تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 457 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

شرمنده از اینکه کمتر در خدمت دوستان هستم و خیلی نمیتونم از مطالب دوستان استفاده کنم.

ظاهرا دوستان بعد از نصب دچار حالتی میشوند که باعث سردرگمی اونها شده......

سعی میکنم خلاصه عرض کنم:

شما وقتی کومودو را نصب کردید بعد از نصب هشدار At Risk ظاهر میشه که کاملا طبیعی است.

سیستم شما در معرض خطر قرار داره به واسطه اینکه آنتی ویروس آپدیت نیست و بعد نصب هم حتما باید یکبار اسکن سریع انجام بگیره. بنابراین ظاهر شدن هشدار At Risk کاملا طبیعی است و اصلا نشون دهنده این مورد نیست که کومودو دچار مشکل شده... در این حالت در ورژن جدید احتمال داره که پیغامی ظاهر بشه که با پشتیبانی تماس بگیرید و غیره (حاوی شماره تلفن کومودو یا غیره هم میتونه باشه، که ظاهرا دوستان را دچار شبه کرده)

این میشه روال درست: 1- آنتی های قبلی را کاملا عزل بکنید 2- کومودو را نصب بکنید 3- بعد از نصب سیستم را ریستارت بکنید (توجه:هیچ کاری روی کومودو انجام ندهید، فقط ریستارت) 4- اینترنت را قطع بکنید و کومودو را آپدیت افلاین بکنید (آپدیت اولیه حجمش زیاده و آنلاین براتون سخته) 5- یکبار با کومودو اسکن سریع انجام بدهید

نکته: اگر در این صورت دچار مشکل شدید میشه ایراد...

نکته: دوستانی که با آپدیت به نسخه جدید آپگرید کردند به این دلیل مشکل ندارند چون کومودو از قبل نصب بوده و همه چیز کومودو اوکی هست ( دیتابیس آپدیت و اسکن انجام شده از قبل و تنظیمات ست شده و غیره) و پیغام " At Risk" براشون موضوعیت نداره (و یا هر هشدار دیگری) بنابراین مشکلی ندارند: چون گلاویز نمیشوند بعد از آپگرید. ( بنابراین دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند این 5 مرحله را طی کنند)

با توجه به اینکه دیدم برخی دوستان با CIS 7 مشکل دارند ، تصمیم گرفتم یه تستی انجام بدم .

فایل رو از لینک های داده شده توی انجمن دانلود و نصب کردم ( 64 بیت ) . مشکل خاصی در هنگام نصب مشاهده نشد . ضمن اینکه قبلا هیچ کدام از محصولات comodo رو استفاده نکرده بودم .

نصب کامل انجام شد . سیستمو ری استارت کردم و در حال حاظر به مشکل BSOD برخورد نکردم . البته مورد عجیبی مشاهده شد ( نکته ی * )

البته هنوز فرآیند اسکن و اپدیت کامل نشده . پس از اسکن و آپدیت این پست رو ویرایش می کنم و دوستان رو در جریان می زارم .

* پس از نصب ، Comodo هشدار At Risk رو داد که در صفحه اصلی نرم افزار نوشته : You haven't performed an inertial scan yet و بالا کنار At Risk قرمز شماره تماس داده ! ( به نظر میاد کمی گمراه کننده باشه . به نظر بنده باید این اخطار به به صورت لینک در پایین نرم افزار داده می شد ، مانند سایر نرم افزار ها . نه حالت Notification . ) پس از زدن گزینه ی Fix it ، نرم افزار فرآیند آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کرد که البته به طور عجیبی در اواسط فرآیند آپدیت ، نرم افزار فرآیند آپدیت رو متوقف کرد و ویندوز ارور TCP/IP ping command has stopped working رو داد . سپس خود comodo اخطار داد که ویندوز باید ری استارت شود .
    پس از ری استارت سیستم به آپدیت پرداختم که بازم فرآیند آپدیت متوقف شد !
    در حال حاظر روی گزینه ی fix it کلیک کردم تا خود نرم افزار آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کند

آپدیت 1 : متاسفانه به طور عجیبی کومودو 7 آپدیت کامل نمی شه و در اواسط مراحل از آپدیت رو کنسل می کنه . در صورتی که اینترنت به خوبی کار می کنه
    اپدیت 2 : متاسفانه پس از تلاش های مکرر همچنان Comodo نه با fix it نه با کلیک بر روی آپدیت درست می شه . هر بار هم پس از کلیک بر روی Fix it پس از fail شدن آپدیت ها ، کومودو هشدار ری استارت سیستم رو می ده
    Last edited by Jadda; 04-04-2014 at 22:06.

2. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FarshadBandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نسخه 7 کومودو پدر من رو درآورد، من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم هم رو ویندوز 7، وقتی داری با سیستم کار میکنی یهو ویندوز هنگ میکنه و HIPS هم پیغام های بی مورد میده، مثلا میزنه نرم افزار نیم باز قصد داره به فلان جا دسترسی پیدا کنه در صورتی که فایل نیم باز رو از قبل به عنوان فایل امن بهش معرفی کرده بودم، مدام شروع میکنه به دادن پیغام های بی مورد و کل سیستم هنگ میکنه و چاره ای جز ری استارت دستی نمی مونه، من رو 2تا ویندوز تست کردم هر جفتشون اینطوری شدن، ولی اصلا تو نسخه 6 همچین مشکلی نیستش، بعد از این مشکل الان نسخه 6 رو نصب کردم که اصلا مشکلی نداره، اینم بگم که وقتی ورژن 6 نصب بود کومودو پیغام آپگرید به نسخه 7 رو داد و با خود برنامه آپگرید کردم، تو طول 2روزی که ورژن 7 نصب بود چندین بار ویندوز هنگ کرد، ظاهرا مشکل برمیگرده به قسمت HIPS چون هروقت HIPS پیغام های بی مورد ( در مورد فایل های امن) میده این مشکل پیش میاد و یهو سیستم فریز میکنه

4. 7 کاربر از FarshadBandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این نسخه 7 کومودو پدر من رو درآورد، من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم هم رو ویندوز 7، وقتی داری با سیستم کار میکنی یهو ویندوز هنگ میکنه و HIPS هم پیغام های بی مورد میده، مثلا میزنه نرم افزار نیم باز قصد داره به فلان جا دسترسی پیدا کنه در صورتی که فایل نیم باز رو از قبل به عنوان فایل امن بهش معرفی کرده بودم، مدام شروع میکنه به دادن پیغام های بی مورد و کل سیستم هنگ میکنه و چاره ای جز ری استارت دستی نمی مونه، من رو 2تا ویندوز تست کردم هر جفتشون اینطوری شدن، ولی اصلا تو نسخه 6 همچین مشکلی نیستش، بعد از این مشکل الان نسخه 6 رو نصب کردم که اصلا مشکلی نداره، اینم بگم که وقتی ورژن 6 نصب بود کومودو پیغام آپگرید به نسخه 7 رو داد و با خود برنامه آپگرید کردم، تو طول 2روزی که ورژن 7 نصب بود چندین بار ویندوز هنگ کرد، ظاهرا مشکل برمیگرده به قسمت HIPS چون هروقت HIPS پیغام های بی مورد ( در مورد فایل های امن) میده این مشکل پیش میاد و یهو سیستم فریز میکنه
    سلام

HIPS روی چه حالتی قرار داره؟

HIPS را روی حالت امن قرار بدهید. در این حالت برای فایلهای امن پیغامی نمیده.

اما اگر الان در حالت امن قرار داره و مشکل دارید؛ از تنظیمات بکاپ بگیرد و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید از قسمت گزارشات HIPS هم یک بکاپ بگیرد.

و مورد بعدی اینکه چطوری یک فایل را برای کومودو امن تعریف میکنید؟

اگر از پیغام HIPS یک عکس بگذارید و نشون بدهید که پاسخ شما در باره پیغام HIPS چی هست. خوب میشه.

اگر توی عکس HIPS متن پیغام را هم نشان بدهید عالیه.

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای پاک کردن کومودو از طریق خوده ویندوز کافی هست یا فایل ریمور داره کومودو؟
    اگر فایل ریمورو داره لطف میکنید لینک دانلودش رو قرار بدید

8. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    علی مشکل من اون پیغام نیست که اصلا نصب کومودوکامل نمیشه ویندوز هم نو بود
    الان با اون فایل ستاپی که 32 بیتیش جدا هست هم تست کردم ولی بازم کامل نشد
    دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
    نصب که میشه روی 99 درد ارور صفحه ابی میاد و سیستم ریست میشه بعدش هم چند بار تست کردم مثلا روی حدود 50 درصد پیغام میده سیستم باید ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه اوکی که میکنم دیگه بعد از ریست هیچ خبری نمیشه
    با اون فایل 32 بیتی هم تست کردم همون پیغام رو میده ولی بعد از ریست شدن روی 70 درصد پیغام مجدد میده که باید سیستم ریست بشه اوکی که میکنم دیگه خبری نمیشه
    البته لپ تاپ یکم قدیمی هست و خیلی قوی نیست ولی انقدر هم ضعیف نیست که انتی ویروس روش نصب نشه
    توی فروم کومودو کسی گزارش داده که نصب ستاپ کامل نشه؟
    با تشکر

10. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

برای پاک کردن کومودو از طریق خوده ویندوز کافی هست یا فایل ریمور داره کومودو؟
    اگر فایل ریمورو داره لطف میکنید لینک دانلودش رو قرار بدید
    سلام

من فکر میکنم از طریق کنترل پنل میشه بدون مشکل کومودو را عزل کرد.

اما من معمولا از Revo Uninstaller استفاده میکنم و بعد از اتمام، کومودو پیغام ریستارت میده که ریستارت نمیکنم و مراحل Revo Uninstaller را طی میکنم تا فایلهای باقی مانده حذف بشوند. بعد ریستارت میکنم و با یکی دوتا برنامه کلینر مثل CCleaner و یکی دو تا دیگه سیستم را پاکسازی میکنم.
    بعد هم از ابزار پاکسازی کومودو که پیوست کردم هم گاهی استفاده میکنم.

===

بعد نسخه جدید را نصب میکنم و مراحل دو پست بالایی....
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

12. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

من فکر میکنم از طریق کنترل پنل میشه بدون مشکل کومودو را عزل کرد.

اما من معمولا از Revo Uninstaller استفاده میکنم و بعد از اتمام، کومودو پیغام ریستارت میده که ریستارت نمیکنم و مراحل Revo Uninstaller را طی میکنم تا فایلهای باقی مانده حذف بشوند. بعد ریستارت میکنم و با یکی دوتا برنامه کلینر مثل CCleaner و یکی دو تا دیگه سیستم را پاکسازی میکنم.
    بعد هم از ابزار پاکسازی کومودو که پیوست کردم هم گاهی استفاده میکنم.

===

بعد نسخه جدید را نصب میکنم و مراحل دو پست بالایی....
    با خوده ویندوز امتحان کردم نشد با Your Unin-staller! هم پاک نشد و این اروز رو میده

حالا با این برنامه هم که معرفی کردین هم پاک نمیشه

واقعا این ورژن7 مشخص نیست چرا این بلا سرش اومده

14. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    علی مشکل من اون پیغام نیست که اصلا نصب کومودوکامل نمیشه ویندوز هم نو بود
    الان با اون فایل ستاپی که 32 بیتیش جدا هست هم تست کردم ولی بازم کامل نشد
    دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
    نصب که میشه روی 99 درد ارور صفحه ابی میاد و سیستم ریست میشه بعدش هم چند بار تست کردم مثلا روی حدود 50 درصد پیغام میده سیستم باید ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه اوکی که میکنم دیگه بعد از ریست هیچ خبری نمیشه
    با اون فایل 32 بیتی هم تست کردم همون پیغام رو میده ولی بعد از ریست شدن روی 70 درصد پیغام مجدد میده که باید سیستم ریست بشه اوکی که میکنم دیگه خبری نمیشه
    البته لپ تاپ یکم قدیمی هست و خیلی قوی نیست ولی انقدر هم ضعیف نیست که انتی ویروس روش نصب نشه
    توی فروم کومودو کسی گزارش داده که نصب ستاپ کامل نشه؟
    با تشکر
    مشکل شما جدییه و من واقعا به عنوان یک ایراد بهش نگاه میکنم.

چیزی که فکر میکنم اینه که فایل نصب ایرادی نداره.

اینکه این گزارش شده : ببینید انواع گزارش باگها در لیست کومودو قرار داره و .... اصلا بزارید یک توضیح کوتاه در مورد فرآیند گزارش باگ و نحوه بررسی و اصلاح و غیره بدم:

یک باگ توسط یک کاربر دیده میشه و توی انجمن کومودو مطرح میشه بعد مدیران انجمن کومودو و گروه ستاره اون باگها را یک بررسی کوچیک میکنند و به شکل کاملتر تشریح و بعد در لیست قرار میگیره. بعد توسط تیم کومودو (بخش تضمین کیفیت محصول-Quality Assurance) بررسی و بازتولید و شبیه سازی میشه .... اگر باگ تایید شد: علت ها طبق اطلاعات و آماری که گزارش دهنده ارائه داده مشخص میشه. که خودش یک فراینده بسیار سخت است بعد از علت یابی هم ترمیم.

برخی باگها هم برای مدت زیادی تایید نمیشه و خیلی طول میکشه تا تیم کومودو تایید کنه..... (نمیتونند شبیه سازی کنند)
    برخی باگها هم ربطی به کومودو نداره و اقدامی صورت نمیگیره.... (راهکار میدن، مثلا پارسال میگفتند سعی کنید کومودو را کنار اوست نصب نکنید)
    برخی باگها وجود داره و تایید میشه ولی گفته میشه در آینده بهبود پیدا میکنه... زمانبر است و نیاز به تغییرات اساسی تر داره.
    برخی باگها تایید میشه ولی در اولویت قرار نداره، کومودو بهش میگه => کار زیاد اما نتیجه کم.... بنابراین فعلا میزاریمش کنار.

نکته: در تعریف کومودو باگ شامل ایراد و درخواست(پیشنهاد-آرزو) میشه. یعنی درخواستهای جمع آوری شده و پیشنهادات در همون لیست باگها لیست میشه. به عنوان wish

البته من خیلی ساده توضیح دادم تا یکم آشنا بشیم که فرآیند گزارش و لیست بندی و اولویت بندی و غیره به چه شکل است.... همه باگها هم یک برچسبی دارند مثلا: هنوز تایید نشده/تایید شده/ تایید نشده/در حال بررسی/قابل بحث/ نیاز به اطلاعت بیشتر/رفع نخواهد شد(اینها بیشتر گروه پیشنهادات است)/ رفع شده/در آینده و ....

در مورد اینکه نصب کامل نمیشه، فکر میکنم یکی دو تا مورد هست در لیست کلی و باید ببینم روی نسخه 7 نظر گزارش دهنده (مدیری که گزارش را جمع آوری کرده یا عضو تیم ستاره که مورد را اطلاع داده) چی هست و ایا روی نسخه 7 اتفاق میافته یا نه؟ (در هر صورت چون قابلیت سرچ هم موجوده سعی میکنم این باگ راسرچ کنم ببینم وضعیت چی هست. اگر نشد که خودمون گزارش میدیم... من فقط یکسری اطلاعات نیاز دارم که از طریق پیغام خصوصی از تون میگیرم.)

اینکه میفرمایید ویندوز تازه نصب شده است کار را مشکل میکنه!

16. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه راهکار بدید برای حذف برنامه
    با هر روشی بگید انجام دادم ولی پاک نمیشه
    حتی از سیف مود هم پاک نشد
    حتی میخوام پوشه کومودو رو حذف کنم اجازه نمیده و پاک نمیشه

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با خوده ویندوز امتحان کردم نشد با Your Unin-staller! هم پاک نشد ...
    قبلش کومودو مشکل داشت یا اینکه نه سالم کار میکرد؟

===

اگر هنوز ویندوز کومودو را به عنوان یک برنامه نصب شده میشناسه میتونید با Revo Uninstaller عزل کنید.

====
    اگر نه:
    میتونید دوباره نصب و بعد عزل کنید..... از طریق سیف مد ویندوز هم میتونید اقدام کنید.... اگر جواب نداد دستی تمام فایلهای کومودو را پاک کنید، تمام کلید رجیستری های کومودو را پاک کنید و درایورهای کومودو را هم از طریق Device Manager عزل کنید.

Device Manager > View > Show hidden devices
    را تیک بزنید و درایورهای کومودو را Uninstalll کنید.

19. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •