تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 317 از 461 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

رشتم ریاضیه

واسه زبان انگلیسی که اصلا مشکلی نیست برادر من
    دیپلم زبان دارم

عربی هم مشکلی نیست ، تو عید عربی رو کامل بستم !

بقیه درس های دیگه کلاس نمیخواد ؟ ( بجز 3 تا اختصاصی )
    مثلا یکی از بچه ها میگفت بریم کلاس دینی ! معلم یه روش میگه که یه درس دینی رو توی 15 دقیقه میخونیم بعد میریم آزمون بالا 80 میزنیم !!!
    اینا حقیقت داره ؟

بچه های سال بالایی لطفا کمک کنید
    خب بستگی داره اون معلم دینی چی بگه که بتونی دینی رو بالای 80 بزنی . من تا حالا دینی رو در قلمچی و گزینه دو زیر 79 نزدم و تنها دلیلش هم این بوده که روی آیات مسلط بودم ولی متاسفانه مشکلی که داشتم این بود که مرور نمیکردم و همه آیه هایی که بلد بودم دوماه بعد از ذهنم ر پاک میشدن .
    فکر میکنم زمانی رو که برای رفتن و برگشتن از کلاس اختصاص میدی برای خوندن بیشتر کتابهای خوب اختصاص بدی بسیار بهتره.

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

شب آزمون همون درس دینی رو بخون و آزمون رو 100 بزن
    یه درس مبحثی رو بالا زدن تو دینی آب خوردنه

از این به بعد از این چیزا زیاد می شنود، هر وقت هم شنیدی یه پوزخند بزن و رد شو

اگه معلم های مدرست معلم های تاپ شهرتون هستن میارزه کلاس بری وگرنه برای هر درس یه کتاب تاپ تو بازار ( که راحت هم پیدا میشه) بگیره حله
    اصل کار خوندنه حالا چه با کتاب چه با معلم
    رستگار رحمانی رو که احتمالا میشناسی ( نفر اول زیان و تجربی 88 شایدم 87 بود یادم نیس )
    بچه روستا بود و می گفت تو طویله ( درسته طویله!) خونمون درس می خوندم

خودت تا تهش بخون
    آره رستگار رحمانی رو میشناسم ، مصاحبه تصویریش توی برنامه ماه عسل رو هم توی کامپیوترم دارم ، اما ببین ، من خودم رو میشناسم ، من توی ریاضیات بدون معلم نمیتونم درصد بالای 70 بزنم !
    ببین ، من برای تابستون 3 تا کلاس خصوصی برم کافیه ؟ شیمی ، فیزیک و ریاضی

دقیقا میخوان معلم های تاپ شهر رو بیارن توی مدرسه برای طرح کنکور، اما تابستون هر روز باید تا ساعت 12 یا 2 مدرسه باشیم ، ( بجز 5شنبه )
    این بد نیست ؟
    وقتم گرفته نمیشه ؟

خب بستگی داره اون معلم دینی چی بگه که بتونی دینی رو بالای 80 بزنی . من تا حالا دینی رو در قلمچی و گزینه دو زیر 79 نزدم و تنها دلیلش هم این بوده که روی آیات مسلط بودم ولی متاسفانه مشکلی که داشتم این بود که مرور نمیکردم و همه آیه هایی که بلد بودم دوماه بعد از ذهنم ر پاک میشدن .
    فکر میکنم زمانی رو که برای رفتن و برگشتن از کلاس اختصاص میدی برای خوندن بیشتر کتابهای خوب اختصاص بدی بسیار بهتره.
    مثلا بچه ها میگن معلم دینی میاد 4 تا نکته واسه آیه ها میگه ، بعد میری آزمون بالا 80 میزنی!!
    من دینی رو معمولا توی قلمچی بالای 70 میزنم ، تنها راهش رو هم حفظ کردن خط به خط میدونم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آره رستگار رحمانی رو میشناسم ، مصاحبه تصویریش توی برنامه ماه عسل رو هم توی کامپیوترم دارم ، اما ببین ، من خودم رو میشناسم ، من توی ریاضیات بدون معلم نمیتونم درصد بالای 70 بزنم !
    ببین ، من برای تابستون 3 تا کلاس خصوصی برم کافیه ؟ شیمی ، فیزیک و ریاضی

