تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 328 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتي:شخصيت مورينيو با من متفاوت است

سرمربي جديد رئال مادريد مقايسه ميان خود و سرمربي سابق اين تيم را نادرست دانست.

کارلو آنچلوتي در ادامه صحبت‌هايش در نشست مطبوعاتي پس از معرفي رسمي به عنوان سرمربي رئال مادريد، شخصيت مورينيو را با خود متفاوت خواند و مقايسه خود با او را نادرست دانست.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: فکر نمي‌کنم درست باشد که من را با مورينيو مقايسه کنيد. او کارش را در اينجا انجام داد و اکنون من مي‌خواهم پس از او در اين باشگاه کار کنم. مقايسه امکان پذير نيست. نتيجه نهايي مشخص مي‌کند که کار من خوب يا متوسط است.

سرمربي جديد رئال ادامه داد: مورينيو مربي بزرگي است؛ من به او احترام زيادي مي‌گذارم اما شخصيت او با من متفاوت است. من کاملا به او احترام مي‌گذارم.

آنچلوتي خاطرنشان کرد: شروع جديدي براي من و بازيکنان خواهد بود با روابطي جديد که من فکر مي‌کنم خوب باشد و هيچ مشکلي وجود نخواهد داشت.

سرمربي ايتاليايي در خصوص مودريچ و کاکا افزود: منتظر تماشاي تمرينات کاکا مي‌مانم و پس از آن تصميم مي‌گيرم. در حال حاضر او بازيکن رئال مادريد است و مي‌خواهيم بيشترين کارايي را از او داشته باشيم. فکر مي‌کنم مودريچ بيشتر از اينکه پشت مهاجمان بازي کند بايد در مرکز ميدان مستقر شود.

وي تأکيد کرد: تيم زير 21 سال اسپانيا بازيکنان فوق‌العاده‌اي دارد که ايسکو بهترين آنها است. او مي‌تواند در هر تيمي بازي کند.

آنچلوتي گفت: کاسياس بازيکن فوق‌العاده و کاپيتان تيم است و قانوني در فوتبال وجود د ارد که مي‌گويد کسي که شايسته بازي کردن است معمولا بازي خواهد کرد.
    منبع : ورزش 3

2. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش تصویری: تلاشهای کریس در بالی برای نجات جنگل های مانگرو

ستاره پرتغالی رئال مادرید به بالی اندونزی سفر کرده تا در پروژه حفاظت از جنگل های مانگرو به کمک بپردازد
    سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید این روزها در بالی به سر می برد ودر پروژه حمایت از جنگلهای مانگرو دراین کشور مشارکت نموده.
    دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این سفر کریس به آسیای جنوب شرقی را ملاحظه کنید

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ISCO رسما به رئال مادرید پیوست.

Real Madrid C.F. & Málaga C. F. have reached an agreement for the transfer of the player Isco who will play for the Whites for the next 5 seasons.

The player will pass his medical and be presented at the Santiago Bernabéu on July 3rd.

6. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

امروز میدونید تولد کیه؟!
    میدونید تولد چه عزیز-یه؟!
    میدونید که تولد خدای فوتبال برای ما رئالیهاست؟!
    بله...امروز تولد افسانه فوتبال...
    نازنینترین رئالی و کلا فوتبالیست دنیاست..
    کاپیتان...عشق..تعصب..فوتبال.. ندگی..
    شما رو نمیدونم اما من خـیـــــــــــلی دلم براش تنگ شده...
    امروز تولد یکی یه دونه خودمون، کاپیتان رائول هست

اگه کسی تونست، توصیف کنه این عشق رو...

8. 16 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایسکو به رئال مادرید پیوست

ایسکو رسما به رئال مادرید پیوست.

این قرارداد 5 ساله به ارزش 24 میلیون یورو است. 3 جولای بعد از گذارندن تست های پزشگی در مرکز پزشکی سانیتاس، در برنابئو به هواداران معرفی می شود.

21 سالش هست و سال قبل توپ طلای بازیکن جوان اروپا رو دریافت کرد.

همچنین توی تورنومنت یورو زیر 21 ساله ها هم که هفته پیش به پایان رسید در قهرمانی اسپانیا نقش موثری داشت.

