نظرتون درباره آویرا فری چیه ؟!![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
نظرتون درباره آویرا فری چیه ؟!![]()
آنتی ویروس خوبی هست البته توی رایگانا گزینه بهتری هم هست اگر بتونید تحریم رو دور بزنید avg-avast اما بخاطر مشکل تحریم فعلا بهترین جایگزین اویرا هست از نظر من .البته اگر سوئیت رایگان نصب کنید امنیت کاملتری میتونید داشته باشید.
کومودو یا 360 سکیوریتی گزینه های خوبی هستند
سلام
به نظر من اشتباهه که آنتی ویروس کرک شده استفاده کرد
من تو سه چهارتا سایت مثل av-test و av-compares) اگه اسمش رو اشتباه نگفته باشم)
و "ویروس بولتن" گشتم دیدم بین آواست و اویرا که رایگانن و نود32 که نیازی به کرک نداره نود 32 و اویرا نوشته بود 100 درصد ویروس ها رو شناسایی کردن
وچون قبلا نود32 نصب کرده بودم ولی کامپیوترم باز ویروسی شده بود و حوصله سریال زدن و. .. رو نداشتم اویرا رو انتخاب کردم
البته همراش فایروال کومودو رو هم پیشنهاد می کنم
راستی اگر دیدین کامپیوترتون خیلی مشکوک به ویروسی بودنه یه سی دی که نسخه bootable کسپر اسکای رو داشته باشه تهیه کنید و بگذارید یک روز کامل فول اسکن کنه و درجش رو رو اسکن عمیق بگذارین بعد یه روز بزنید ویروسها رو پاک کنه عالیه:-)
نورتون که نشد آنتی ویروس...
شما آویرا یا کسپر رو بزن خیالت راحت باشه...
دلیلتون برای این حرفتون چی هستش؟
بدون دلیل این پست اسپم حساب میشه!
دوست عزیز من که با همه این آنتی ویروس ها کار کردم
نورتون همیشه قابل اعتماد نیست . بیشتر اوقات در مقام پنجم ششم کارش تموم میشه
حالا اینو وللش
بنده خودم نسبت به هر چی سخت گیر نباشم نسبت به تست آنتی ویروس بسیار سخت گیر هستم ، در ضمن آویرا لازم نیست کرک بشه و با یه لایسنس تا چند سال قابل استفاده است و همونطور که میدونید از آنتی ویروس کرک شده نباید هیچ انتظاری رو داشت...
آویرا واقعا قدرت شناسایی خیلی عالی رو داره و فایروال قدرتمندش و عدم گیر دادن فایروال و وب گارد به سایت ها ( بر خلاف نود ) و خطای شناسایی بسیار کمش ( من که تا حالا ازش ندیدم یه فایل سیستمی رو به اشتباه ویروس بشناسه البته کرک ها که جای خود دارند (بر خلاف نود و نورتون ) )
آویرا موفق به کشف ویروس بسیار کثیفی از سیستمم شد که منظورم همون کیلاگر است
حتی با بوت اسکن نورتون و بیت دفندر و حتی کسپر نتونستن کاری کنن در حالیکه کاملا واضح بود سیستم ویروسی شده
در ضمن من تو این انجمن به عنوان یه کاربر نو پا حساب میشم ولی یک ساله که تو انجمن های «سافت ۹۸» و «ترفندستان» با دوستان داریم از آنتی ویروس ها تست میگیریم
آویرا همیشه کارش رو تر وتمیز انجام میده و در بیشتر تست هامون از بقیه سرتر بوده ، کسپر هم در مقام بعدی قرار میگیره
اسکنرش واقعا از کسپر و نود سریعتره
تنها نکته اش اینه که بعد این که سیستم بالا میاد حدود ۱۰ ثانیه طول میکشه تا کاملا فعال بشه که در تمام اون مدت داره استارت آپ شما رو چک میکنه پس بهش نمیشه گفت «اشکال»
اگه تو انجمن پی سی ورلد هم وقتم برسه اسکرین شات نتایج اسکن ویروس های جدید با این آنتی ویروس کارکشته رو قرار میدم...
نسخه pro بهتره
چون فایروال قدرتمندی داره
آویرا همیشه در رنکینگ در رتبات اول بوده و هست...
خودمم avira internet security suite 2014 استفاده میکنم ، به شما هم توصیه میکنم...
باسلام به دوستان
من زیاد به نت متصل نمی شم
و
دنیال انتی ویروسم که وقتی به مدت طولانی وقتی به اینترنت متصل نیست و اپدیت نمیشه از کار نیوفتد
باتشکر
سلام دوست عزیز وقتتو تلف نکن که تا اینترنت نداشته باشی کاری نمیتونی بکنی
یعنی انتی ویروسی نیست که لااقل یک ماه .به یک ماه اپدیت کرد
انتی ویروس ها اکثر ا لایسنس دو سه ماه دارن ...... ولی یک هفته اپدیت که نمی شن ... از کار می افتن
باز ممنون
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)