تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 752 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

محصولات کریتیو نمایندگی دارن ؟ میشه لیست قیمتشون رو دید ؟
    اگه هیچ برندی نمایندگی نداشته باشه کریتیو نمایندگی داره!
    اگه اشتباه نکرده باشم قبلآ دو شرکت نمایندگی کریتیو بودند اما در حال حاضر شاب نمایندگی اصلی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم ساب لینک محصولات کریتیو:
    کد:
    برای لیست قیمت باید با خودشون تماس بگیرید!

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 24-05-2011 at 10:52.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

از تابیک خبر ...

فستیوال هدفون و تجهیزات پخش صدا در شهر توکیو برگزار شد.
    با حضور همه برند های سرشناس هدفون با بهترین مدلهای موجود و رونمایی از پلیر Colorful و چند محصول چشم گیر دیسکتاپ حتما ببیند !!
    واقعا دیدن این تصاویر همراه با شوخ تبعی نویسنده مطالب خالی از لطف نیست.
    کد:
    دلم نیومد اینو نگم
    جالبترین عکس به نظرم این بود
    اصلا نمیتونم طرف رو درک کنم
    اگر دنبال یه ریگ برتابل میگرده که حمل این از حمل هر سیستم غیر برتابلی سخت تره (هر لحظه احتمال داره یدونه از کش ها در بره و بعدش همشون ولو بشن), تازه یه برآورد هزینه بزنی برای 3 تا آمبلی و کابلهاش قیمتش خدا تومن میشه
    Last edited by Heart Banger-97; 24-05-2011 at 22:47.

4. 4 کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توی مرحله Burnin هدفون Hd800 هستم همونطور که قبلآ گفتم این هدفون فقط برای کاربرد موسیقی ساخته و به هیچ عنوان قابل استفاده برای کاربرد فیلم نیست.

هنگام گوش کردن به صدای کلیپ تصویری وضعیت خیلی نا خوشایندی پیش میاد و تا تجربه نشه درک کردنش مشکله:
    صدای موسیقی اصلآ از نظر فضایی با تصویر هم خوانی نداشته به طوری که اگر شات کلیپ بسته باشه بسیار بیشتر به نظر میاد مثلآ اگه توی شات بسته یک سیب از ارتفاع 20 سانتی توی آب افتاد از نظر صوتی اینطوری میشه: صدای فرود یک هندوانه بزرگ از ارتفاع 4 متری به سمت عمق چهار متری و صدای بر خورد سیب با سطح آب مثل صدای افتاده هندوانه بسیار بزرگ در آب خواهد بود.
    خیلی خنده داره نه حالا ببینید من چی میکشم با این هدفون
    به هر حال راه حلش رو پیدا کردم و اون اینکه میکسر صوتی رو روی حالت مونو تنظیم کنم تا صدا و تصویر از نظر فضایی با هم خوانی داشته باشند.
    بعد از تنظیم این حالت در تمام هدفونها صدایی که شنیده میشه انگار که از وسط مغز صدا میاد در حالیکه HD800 در حالت مونو مثل حالت استریو یک هدفون معمولی هست تازه متوجه این واقعیت شدم که چرا این هدفون سلطان Soundstge هست. البته Ulterasone 10 آینده نزدیک من Soundstage کمی فراتر از Hd800 خواهد داشت قول ریویوی اون رو جلو جلو می دم و دارم براش لحظه شماری می کنم. ایشالا تا اون موقع مسله سورس با کیفیت و آمپ هم حل می شه.

یک استند برای HD800 قیمتش میشه 300 تومن!!!!! و استند ماکت 400 تومن!!!! من که شوکه شدم. یک تیکه چوب حالا گیرم 10 ساله افرا نه گردو

شما هم موفق باشید.

6. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بیا خودم برات درست میکنم بیشتر از 250 هم نمیگیرم.

8. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بیا خودم برات درست میکنم بیشتر از 250 هم نمیگیرم.
    مارو باش با چه دوستانی درد دل کردیم(به شوخی)
    آخه بی انصاف حداقل میگفتی 50 تومن تا من هم مشتری بشم دوست من(به شوخی)

به هر حال من یکی بابت هر چی پول بدم بابت استند 50 بیشتر نمیدم حالا فروشنده ها گوش به زنگ باشند دست به نقدیم
    اشتباه کردم لینکش رو گم کردم باید لینکش رو پیدا کنم تا ببینید بعضی ها برای این وسائل جانبی به ظاهر بی ارزش چه قیمتهایی می زنند مثلآ یک تیکه پارچه ، چه میدونم حالا ابریشم آخه کی میاد 100 تومن پول بده!!

باز خدا خیرشون بده شرکتهای سازنده هدفون رو که با این قیمتها اگه پول جعبه HD800 را جدا حساب میکردند که هیچ دیگه می گفتن 1 متر پارچه اعلاء + یک جعبه شکیل تاشو + . . . میشه 1 تومن

ما رو باش از بی خبری تاپیک و نصفه شبی و خسته و خواب آلود ،زدیم به اسپم پرانی

اگه تا این موقع بیدار بودن کار دستمون نداد و بن بشیم به خاطر اینکه مدیران کاری به من و شما نداشته باشن یا اینکه زیر سبیلی رد کنند:
    از همه دوستان طلب بخشش و آمرزش به خاطر این جملات نامربوط دارم
    شب همگی خوش

برای اینکه اپست از حالت اسپم تا اندازه ای خارج بشه:
    این تصویر یکی از استندهای خوب هست که قیمتش 300 تومنه البته دلاریش 190 میشه!

از مدل وسطی (گرداو روش نصب شده)بیشتر خوشم اومده ولی دنبال یک استند شیکتر هستم. باید دوتا بگیرم یکی برای HD800 یکی هم برای Ultrasone 10 اگه ددید لطفآ اطلاع بدید.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 25-05-2011 at 09:49.

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان این رو هم پیدا کردم فقط میشه حساب کنید چند عدد کارتن نیاز هست برای ساختش و چقدر عمر میکنه؟!

این هم تصویر پنجره دانلود یک CD موسیقی به فرمت FLAC با کیفیت متوسط 24/96(نه بالا 24/192) زمان هر تراک متوسط 6 دقیقه هست:

حالا حساب کنید با کیفیت بالا حجم هر تراک چقدر میشه؟

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 25-05-2011 at 11:06.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نامرد ها این هدفون آشقالیهاشون رو روی استند گرون میزارند مال من رو روی آشغال کارتون!!(حالا خوبه میدونم قیمت اینا 10 برابر مال منه)
    چرا با کارتون؟! با چوب راحت میشه درست کرد یه طرح راحت و زیبا انتخاب کن ببر یه نجاری یا تراش کاری با دو تا برش کار رو تموم کنه یه جلا هم میزنی دیگه میترکونه.
    چند سال پیش برای سیستم 5.1 کامپیوترم این رو ساخته بودم(کلی مدت انباری بوده مدت طولانی هست که دیگه استفاده نمیکنم برای همین خاک گرفته,شاید بندازم دور):

مثلا ساختن این ها با چوب خیلی راحته:
    کد:
    کد:
    نه دقیقا حالا کمی هم متفاوت
    ---------------------------------------------------------
    میگم شما گوشت خیلی تیزه من هر کی جلو روم صدام میزنه مثل یه پیر مرد 100 ساله کلی میگم هان هان؟! تا منظور طرف رو بفهمم اون وقت خیلی ها فرقی بین خیلی از فلک ها رو متوجه نمیشوند مخصوصا 24bit/96kHZ با 24bit/48 khzهرتز حالا چه برسه به 196 هرتز و فلان و ....
    عجب گوش داری !!j
    Last edited by peaceful1; 25-05-2011 at 22:37.

14. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض k44

کسی قیمت الان akg k44 رو تو تهران میدونه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کسی قیمت الان akg k44 رو تو تهران میدونه؟
    کد:

17. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نامرد ها این هدفون آشقالیهاشون رو روی استند گرون میزارند مال من رو روی آشغال کارتون!!(حالا خوبه میدونم قیمت اینا 10 برابر مال منه)
    چرا با کارتون؟! با چوب راحت میشه درست کرد یه طرح راحت و زیبا انتخاب کن ببر یه نجاری یا تراش کاری با دو تا برش کار رو تموم کنه یه جلا هم میزنی دیگه میترکونه.
    چند سال پیش برای سیستم 5.1 کامپیوترم این رو ساخته بودم(کلی مدت انباری بوده مدت طولانی هست که دیگه استفاده نمیکنم برای همین خاک گرفته,شاید بندازم دور):

مثلا ساختن این ها با چوب خیلی راحته:
    کد:
    کد:
    نه دقیقا حالا کمی هم متفاوت
    ---------------------------------------------------------
    میگم شما گوشت خیلی تیزه من هر کی جلو روم صدام میزنه مثل یه پیر مرد 100 ساله کلی میگم هان هان؟! تا منظور طرف رو بفهمم اون وقت خیلی ها فرقی بین خیلی از فلک ها رو متوجه نمیشوند مخصوصا 24bit/96HZ با 24bit/48 هرتز حالا چه برسه به 196 هرتز و فلان و ....
    عجب گوش داری !!
    دوست عزیز من
    چرا این کلمه " . . . " کجا دیدی کسی هدفونهای Stax SR407 , Grado rs1 ,Denon D2000 , AKG K171 MKII با این کلمه نا هماهنگ صدا کنه!!!!! چطور دلتون میاد سنگ دل.(به شوخی)
    جمع قیمتی همین چهارتا هدفون نزدیک 2 تومن ناقابل میشه البته بدون استند حساب کردم.

اگه شما اینا رو نمی خواهید من یکی برای تحویل گرفتن هر کدومشون و هر زمانی حاضر هستم.

دوست ندارم سفارش ساخت استند بدم چون چیزی توی ذهنم نیست فعلآ باید سرچ کنم

راستش من رو از پشت سر با فاصله هم که صدا میکنن بر میگردم میگم "بله" بعد طرف به کناریش میگه بریم مثل اینکه همه چی رو شنید!
    حالا برای اینکه چشم نخورم یه ماشالا کوچولو بگو(به شوخی)

اینم تا چند سال دیگه با هامون بعدش میشه مثل همون پیرمرد 50 ساله که توی عکسهای نمایشگاه بود که داشت با دقت دسته هدفون رو نکاه میکرد! به جای اینکه صدای اون رو گوش کنه مطمئنم داشت توی دلش به هدفونه میگفت کجا بودی توی زمان جوانیم که صدات رو می شنیدم.

برای اینک اسپم نباشه:
    حس شنوایی فقط یک ابزار هست و به تنهایی هیچ فایده ای نداره تا شما تجسم و درکی از صداهای مختلف نداشته باشید قادر به شنیدن نخواهید بود یا به طور ساده شما در زمان کودکی قادر به شنیدن بودید اما فقط چیزهایی را می شنیدید که برای شما آشنا بود یادتون بیاد بابا و ماما را می شنیدید عکس العمل نشان میدادید ولی اگه همان موقع به شما عمو میگفتن باز هم همون عکس العمل را نشان می دادید. پس قدرت شنیدن یک طرف آموزش شنیدن یک طرف و آموزش درک کردن و تفکیک هم یک طرف و . . . مجموعه تمام اینها هست که باعث تفاوت قدرت شنیدن می شود.

شما هم موفق باشید.

19. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •