هم محصولات بعد از یک مدتی که از عرضشون می گذره ارزون تر می شن هم دلار خیلی ارزون شده نسبت به هفته گذشته 150 ت یا بیشتر هم شده!
روحانی متشکریم!
هم محصولات بعد از یک مدتی که از عرضشون می گذره ارزون تر می شن هم دلار خیلی ارزون شده نسبت به هفته گذشته 150 ت یا بیشتر هم شده!
روحانی متشکریم!
بستگی داره از چه رابط کاربری توی تبلت یا گوشی استفاده میشه!
مثلا توی گوشی های سامسونگ که رابط کاربری تاچ ویز دارن(تاچ ویز ح=خیلی سنگینه و خیلی از فضای رم رو اشغال می کنه)
اما اگه رام ها آندروید استوک باشن(بدون رابط کاربری)مثلا توی نکسوس،1 گیگ کفایت می کنه
عوامل دیگه هم هستن اما مهم ترینش همین بود
ببخشيد ميشه يه توضيح در مورد تاچ ويز و آندرويد استوك بديد كه كارشون چيه و هر كدوم چه مزيت هايي دارن؟!![]()
بچه ها در مورد قلم نوری توضیح می دید!
کاربردش مثلا روی نکسوز 7 چطوره؟
از نظر سخت افزاری و اینترنت و کتاب خونی asus بهتره ولی ازنظر دوربین سامسونگ بهتره و کارت حافظه هم میخوره ولی ایسوز کارت حافظه نمیخوره.از نظر نرم افزار و بازی ایسوز چون مشترکا با گوگل این تبلت رو ساختن گوگل پشتیبانی خوبی از این تبلت می کنه و من در کل ایسوز رو پیشنهاد می کنم.
google nexus 10 کی میاد؟ قیمتش چند؟
google nexus 7 2 دیگه چیه؟
2 7 یعنی nexus7 ورژن یا نسخه 2013
قلم نوری یه قلمیه که میشه باهاش به جای انگشت روی صفحه هایی که با حرارت دست کار می کنن کار کرد.
google nexus 10 رو من خیلی وقت پیش توی دیجی کالا دیدم که نوشته بود به زودی... ولی هنوزم که هنوزه نیاورده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)