنت رو دارن و فقط دارن آپ میکنن.پیر هم به کسانی گفته میشه که دارن از سیدها و پیرهای دیگه دانلود میکنن و همزمان قسمت های دانلود شده رو آپ میکنن.(خودم هم نفهمیدم چی گفتم)

در مورد نرم افزار هم من با توجه به تجربه خودم با صراحت میگم Vuze از همشون بهتره.چندین سال از bittorrent و Utorrent استفاده میکردم ولی الان حدود از Vuze استفاده میکنم و 500% ازش راضیم.

البته اینم بگم که تنظیمات گشترده ای داره که با نصب پلاگ این بیشتر هم میشن.یه مقدار هم استفادش نسبت به Utorrent سخته.

3. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من الان چند صفحهای خوندم و یه چیزایی در باره اینکه هر چقدر فایل بیشتر share کنید سرعت دریافتتون بیشتر میشه؟؟جریانش چیه؟؟وایا ای مسئله محدود ب یه سایت میشه یعنی تو هر سایتی شیر کنید تو همون سایت سرعت دریافتتون بالا میره؟؟
    و اینکه چنتا سایت خصوصی معرفی کنید برا تورنت کردن اخه مث اینکه سرعت خصوصیا بالاتره

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال دیگه تو برنامه یوتورنت این بخش TRANSFER CAP چیه یه سری ارسال و دریافت میندازه برام؟در صورتی که نه چیزی دان میکنم نه چیزی میفرستم؟؟حجم ترافیکمو نگیره؟؟و اینکه جریان این ثبت نام وفرستادن دعوت نامه تو این سایتا چیه؟؟
    Last edited by amaranth_silent; 01-09-2010 at 18:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من الان چند صفحهای خوندم و یه چیزایی در باره اینکه هر چقدر فایل بیشتر share کنید سرعت دریافتتون بیشتر میشه؟؟جریانش چیه؟؟وایا ای مسئله محدود ب یه سایت میشه یعنی تو هر سایتی شیر کنید تو همون سایت سرعت دریافتتون بالا میره؟؟
    و اینکه چنتا سایت خصوصی معرفی کنید برا تورنت کردن اخه مث اینکه سرعت خصوصیا بالاتره
    یه سوال دیگه تو برنامه یوتورنت این بخش TRANSFER CAP چیه یه سری ارسال و دریافت میندازه برام؟در صورتی که نه چیزی دان میکنم نه چیزی میفرستم؟؟حجم ترافیکمو نگیره؟؟و اینکه جریان این ثبت نام وفرستادن دعوت نامه تو این سایتا چیه؟؟
    اگه میشه جواب بدید ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

هر چقدر بیشتر آپلود کنین بیشتر هم میگیرین ولی اگه Ratio از 1 بالاتر باشه آپلود اضافی همیشه به معنای دانلود بیشتر نخواهد بود.بعضی از ترکرها هم اگه برای مدت زیادی Ratio کمتر از یک باشه کاربرو بن میکنن.

ترکرهای خصوصی معمولا دعوت نامه میخان.بپرس ببین هر کی داره برات بفرسته.

برای مدیریت حجم هست.مثلا میتونی بدی وقتی که تو یک ماه آپلودت یا دانلود یا جمع هر دو از مقدار تعیین شده بالاتر رفت همه تسک ها رو متوقف میکنه.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان من چند وقته دانلود های توررنت ام این طوری شدن:
      محتوای مخفی: عکس 

همون طور که می بینید سرعت دانلود هی بالا پایین میره.من می خوام روی 10 ثابت بمونه چون قبلا رو 10 بود و منم راضی بودم.همینطور که در عکس معلومه سعی کردم با گذاشتن محدودیت درستش کنم.یکم بهتر شد.این مسئله باعث شده Ratio جالبی هم نداشته باشم.فقط یه چیزی رو باید بگم که این توررنت تازه اومده رو نت و جدیده ممکنه از همین باشه.
    می خوام ببینم مشکل از چیه؟عکس دیگه ای از تب های مختلف این توررنت خواستین بگین.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان من چند وقته دانلود های توررنت ام این طوری شدن:

همون طور که می بینید سرعت دانلود هی بالا پایین میره.من می خوام روی 10 ثابت بمونه چون قبلا رو 10 بود و منم راضی بودم.همینطور که در عکس معلومه سعی کردم با گذاشتن محدودیت درستش کنم.یکم بهتر شد.این مسئله باعث شده Ratio جالبی هم نداشته باشم.فقط یه چیزی رو باید بگم که این توررنت تازه اومده رو نت و جدیده ممکنه از همین باشه.
    می خوام ببینم مشکل از چیه؟عکس دیگه ای از تب های مختلف این توررنت خواستین بگین.
    یه علتش کم بودن نسبت سید به پیر هست و علت دومش هم میتونه کم بودن ریشیو باشه.سرعت آپلود باید حدود 70-80% سرعت کل آپلود باشه.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128 هست محدودیت آپلود هم باید 89 باشه.

10. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه علتش کم بودن نسبت سید به پیر هست و علت دومش هم میتونه کم بودن ریشیو باشه.سرعت آپلود باید حدود 70-80% سرعت کل آپلود باشه.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128 هست محدودیت آپلود هم باید 89 باشه.
    در ادامه باسه بقیه اگر سرعت اپلودشون رو نمی دونن پیشنهاد می کنم با speedtest.net چند تست سرعت بگیرن.( احتمال داره با اینکه شرکت خدمات دهنده اسمی سرعت اپلود رو زیاد گفته باشن ولی در عمل سرعت ارسال دوستان کمتر از اسمی باشد.)
    سرور هارو از قاره های مختلف ( از اروپا و امریکا و اسیا ) بزن و میانگین سرعت ارسال رو بدست بیار و بعد از ان محدودیت اپلود رو کمتر بزار که بهتر جواب بده و هم رو سرعت دانلود تاثیر نزاره .

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان با توجه به راهنمایی های شما یه Limit هایی گذاشتم.همون طور که می بینید مشکلم حل شد و دانلود سرعت ثابتی پیدا کرد.خیلی ممنونم.
      محتوای مخفی: عکس 

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •