نسخه کم حجم جواب نمیده ؟
از دوستان اگر بدون مشکل نسخه کم حجم رو نصبیده ندا بده .
نسخه کم حجم جواب نمیده ؟
از دوستان اگر بدون مشکل نسخه کم حجم رو نصبیده ندا بده .
من نسخه ی کم حجم (CorePack) رو دارم با آپدیت 1 + کرک 4 هیـــچ مشکلی ندارم.... با نصب آپدیت های جدید کرش میکنه.
نسخه ی نصب شده رو داشتم تا دیروز هر چند دقیقه میپرید بیرون از بازی
ولی با کرک و آپدیتی که دیروز(یا پریروز) منتشر شد و امروز دانلود کردم، حدود چهار ساعت بازی کردم اما کرش نکرد و اون ارور مسخره ی stop working رو نگرفتم
فعلا مورتال کامبت زیاد نمیزاه اینو بازی کنم، ولی با این حال فوق العادست، تازه امروز بارون هم اومد
چطوری میشه پول در آورد تو این، هر چی کار هم انجام میدی کم پول میدن:|
من این بازی 2روز میشه تمام کردم ولی از 69 تا ماموریت بازی تو گوشی که نگاه میکنم زده 68 مرحله انجام دادم جریان چیه
خدا رو شکر با همون اپدیت 2 بازی فقط سر مرحلهBlitz Play موقع سوئیچ کردن stop working داد که با اسکیپ کردن اون صحنه بازی ردش کردم و بازی مشکل خاصی نداشت
Last edited by clau; 03-05-2015 at 12:13.
من از دیروز که آپدیت و کرک جدید رو نصب کردم همش موقع اجرا بازی stop working میده.هر کاری کردم درست نشد.الان دارم دوباره نصب میکنم.ویندوز 8.1
دوستان من ميخوام بازيو اصلشو بگيرم ، و سوال من اينه كه سايت خوب كجاس؟! من از سايت پرشين كى ميخواستم بگيرم ولى گفتم يه تحقيق راجع بهش بكنم ، بازى اكتيويشن كد سوشيال كلابش ١٤٣ و بازى استيمش ١٨٤ئه و Free Region هست
الان قيمتا اوكيه؟! بگيرم؟!
من نصب کردم به سختی ولی بدون مشکل دارم بازی میکنم، کجا مشکل داری؟
هنوز نصب نکردم . میخواستم ببینم این نسخه رو بندازم دانلود نصب میشه و بدون مشکل میاد ؟
الان انداختم دانلود اوکی بشه نصب کنم اگر مشکلی بود میگم .
ضمنا کدوم آپدیت رو ریختی که مشکلی نداری ؟
آره اوکیه، همین حدوداس قیمت
من کرک و آپدیت جدید رو ریختم همش stop working میداد.فقط آپدیت 3 و کرک 4 جواب میده برام.
ویندوز 8.1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)