متولد خود مالاگا هست ولی فوتبال حرفه ای رو از والنسیا شروع کرد و دوباره به مالاگا برگشت.

| اختصاصی تیم خبری فوتی کلاب |

10. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

تولد تولد تولدت مبارک بیا شعما رو ... کن :دي
    خوب خیلی خوشحالیم از این خبرای خوب امروز ...
    راستی رونالدو چه رنگی گرفته :دي

12. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرانجام اتفاق افتاد؛ پیشنهاد رسمی رئال برای خرید گرت بیل

به نظر می رسد رئالی ها برای ارائه این پیشنهاد، در انتظار مشخص شدن تکلیف سرمربی جدیدشان بودند
    سایت گل- بعد از گمانه زنی های بسیار، سرانجام باشگاه رئال مادرید مذاکرات برای به خدمت گرفتن گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام را آغاز کرد.
    به نظر می رسد رئالی ها برای ارائه این پیشنهاد، در انتظار مشخص شدن تکلیف سرمربی جدیدشان بودند و با نهایی شدن استخدام کارلو آنچلوتی، آنها اکنون با جدیت بیشتری پروژه خرید گزینه اصلی شان برای تابستان پیش رو را آغاز کرده اند.
    رئالی ها برای خرید بیل بسیار مصمم هستند و گفته می شود برای خرید بهترین بازیکن فصل اخیر لیگ برتر آماده اند تا آنخل دی ماریا یا چند بازیکن مد نظر دیگر را به تاتنهام واگذار کنند. در ابتدا گفته می شد که قیمت پیشنهاد رئال برای خرید بیل، 85 میلیون پوند، 5 میلیون پوند بیشتر از مبلغ انتقال رونالدو، است اما با سرسختی تاتنهامی ها، آنها خود را برای انتقال های گران قیمت تر هم آماده کرده اند.
    اما از سوی دیگر باشگاه تاتنهام هیچ تمایلی برای فروش بیل ندارد و دنیل لوی، رئیس باشگاه لندنی، تمام تلاشش را برای حفظ این بازیکن انجام خواهد داد.
    گفته می شود جاناتان بارنت، مدیر برنامه های بیل، در چند روز اخیر به مادرید سفر کرده بود تا علاقه مندی این بازیکن برای پیوستن را به رئال را اعلام کند؛ چیزی که می تواند تاتنهامی ها را برای حفظ این بازیکن حسابی به دردسر بیندازد.

منبع : گل

14. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یادداشت: انچلوتى انتخابى براى صلاح مالى يا رسيدن به موفقيت؟

بعد از يك سال پر از جنجال در مادريد، حالا شايد هيچ فردى مناسب تر از انچلوتى براى نشستن روى يكى از پر مخاطره ترين صندلى هاى دنيا نباشد
    سایت گل- شايد بهترين هديه آنچلوتى براى رئال مادريد خوش رويى او باشد. حداقل كارنامه و سوابق اين مربى به ما اينطور مى گويد. مطمئنا كارلو انچلوتى دنبال رسيدن به موفقيت است اما به لذت هاى ديگر زندگى هم بى توجه نيست- مثل خوردن- هرچند كه در مراسم معارفه خود لاغرتر از گذشته به نظر مى رسيد.
    دوران حضور او در ميلان و چلسى زير نظر برلوسكونى و آبراموويچ دو مالك جنجالى كه بى علاقه هم به امور فنى تيم نيستند بدون هيچ همهمه اى سپرى شد. او حتى با مورينيو هم رابطه بدون مشكلى دارد.
    بعد از يك سال پر از جنجال در مادريد، حالا شايد هيچ فردى مناسب تر از انچلوتى براى نشستن روى يكى از پر مخاطره ترين صندلى هاى دنيا نباشد. فردى كه به نظر مي آید اكثر مشكلات را با بالا بردن آبروى مشهور خودش حل مى كند.

با مرورى بر رزومه تيم هاى زير نظر كارلتو متوجه مى شويد كه او علاقه زيادى به استفاده از سيستم ١-٢-٣-٤ دارد- اگرچه او نشان داده است كه با توجه به شرايط كاملا انعطاف پذير است- درسى كه او در پارما آموخت. وقتى در سن ٢٨ سالگى زير نظر اريگو ساكى در میلان بازى مى كرد، هر روز ١ ساعت زودتر از بقيه، همراه با بازيكنان جوانان در كلاس توجيحى مشغول درك سيستم ٢-٤-٤ ساكى بود. كارلو وقتى سر مربى پارما شد شروع به استفاده از همين سيستم كرد و روزى كه پارما را ترك كرد به اشتباه خودش مبنى بر اصرار داشتن بر سيستم ٢-٤-٤ اعتراف كرد. و اينكه چطور با كم تجربگى شانس بهتر كردن تيم را با جذب روبرتو باجو را كه در ان روزها خواهان جدايى از ميلان بود از دست داد چرا كه باجو علاقه اى به جنگيدن با كرسپو و انريكو كيه سا براى پست مهاجم نداشت بلكه مى خواست پشت دو مهاجم بازى كند.
    اما آنچلوتى در شغل دوم خودش در يوونتوس ثابت كرد كه از اشتباه خود درس گرفته و براى بازى دادن به زيدان پشت دو مهاجم به سيستم ٢-١-٤-٣ تغيير رويه داد.
    در ميلان هم دوباره به دستور بازى مورد علاقه خود ١-٢-٣-٤ برگشت تا با درخواست برلوسكونى براى استفاده از دو مهاجم روبرو شد و پس از كمى درنگ به طور نا محسوسى در بيشتر از دو بازى از بازى هاى ليگ به سيستم ٢-١-٣-٤ روى آورد در حالى كه در باقى بازى ها از سيستم مورد علاقه خود استفاده كرد.

