چند روزه تو ارومیه افتضاح شده قبلا خیلی خوب بود.الان هر چند ثانیه یکبار قطع میشه.بیخودی 1ماه 3 گیگ بسته خریدم 20 تومان پول دادم.فعلا که کوچ کردم به ایرانسل
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
چند روزه تو ارومیه افتضاح شده قبلا خیلی خوب بود.الان هر چند ثانیه یکبار قطع میشه.بیخودی 1ماه 3 گیگ بسته خریدم 20 تومان پول دادم.فعلا که کوچ کردم به ایرانسل
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
اگر طرح 1 مگ بزنم بعد از تمام شدن طرح 1 مگ میمونه سرعت؟
خیر برمیگرده به سرعت پایه
بله سرعت روی ۱ مگ میمونه
البته تا زمانی که طرح ۱۲۸ خریداری نکنید
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
دوستان این سیمکارت هدیه رایتلی که برامون ارسال میشه شارژ اولیه داره؟
من با کد هدیه ثبتنام کردم موقع که باید رسید بهم میداد ارور داد زنگ زدم گفتن ثبتنامتون کامل شده ولی تو رهگیری میگه اطلاعات وجود نداره
و اینکه اگه پستچی نتونه آدرس رو پیدا کنه چی میشه؟
پ.ن
این کنترل حساب رو چجوری باید فعال کنیم؟
Last edited by hossein019940; 20-02-2015 at 01:40.
کسی نیست جواب بده![]()
کنترل حساب اینترنتی کاری نداره
وارد سایت زیر شو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست کد بده
ارائه تکراری طرح موجود سیمکارت های دیتا بعنوان طرح جدید توسط رایتلآیا نوآوری های رایتل به اتمام رسیده است؟
اپراتور سوم در اقدامی تامل برانگیز، طرح های موجود برای سیمکارت دیتا را با نام طرح چهار فصل مجددا به مشترکین معرفی نمود.بر اساس این طرح، مشترکین می توانند یکی از 4 بسته ارائه شده را انتخاب و خریداری نمایند که البته مناسبترین بسته ارائه شده، بسته ای شامل موارد زیر است و به مبلغ 145.000 تومان ارائه می شود:- یک عدد سیمکارت دیتا (به ارزش 20.000 تومان)
- یک عدد سیمکارت اعتباری هدیه (رایگان)
- پانزده گیگابایت اینترنت پایه یکساله
- یک عدد مودم 3G همراه USB (به ارزش 95.000 تومان)اگر بخواهیم منصفانه و بدون غرض ورزی در مورد این طرح سخن بگوییم، بسته فوق شرایط مناسبی را جهت خرید دارا می باشد، بطوریکه بدون در نظر گرفتن مودم و سیمکارت دیتای رایتل، مشترکین بایستی بابت ماهیانه 1250 مگابایت اینترنت همراه یکساله با سرعت پایه (128)، مبلغ 30.000 تومان پرداخت نمایند.
من یه مسافرت شیراز رفتم به امید رایتل ولی اصلا نتونستم درست از اینترنتش در شیراز استفاده کنم خیلی بد بود.
واقعا چه اپراتور عجیبی هست این رایتل . مدیراشم که اخرشن.
در حالی که دو اپراتور دیگه با سرعت دارن به جلو حرکت میکنن این اپراتور فقط درجا میزنه.
مسئولان این اپراتور چه فکری میکنن پیش خودشون ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)