دقیقا میخوان معلم های تاپ شهر رو بیارن توی مدرسه برای طرح کنکور، اما تابستون هر روز باید تا ساعت 12 یا 2 مدرسه باشیم ، ( بجز 5شنبه )
    این بد نیست ؟
    وقتم گرفته نمیشه ؟

مثلا بچه ها میگن معلم دینی میاد 4 تا نکته واسه آیه ها میگه ، بعد میری آزمون بالا 80 میزنی!!
    من دینی رو معمولا توی قلمچی بالای 70 میزنم ، تنها راهش رو هم حفظ کردن خط به خط میدونم !
    نه تنها وقتت گرفته نمیشه بلکه توی مسیر درس خوندن هم قرار میگیری تابستون رو .
    تا ساعت 2 باشه که عالیه . میتونی بیای خونه و یه 4-5 ساعتی هم خودت دروس عمومی بخونی و خونده های قبلی رو مرور کنی .

حواست باشه که همه پول شهریه رو از الان ندی صبر کن اولین جلسه شروع بشه و دبیر ها رو چک کن ببین همونی هستن که خواستی یا نه. من قبلا یه کلاس کنکور ثبت نام کردم که گفتن آقای معلم ریاضیشون آقای پناهی که بهترین دبیر شهر ماست قراره باشه ولی بعدا یه نفر دیگه رو آوردن و من چون هنوز پولم رو نداده بودم از دادن پول امتناع کردم هرکاریم کردن نتونستن ازم پول بگیرن
    راستی برنامه ریزی دبیرتون هم مهمه مخصوصا توی شیمی. مثلا فصل 1 شیمی پیش نیاز زیادی به دبیر نداره اگه طوری برنامه ریزی کنن براتون که این فصل جلستاش کم باشه ولی در عوض فصل های بعدی شیمی پیش بیشتر بهشون رسیدگی بشه خیلی خوبه و ارزش وقتت رو داره .

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

راستی اون مصابه تصویری رستگار رحمانی رو از کجا میشه گیر آورد دانلود کرد ؟ من سال 88 هرچی برنامه ماه عسل رو دنبال کردم که ایشون رو بیارن اصلا ندیدم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

نه تنها وقتت گرفته نمیشه بلکه توی مسیر درس خوندن هم قرار میگیری تابستون رو .
    تا ساعت 2 باشه که عالیه . میتونی بیای خونه و یه 4-5 ساعتی هم خودت دروس عمومی بخونی و خونده های قبلی رو مرور کنی .

حواست باشه که همه پول شهریه رو از الان ندی صبر کن اولین جلسه شروع بشه و دبیر ها رو چک کن ببین همونی هستن که خواستی یا نه. من قبلا یه کلاس کنکور ثبت نام کردم که گفتن آقای معلم ریاضیشون آقای پناهی که بهترین دبیر شهر ماست قراره باشه ولی بعدا یه نفر دیگه رو آوردن و من چون هنوز پولم رو نداده بودم از دادن پول امتناع کردم هرکاریم کردن نتونستن ازم پول بگیرن
    راستی برنامه ریزی دبیرتون هم مهمه مخصوصا توی شیمی. مثلا فصل 1 شیمی پیش نیاز زیادی به دبیر نداره اگه طوری برنامه ریزی کنن براتون که این فصل جلستاش کم باشه ولی در عوض فصل های بعدی شیمی پیش بیشتر بهشون رسیدگی بشه خیلی خوبه و ارزش وقتت رو داره .

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

راستی اون مصابه تصویری رستگار رحمانی رو از کجا میشه گیر آورد دانلود کرد ؟ من سال 88 هرچی برنامه ماه عسل رو دنبال کردم که ایشون رو بیارن اصلا ندیدم
    سال 88 رستگار رحمانی رو آوردن ، تو یه برنامه دیگه هم رتبه 2 و 3 ریاضی رو آوردن با 1 انسانی !
    برنامش رو توی سایت تبیان میتونی به صورت تیکه تیکه پیدا کنی ، من خودم از اونجا گرفتم
    برنامه سال 90 هم رو هم به صورت کامل از سایت بووق ( فکر کنم همین بود ) دانلود کردم