در چلسى اما خيلى زود فهميد كه سيستم ٤ نفره الماسى به خصوصيات اين تيم به خصوص فرانك لمپارد نمى خورد چرا كه او وقتى پشتش به دروازه حريف باشد كمتر كارايى دارد و تا قبل از تغيير سيستم بازى به دو شيوه ٣-٣-٤ و ١-٢-٣-٤ از دكو و جو كول در پست او استفاده مى كرد.
    در پاری سن ژرمن با وجود زلاتان دوباره به ايده استفاده از سيستم ١-٢-٣-٤ برگشت با لاوتزى، مِنِز، نه نه و پاستوره پشت او. هرچند كه در برخى از بازى هاى فصل با توجه به شرايط از سيستم ٢-٤-٤ هم استفاده كرد.
    يك ذره سخت است تصور اينكه كارلو انچلوتى در طول يك هفته خيلى تغيير كند هرچند كه اين تغيير بستگى به به نحوه عملكرد رئال در تابستان دارد. در حال حاضر تصور استفاده از سيستم ١-٢-٣-٤ با گذاشتن بنزما در نوك، اوزيل و رونالدو پشت انها، و الونسو، خديرا و مودريچ در كمربند ميانى زمين دور از ذهن نيست. حتى مى شود از دى ماريا كمى عقب تر از گذشته بازى گرفت- مانند پاستوره در پاری سن ژرمن - به عنوان بازيكن خلاقى كه او عقب شروع مى كند و كم كم به سمت دروازه حريف پيشروى مى كند.
    اما با توجه به خبر خريد ايسكو ستاره جوان اسپانيا و خبر هايى مبنى بر اضافه شدن يك مهاجم ديگر و تمايل شديد فلورنتينو پرس براى به خدمت گرفتن گرت بيل، به احتمال فراوان آنچلوتى مجبور است كه به سيستم ١-٣-٢-٤ رئال دست نزند. هم به دليل تعداد زياد مهاجمان و بازيكنان خلاق در خط هجومى تيم و هم اينكه براى قهرمانى در لاليگا آنها محكوم به برد در تقريبا تمام بازى هاى پيش روى خود هستند.

در اينجا تنها مشكل اين است كه كارلو انچلوتى از سال ١٩٩٩ كه هدايت يوونتوس را به عهده گرفت تنها در ٣٪ بازى هاى ليگ از سيستم ١-٣-٢-٤ استفاده كرده است. البته براى مربى هايى كه غير قابل تغيير نيستند اين مسئله مشكل بزرگى نمى تواند باشد ولى با توجه به زيان ٢ بيليون دلارى فلورنتينو پرز در كمپانى ACS در سال گذشته، به نظر مى رسد كه كارلو بيش از اينكه به دليل توانايى هاى فنى تاكتيكى و خصوصيات بازيكنان تيم به رئال امده باشد، به دليل شخصيت خود راهى اين باشگاه شده است تا با قدم برداشتن در راهى كه مديريت خواستار ان است، رئال همچنان به يكه تازى خود در صدر ليست پر درآمدترين تيم هاى جهان ادامه دهد.

منبع : گل

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوشحالم که ایکر بزرگ ، بزرگیشو تو نیمه ی اول به خوبی نشون داده

17. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خب خب خب...
    بعد از مدت ایکر رو درون دروازه دیدیم!!
    موقع ضربات پنالتی؛یاد جمله ی یکی از دوستان همین تاپیک افتاده بودم؛که خوردن گل از روی نقطه ی پنالتی در بازی با دورتموند رو تقصیر دیگو لوپز انداخته بود؛و میگفت 100 درصد مطمئن بود اگه کاسیاس تو دروازه بود اون پنالتی رو میگیرفت!
    خلاصه که حسابی افت کرده؛
    امیدوارم تا شروع فصل بتونه به روزای اوجش برگرده؛یا اینکه دیگو همچنان رو فرم باشه...
    اینطوری زیادی نمیتونه از پس اون فشاری رو که زمانی که نیمکت نشین شده بود رو از رو خودش برداره...

خلاصه امیدوارم هر چه به صلاح تیم هست پیش بیاد این فصل...
    نه اینکه قرار باشه ؛ اسم ها بازیکن باشند...

19. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •