این 1.3 نصبی نیست نه؟ باید کپی پست کنی؟
این 1.3 نصبی نیست نه؟ باید کپی پست کنی؟
سلام
بعد از مدتها فرصت پیدا کردم درست و حسابی بازی کنم ، افتضاحه !!!!
همش آفساید ، همش پاس اشتباه ، هرچی گل زدم ضربه سر بوده ، اصلا پاسکاری نمیشه کرد !!! خیلی ضعیف شده نسبت به فیفا13
یه نفر لطفا لینک همه آپدیتهای مربوط به گیم پلی رو برام پیام خصوصی کنه
ممنون
یعنی از 1.2.6 پریده به 1.30 ؟
موقع ورود به مسابقه آهنگ CL یا چیزای دیگه با تم همون لیگا رو نشون میده.
کپی میکنی تو مسیر خودش و بعدش اون فایل اجرایی رو میزنی و نصب میکنی.
مطمئنم مشکلی وجود داشته.
همه ی پچ هارو بریز+از یه دسته ی 360 دار(نه آنالوگ دار) مثل لاجیتک استفاده کن.
نه عزیز سوال پرسیدن که عیب نیست ندانستن عیبه
شما شاید پچت بد نصب شده . پیشنهاد میکنم بازی رو کلا از اول به این شیوه نصب کنی :
1-نصب یه نسخه معتبر بازی مثل همین نسخه های 3DM
2-ریختن اپدیت 1.1 خود بازی که به صورت نصبی هستش و بعد از اون اپدیت 2 و 3 که فقط کپی پیست میکنی .
3-ریختن کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 (فکر کنم دوتا کرک V5 باشه . یکیش مال قبل از اپدیت 3 و یکیش مال یعد از اپدیت 3 که باید دومی رو بریزی که تو خود پوشه اپدیت 3 هستش)
4-ریختن به ترتیب پچهای مودینگ وی (اگه شیوه نصب این پچ ها رو هم خواستی صفحات قبل رو یه سرچ بزن راحت پیدا میشه)
5-اجرا کردن MWM Selector و apply کردن همه گزینه های مورد نیاز
اون اپشنی رو هم که گفتی مربوط به صحنه وارد شدن به مسابقه میشه که یه اهنگ و تم مخصوصی میزنه . گزینه اول بهتر از همه هستش به نظرم . اهنگ لیگ قهرمانان .
اون علامتهای تلویزیونی هم به خاطر تنظیمات اسکوربرد هست که سمت راست MWM تنظیمشون کردی .
نه همش نصبیه .
اقا چرا تو فیفا نمیشه از پشت محوطه مثل پیس سانتر رو دروازه کرد راحت؟یا میره بیرون یا پشت محوطه میره
من کرک ورژن 5 رو دانلود کردم و ریختم و رد اول فصل رو
الان به نیم فصل رسیدم و باز هم تو فصل نقل و انتقالات می پره بیرون از بازی :(
چه باید بکنم ؟؟
دسته X360 دارم!!
کلا گیم پلی ب دلم نچسبید!
قلق داره
روی دسته L1 رو بگیر موقع سانتر
جهتگیری و میزان قدرت هم کاملا تاثیرگذاره
واسه اینجور سانتر ها باید دکمه LB رو بگیری و سانتر کنی . همون دکمه ای که باهاش چیپ میزنی .
به اینجور سانترها میگن Early Cross یا سانتر زودهنگام . بعضی از بازیکنها این Early Crosser رو توی trait هاشون دارن که باعث میشه این سانترها رو خوب بفرستن .
من که کلا واسه هر سانتری این دکمه رو میگیرم .
دو تا کرک ورژن 5 هستش . یکی با اپدیت 3 یکی هم بدون اپدیت 3 . شما باید بعد از نصب اپدیت 3 اون که مربوط به اپدیت 3 هست رو بریزی .
شایدهم باید کلا کریر رو از اول شروع کنی . منم توی 13 یه بار همچین مشکلی پیش اومد و توی هر بازی که به بارسا میخوردم بازی کرش میکرد . در حالی که نسخه ارجینال هم داشتم . منتهی کریر رو که از اول شروع کردم درست شد .
یه چیز جالب!!
من با رئال کریر مود بازی می کنم
هر وقت می خورم به بتیس ، یکی از مهاجم های بتیس شلوار پاشه!دفعه ی اول فکر کردم اتفاقی این جوریه ولی الان 5-6 فصله با شلوار مشکی میاد بازی می کنه
)) (شبیه شلوار کردیه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)