ببین ، من توی روز های تعطیل میتونم خیلی درس بخونم و خیلی بازدهیم بالاتر میره
    اما اگه تا 2 کلاس باشم ، باید تا 4-5 بخوابم تا بتونم با دقت درس بخونم
    در نتیجه در روز 4-5 ساعت مفید بیشتر نمیتونم بخونم
    این خیلی بده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سال 88 رستگار رحمانی رو آوردن ، تو یه برنامه دیگه هم رتبه 2 و 3 ریاضی رو آوردن با 1 انسانی !
    برنامش رو توی سایت تبیان میتونی به صورت تیکه تیکه پیدا کنی ، من خودم از اونجا گرفتم
    برنامه سال 90 هم رو هم به صورت کامل از سایت بووق ( فکر کنم همین بود ) دانلود کردم

ببین ، من توی روز های تعطیل میتونم خیلی درس بخونم و خیلی بازدهیم بالاتر میره
    اما اگه تا 2 کلاس باشم ، باید تا 4-5 بخوابم تا بتونم با دقت درس بخونم
    در نتیجه در روز 4-5 ساعت مفید بیشتر نمیتونم بخونم
    این خیلی بده !
    یعنی هم سال 88 و هم پارسال اومده ماه عسل ؟

خب وقتی از مدرسه برگشتی تا ساعت 4 بخواب بعد بیدار شو آبی به دست و صورتت بزن و بعدش یه 4 ساعت درس بخون .
    اگر فرض کنیم که در مدرسه 5 ساعت درس خوندی و در منزل هم 4 ساعت مجموعا میشه 9 ساعت که برای تابستون خیلی کافیه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

یعنی هم سال 88 و هم پارسال اومده ماه عسل ؟

خب وقتی از مدرسه برگشتی تا ساعت 4 بخواب بعد بیدار شو آبی به دست و صورتت بزن و بعدش یه 4 ساعت درس بخون .
    اگر فرض کنیم که در مدرسه 5 ساعت درس خوندی و در منزل هم 4 ساعت مجموعا میشه 9 ساعت که برای تابستون خیلی کافیه
    تو مدرسه كه اصلا نميشه درس خوند، آدم تو خونه به مهارت ميرسه
    نه، سال 90 رتبه يك رياضى 90 و چند نفر ديگه رو آوردن

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

دوستان برای تست زنی.. تست کتاب های سخت رو بزنم بهتره یا مثلا گاج سفید؟! چون مثلا خیلی سبز فیزیک رو میزنم ناامید میشم از خودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

به نظر من يه براورد بکن
    اگر همون وقت رو در منزل بگذاری چقدر بازده داره ?و اگر همون وقت رو سر کلاس دبير با احتساب خستگی و وقت اتلافی بذاری چقدر بازدهش هست? و در آخر کدوما ميچربه!
    يه اشتباهی که خيلی بين هم کلاسی هام ديدم بعضی ها عشق کلاس رفتن و عشق استاد ميگرتشون و هر چی کلاس هست ميرند بعضی هم از روی غد گری کلاسی که بهش نياز دارند رو نميرند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو مدرسه كه اصلا نميشه درس خوند، آدم تو خونه به مهارت ميرسه
    نه، سال 90 رتبه يك رياضى 90 و چند نفر ديگه رو آوردن
    اگه تابستون رفتی مدرسه سعی کن از قبل دروس رو از روی مبتکران و خیلی سبز خوب پیش مطالعه کنی بعدا تو مدرسه اشکالاتت رو بپرسی و مثال ها و تمرین ها رو زودتر از بقیه حل کنی
    دوستان برای تست زنی.. تست کتاب های سخت رو بزنم بهتره یا مثلا گاج سفید؟! چون مثلا خیلی سبز فیزیک رو میزنم ناامید میشم از خودم
    تست تالیفی سخت حل نکن فقط وقت هدر دادنه . تست های تالیفی خیلی سبز و همینطور تست هایی که از امتحانات آموزش پرورش توش گذاشته واقعا حل کردنشون اشتباهه اصلا نباید وقتت رو با این چیزا تلف کنی

برای فیزیک گاج سبز بزن و آبی قلمچی

10. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بچه ها لطفا جواب بدین

برای تاریخ ادبیات رمزینه یا کتاب همایش سبطی یا...؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمکم کنید
    هیچ کتابی برای تاریخ ادبیات نگیر وقت تلف کردن اعلام و بالای درسا رو خوب خوب بخون از اون بیشتر که تو کنکور نمی خوان
    من اول از کتابی که معلممون منتشر کرده بود می خوندم بعد خودش گفت اینا اضافست اعلام بخون و بالای کتاب

12. این کاربر از ابید بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •