امروز بالاخره سرویسم وصل شد. الان پینگ گرفتم حدود 160 هستش . بنظرتون درخواست پروفایل گیم بدم چقدر ممکنه تغییر کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بالاخره سرویسم وصل شد. الان پینگ گرفتم حدود 160 هستش . بنظرتون درخواست پروفایل گیم بدم چقدر ممکنه تغییر کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Bobby Sands; 04-05-2016 at 20:31.
منکه تغییر خاصی ندیدم
حالا شما یه درخواست بده
رایگانه
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت پارس انلاین همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
Last edited by poloton7; 05-05-2016 at 20:20.
سلام دوستان کسی تو مرکز مخابرات حافظ، از پارس آنلاین داره؟؟
من هر جا زنگ میزنم میگه به مرکز حافظ نمیدیم مشکل فنی داره، خیلی جاها هم مثل آسیاتک هک اصلا ساپورت نمیکنن اونجارو
کسی اگه داره از پارس آنلاین ممنون میشم بگه بفهمم پورت کمه یا اصلا هیچ کس از پارس اونجا خط نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام میتونید با این قیمت نامحدود 256 بگیرید البته برای 1 ماه
من 128 گرفتم با قیمت 300 هزارتومن ماهی ولی تا الان نزدیک 60 گیگ مصرف داشتم،یعنی برای 1 ماه 60 گیگ مصرف کردم
ولی برای وب گردی خوب نیست چون زود اسمی میشه و دیگه باش نمیتونی وب گردی کنی
ولی برای دانلود برای من خوب بود،حتی اسمی هم نشد با سرعت 48 کیلو دانلود داشتم و هیچ وقت به 16 کیلو نرسید
البته با این هزینه که شما برای 3 ماه میدید نمی صرفه ظاهرا بیاید پارس
سلام--
ماهی 20 تا 23 هم می توانم بدهم فقط دانلود شبانه کمتر از 130 کیلونباشد و هفته ای 6 یا 7 گیگ را یگان دانلود داشته باشم
نه نمی صرفه بیاید پارس
با این قیمت فقط 128 میتونید بگیرید اونم 30 هزارتومن
روز اول شروع کردم به دانلود فکر کنم میانگین 128 بود هر چند هر از گاهی روی 200 هم میرفت ولی فکر کنم میانگین روی 128 بود
روز دوم هم شروع کردم به دانلود سرعت رو محدود کردند روی 64
روز سوم هم شروع کردم به دانلود سرعت رو محدود کردند روی 48
ولی تو این 1 ماهه میتونم بگم نزدیک 60 گیگ یا شاید هم بیشتر از 60 گیگ مصرف داشتم یعنی میتونم بگم هفته ای 15 گیگ مصرف داشتیم
حالا اگر سرعت دانلود بالا میخاین سمت پارس نیاید چون پارس طبق اطلاعات سایتش بعد از دانلود کردن حجم مخصوصی محدود میکنه سرعت رو
حذف شود. سپاس
Last edited by محمد7966; 06-05-2016 at 00:10.
شما 128 رو ماهانه 300 هزارتومن گرفتین این که خیلی گرون میشه 60 گیگ گیگی 2000 تومن 120 هزارتومن میشه تو طرههای معمولیش به صرفه تره که
نه ماهانه 128 نامحدود 30 هزارتومن ،،300 هزارتومن نیست
اتفاقا برای من تو شهرمون خوب بوده هیچ وقت سرعت اسمی نشده البته منظورم ساعاتیه که فقط تو خونه من به اینترنت وصلم،
سرعت دانلود هم 48 کیلو بایت بر ثانیه میانگین،یعنی 3 برابر سرعت اسمی،
شاید بیشتر از 50 گیگ هم مصرف کردم
ولی وب گردیش خوب نیست،علی الخصوص وقتی شما رو محدود کنند
قردا هم تموم میشه،احتمال زیاد برم 512 محدود 10 گیگ بگیرم،اونم 30 هزارتومنه
Last edited by محمد7966; 08-05-2016 at 19:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)